lørdag 26. juli 2008

Lørdagsoutfit - sommer og sol!



Har tilbrakt mye av dagen ute i solen for å prøve å få litt sol på min bleke kropp, og antrekket ble deretter; sort bikini med nagler (fjorårets modell) og singlet fra hm, skjørt fra Lindex, solbriller fra Versace og Birkenstocks by Heidi Klum på føttene.

/cammie

Kuleste dørstopperen!



Litt glad i sko som jeg er, så ble jeg hodestups forelsket da jeg så "foot in the door" hos Plasticland. Stor var derfor sorgen da jeg oppdaget at den var utsolgt, men det tok meg heldigvis ikke mer enn et par minutter å få samlet meg og ta et ebay søk. Ebay skuffet ikke, og i dag kom den i posten. Den kom i en pose med tilhørende "kvittering" til og med - festlig sak *flire*

/cammie

Ukens outfits:


Kort oppsummering: bare to dager med jeans faktisk... og har vært ganske god på skovariasjon (skoeksperter hevder jo at en aldri skal bruke samme par to dager etter hverandre *lydig*). Og med ny veske i gave fra min kjære i forrige uke, så har veskevariasjon ikke vært tema denne uken *flire* Viser jo forresten at den passer til mange looks ;o)

/cammie

Etterlyst!


(foto: www.ellos.no)

*gaaaah* jeg er avstandsforelsket i denne grårutete buksen, men jeg finner den ikke noe sted i nettbutikken til ellos og jeg tror at jeg har lett veldig godt. Hvis det er sånn at den ikke er der så er det skikkelig urettferdig at den er med på bildet til den lilla buksen *sutre* Kanskje sende dem en mail og spørre...?


Oppdatering:

Etter et tips fant jeg artikkelnummeret, så nå kan jeg bare begynne å vente på posten *fornøyd*

/cammie

Herlig!




Jeg slapper av med nyeste Elle på et sebrahåndkle fra KID Interiør, og når jeg skal røre på meg er det Birkenstocks by Heidi Klum på føttene og solbriller fra Versace på nesen. Ferie!

/cammie

Ligger det i genene?

Poden har shoppet, jeg har bare vært med å dratt kort. *knegg* Fangsten var jo rent til å bli stolt av. Rosa og grå badeshorts fra HM, Rosa Bjørn Borg boxer og mørke grønne Puma svettebånd. De matcher ikke akkurat de andre innkjøpene, men er perfekt match til den grønne kamuflasje Hard Rock Cafe t-skjorten han kjøpte tidligere i sommer. (Nevnte jeg at akkurat det var en diger kamel som mor måtte svelge?)

/Kari

fredag 25. juli 2008

Høstens ruter:




Jeg har ingen store eller umiddelbare planer om å kaste meg på høstens trend med ruter, men må si at jeg falt litt for denne herlige råååsa buksen fra miu miu. Jeg ville brukt den med kun sort forholdsvis enkelt tilbehør som f.eks skinnstøvletter fra Din Sko, topp fra hm og en enkel, lekker lakkveske fra Christian Louboutin (til den nette pris av drøye 12000,- norske kroner *flire*).

/cammie

Dagens outfit:



T-shirt (mannen sin) og skjørt fra hm, veske fra marc by marc jacobs, klokke DKNY, armbånd Dogeared og torgfunn + Converse på føttene.

/cammie

T.G.I.F.

Endelig fredag, og ikke bare vanlig fredag, men fredag før to ukers ferie! Ingen store ferieplaner midt opp i oppussing og forberedelser til hussalg, men litt kos skal vi nok få til likevel. Feriestart i ettermiddag på en lekker solseng hjemme i hagen i ført f.eks denne sebra-bikinien fra Dolce & Gabbana, drikkende på champagne hadde ikke vært feil. Men, det blir vel singlet og jeansshorts og å være levende mål for ungenes vannlek drikkende på ungenes favoritt juice; "Eple & Mango" fra Meierienes Premium kollekjson i stedet. Ikke helt feil det heller, og når kveldsroen senker seg over de to små, så kanskje det blir litt bobler i glasset likevel ;o)

/cammie

Kveldens beste kjøp:



Det tror jeg må være disse skoene; supersøte i sort lakk med en sløyfe og en pitteliten hel. Jeg snublet over dem på KappAhl når jeg var innom på badebuksejakt. De var seriøst fine og satt ned fra rundt kr 200,- til vanvittige kr 25,- så med den look'en til den prisen så valgte jeg rett og slett å se bort i fra at det er en grunn til at jeg ikke bruker slingbacks og lot dem bli med hjem *flire*

/cammie

Hvor mye kan du om sko?

Test på KK sine sider. De spør om du er skofetisjt. Akkurat det er vel å dra det litt langt. *flire* Men, kan du mye om sko og skodesign?

Mitt resultat: "Skobevisst Veldig bra. Unn deg litt fotsnop."

/Kari

Valgets kval

Jeg har bestemt meg for å bestille et abonnement på bladet Costume. Høres ikke spesielt komplisert ut det vel? *sukk* Vel, når de da greier å liste opp ikke mindre enn 13 alternativer , så blir det komplisert for meg. *oh the drama* Hva vil jeg ha? Øredobber, veske, solbriller, mascara eller parfyme?
/Kari

torsdag 24. juli 2008

Kveldsshopping på programmet!

Det er nattåpent på kjøpesenteret i nabobyen, så nå drar jeg straks ut på en aldri så liten shoppingtur i "nattens mulm og mørke". Herlig med en tur ut, og mitt mål med turen er et par badebukser til minstemann siden det nå er nydelig vær og morgendagen er siste arbeidsdag før to ukers ferie.

Damen på bildet har en haug av herlige shoppingposer fra Bagladies - absolutt verdt en titt! Selv har jeg "My Other Bags are Prada", og "All the Baby Sh!t" er alltid en festlig gave til gravide venninner ;o) Ellers så er det ventet et nytt nett fra dem ganske snart - er spent og har høye forventinger *jepp* Tuddelu!

/cammie

Skal / skal ikke...




... that is the question. Så når vi vet hva spørsmålet er gjenstår det bare å finne svaret.

Jeg greier rett og slett ikke å bestemme meg for om jeg synes at dritkule eller bare tacky. Kanskje så tacky at de blir kule? Balansegangen er vanskelig. *knegg*

/Kari

Tomater for en vakker hud

Fargestoffet lykopen, som gjør tomaten intens rød, er en kraftig antioksidant. Dette fargestoffet gir huden vår beskyttelse i solen. I følge programmet "Sannheten om mat" som sendes på NRK, gir lykopen beskyttelse mot solens stråling. Skadene ved stråling ble redusert med rundt 30 % på testgruppen. Tomater er selvsagt ikke et alternativ til å bruke solkrem, men solkrem gir oss heller ikke fullgod beskyttelse. Jeg følger Ole Brum og sier: "Ja takk, begge deler". *Flire* Ved å beskytte oss mot strålingen unngår vi ikke bare den umiddelbare skaden som er solbrenthet, men det vil også gi beskyttelse mot hudkreft og for ikke å snakke om de grusomme rynkene.
En tomat om dagen er altså ikke bare godt for magen, men gjør godt for innpakkingen også.

Som trøst for de som ikke liker tomater i sin naturlige runde variant. Det er faktisk en fordel å velge tomatjuice, kokte tomater og tomatpurre framfor ferske, ubehandlede tomater. Da blir opptaket av lykopener i kroppen mye høyere. (ref. www.forskning.no/) Videre kan forskning.no fortelle oss at "Tomater i kosten motvirker prostatakreft (veldig nytting for Lipgloss Girls *knegg*) og LDL-oksidering, og senker kolesterolet og blodtrykket."

Beste måte å få i seg nok tomater? Vel, pizza med en god pizzasaus basert på tomater er vel et godt alterantiv. Men, enda bedre er det vel kanskje med en aldri så liten Blody Mary.

Ingredienser:
4 cl vodka
1 cl friskpresset sitron
1 dæsj Worcestershire sauce
3-5 dråper Tabascosaus
3-5 dråper Tabasco grønn peppersaus
10 cl fersk tomatjuice
Is
Sitronskive, selleristilksalt og pepper etter eget ønske

Fyll et sort highball glass med is. Ha i vodka, sitronsaft, tabasco og topp med frisk tomatjuice. Rør rundt. Serveres med en selleristilk som rørepinne

/Kari

cammie tester: Anna Sui Dolly Girl on the Beach Bath & Shower Gel



Det ble altså til at jeg bestilte denne, og nå har jeg hatt den med meg i dusjen en tur. Konklusjonen er: det er såpe og jeg ble ren *flire* Den har - som jo var det første jeg oppdaget - et appellerende design og i tillegg dufter den faktisk godt. Anna Sui dufter generelt er ikke noe jeg har hatt nesen min så mye borti, og det er jo nesten litt rart siden jeg flere ganger har latt meg fascinere av designet på produktene hennes - blant annet en lipgloss jeg har. Forøvrig er det noen år siden jeg erfarte at å kjøpe parfyme kun etter designet på flasken ikke alltid blir like stor suksess, så jeg holder litt igjen på akkurat det punktet. Vel, jeg hadde altså ingen forventninger til duften, og ble positivt overrasket! Jeg sliter litt med å beskrive duften, for jeg synes den er litt frisk samtidig som den fremstår som litt tung *flire* Så for at dere kanskje skal bli litt klokere så kan jeg fortelle at i følge Fragrantica har parfymen Dolly Girl On The Beach base note med musk, amber og white woods. Eller for å gjenta kortvarianten; det er såpe - jeg ble ren ;o)

/cammie

Dagens outfit:



Gammel jeansjakke fra Lindex, omslagskjole og singlet fra hm, tights fra Gina Tricot, armbånd dogeared, klokke DKNY, veske og museballerinas fra marc by marc jacobs.

/cammie

En duft av mandarin

- Satsuma Bath & Shower Gel -

cammie nevnte i ett tidligere innlegg at jeg hadde flashet denne saken for henne. En såpefri dusjgelé bestående av mandarinolje og økologisk soyaolje.

Har nå testet den over en liten periode. Vet ikke helt hva jeg skal si om den. Har litt blandede følelser egentlig. Det er en nydelig duft, det er udiskutabelt. Men, er det egentlig noe mer ved dette produktet enn det?

Den kan på en måte minne litt om dr. Greves Dusjgele, men du kjenner små korn av et eller annet slag i gelén, men det er ikke nok til at det er en scrub. Du bare kjenner det når du får det i hendene, men ikke noe på kroppen.

Konklusjonen er vel da egentlig: En helt grei (men ikke mer enn det) dusjgelé med nydelig lukt. Så hvis du er ute etter en frisk duft av mandarin er dette et alternativ for deg.

/kari

onsdag 23. juli 2008

Botkier for Target Collection in stores now!



Hadde jeg bodd i USA så er det ganske store sjanser for at jeg hadde avlagt Target et besøk i disse dager. De har nemlig nettopp sluppet en veskekolleksjon i samarbeid med Monica Botkier, og den er å finne på web'en og i utvalgte Target butikker frem til 14.september. Jeg hadde mer enn gjerne utvidet veskesamlingen med disse to over her, og enda var det et par i kolleksjonen jeg kunne tenkt meg. Veskene er selvsagt ekte plastikk, men ser i allefall på bildene ut til å ha en viss "Botkier Class" over seg likevel. Desverre sender ikke Target utenlands, så det funker desverre ikke å handle "the easy way" i allefall ;o)

Hverdagsluksus!



Siden vi hadde møte med eiendomsmegleren som skal selge det "gamle" huset vårt i dag (og jeg derfor måtte gå fra jobb tidligere), ble det tid til 15 minutter på en benk i parken med "italiensk" bringebær sorbet is før guttene måtte hentes i barnehagen. Og når jeg skulle hente i barnehagen ringte mamma'n min og ville ta dem med seg på stranden. Etter at de var levert hos henne dro jeg og handlet og tok også med meg augustnummeret av British Vogue og en gerbera med en så herlig råååsafarge at den bare måtte bli med hjem og pynte opp litt i oppussingskaoset.

/cammie

Dagens outfit:



Fra topp til tå: shades fra Versace, cardigan fra Lindex, topp fra Ane Mone, jeans fra hm, veske fra marc by marc jacobs og pumps fra Coconel (må stadig fnise litt for meg selv av det "merkenavnet" - assosiasjoner til Coco Chanel anyone? *flire*)

Me likes!




En "herreklokke" synes jeg mange ganger kan være et tøft tilbehør til jeans, spesielt om man kjører feminint med f.eks pumps på føttene. Denne fra Calvin Klein skulle gjerne fått lov å bo rundt håndleddet mitt innimellom.

/cammie

(foto: www.calvinklein.com)

Dagens

Dagens outfit:
Sorte capribukser
Burgunder singlet
Burgunder tunika fra HM.
Sorte ballerina

Tunikaen er minst 100 år gammel og snart oppbrukt, men er et av de plaggene som man liksom aldri greier å ta farvel med. Skulle vært villig til å gi mye for å få tak i et nytt eksemplar, men med tanke på årgangen så er det et håpløst prosjekt. *sukk*

Dagens form:
*blæh*

Dagens gloss:
Stargloss fra Lancome (et forsøk på å gjøre *blæh* til i det minste litt mindre *blæh*)

Dagens visdomsord:
Du får svar på alle dine bønner, det er bare ikke sikkert at svaret er ja. *knegg*

/Kari

tirsdag 22. juli 2008

Inspirasjon: ønskeoutfit med drømmepumpsene




Dette hadde jeg gjerne hatt på meg i morgen! Pumpsen er de tidligere nevnte Ron Ron Patent Leather Pumps fra Christian Louboutin, jeans fra Top Shop, topp fra hm, The Cozy Cardigan fra DKNY, vesken er Roxanne Tote fra Mulberry, neglelakken "snatch" fra Ciaté, lipgloss fra Dior og solbrillene er Aviators fra Ray Ban.

/cammie

OH. MY. GOD. !!!




En liten titt på nyhetene på mytheresa.com og der lyser de mot meg - det helt PERFEKTE par med Louboutins ♥ ♥ ♥ Tidløse, klassiske, ikke for runde, ikke for spisse og i lakk - åhhh, jeg kjenner at vi kunne vært venner i mange tiår disse og jeg! Louboutins er liksom noe for seg selv, og jeg må innrømme at jeg drømmer om å eie et par i løpet av livet. Dette er imidlertid det første paret jeg ser "i butikk" som jeg virkelig kunne funnet på å kjøpe om jeg hadde pengene... Kanskje jeg må ønske meg penger til skofondet til jul og bursdagen min i februar, hvis ikke noen skulle ha et par i str 39.5 de ønsker å donere bort før den tid *flire*

Jeg tror definitivt at i natt kommer jeg til å drømme om meg selv i et par Ron Ron Patent Leather Pumps.

/cammie

A mag for the mag bag *flire*


Forhåpentligvis får jeg straks anledning til å sette meg ut på benken og nyte siste nummer av britiske Glamour i det fine været mens ungene leker fredfult i hagen *optimist*
/cammie

Stjerner til småstjernene!

Lindex Shop Online - Stl 27-32, gummistövel

I barneavdelingen på Lindex har det kommet inn regnutstyr som traff meg midt i hjertet gitt ♥ Jeg var egentlig innom for å se etter om jeg kunne finne noen kule t-shirts til guttene på salg, men når jeg fikk øye på disse godsakene var det plutselig høst i hodet mitt *flire* Gummistøvlene er fra Tretorn og det er jo et annerkjent merke så tipper det blir veldig bra. Regntøyet ser også veldig fint ut, med hette som kneppes på med trykknapper (trygt og godt i barnehagen), og god vidde i buksen sånn at den faktisk går på utenpå en dress. Sydvesten er foret med fleece noe som gjør den både lun og komfortabel på når det er litt kaldt ute i høstluften. Så, jeg var ikke i tvil om at dette settet måtte bli med hjem til begge mine håpefulle. Og når jeg kjøpte hele settet så var det kr 50,- i avslag på støvlene *weeee* Nesten så jeg skulle ønske at både regnklær og støvler fantes i min størrelse også *flire*



(
Bilde fra Lindex Shop Online + egne)

Dagens:

♦ Jeans fra hm
♦ singlet fra Lindex
♦ blazer fra Lindex
♦ sko fra Converse
♦ veske fra Marc by Marc Jacobs
♦ klokke DKNY
♦ armbånd Dogeared og et torgfunn
♦ på leppene; dior addict high shine "casual beige"

Ellers har jeg etter laaang tids fravær plukket frem min signaturduft igjen; "Eternity" fra Calvin Klein.


/cammie

mandag 21. juli 2008

Inspirasjon: Glamorøs Kosekveld




Etter en utfordring fra Kari har jeg raskt kommet frem til følgende "kosekveld"... Et veloursett føler jeg at kan være en god base for fredagskveldshjemmeglamor. Det er imidlertid veldig viktig at det er helt og pent og ikke i nærheten av utvasket ;o) Settene fra Juicy er klassikere, men en del av dem kan føles litt for "unge" for meg i allefall. Selv har jeg for tiden et fra B-Young som jeg er veldig fornøyd med, og det ser ut som ellos også har en fin budsjettvariant til kr 299,-. En topp inni bør man ha, og jeg hadde i allefall ikke sagt nei til den kule "this is what I'm wearing today" fra den svenske bloggeren Anna. Fottøy er alfa og omega, og selv om det kan fungere med både et par herlige merinoullsokker eller et par bling Birkenstocks fra Heidi Klum, så føler jeg at et par litt lave heels med pelsdott er det helt optimale *flire* Og når man går for casual glam hjemme i sofaen så er kanskje det aller viktigste lipgloss - masse lipgloss!!! og da aller helst fra Chanel *nikker*

/cammie

Ny Neglelakk: Bubble Bath


"Bubble Bath" fra OPI er siste neglelakk ut i denne omgang. Den hadde som jeg håpet perfekt farge til fransk manikyr, og på bildet er den brukt til steg to - altså et lag over hele neglen. Veldig fornøyd *jepp*


/cammie

Utfordring til cammie

Jeg har i løpet av noen år nå blitt rimelig godt kjent med vår alles kjære cammie (Selveste glossygirl). Er det noen jeg vet cammie ikke greier å motstå så er det utfordringer. :knegg: Og er det noe jeg ikke kan motstå så er det å gi cammie utfordringer. So here goes, dagens utfordring til cammie er som følger:

Vi har fredagsglæm, en herlig avslutning på uken. Så langt er vi glamorøse mens vi er på jobb og mens vi er kledd for å være sammen med andre. Fredagen er for mange dagen hvor vi "luffer" hjemme og slapper av etter en slitsom arbeidsuke. Hva er ikke da bedre enn å synke ned i sofaen, gjerne med et glass vin (eller champagne for den saks skyld *gliser*), det være seg sammen sin kjære eller ei kjær venninne, eller kanskje helt for seg selv med avsatt tid for egodyrking. Vi velger oss kanskje en film, en god bok eller tid til selvpleie. Men, for å kunne forsette å holde på den glamorøse følelsen trenger man jo et antrekk tilpasset situasjonen. Det blir ikke det samme å trekke i den gamle slitte joggebuksa, det føles ikke rett og slett ikke glamorøst. Det er en utfordring å kombinere det å beholde den glamorøse følelsen, samtidig som antrekket gjerne skal være litt løst, ledig og behagelig og for ikke å glemme litt lunt. Selv om vi står midt i sommeren akkurat nå, så vet vi at høst og vinter står for tur.

Utfordring: glamorøst koseantrekk tilpasset høst og vintermørke, som kan brukes i den settingen jeg har beskrevet over.
/Kari

Ny neglelakk: Alpine Snow



Som jeg nevnte i går så var det noen flere neglelakker fra OPI i pakken min; deriblandt Alpine Snow. På bildet er den brukt til å kun legge den hvite tuppen i type fransk manikyr *fortsettelse følger*

/cammie

Apropos Katie Holmes og bad hair:



Jeg skvatt litt da jeg fikk øye på dette bildet hos seher.no tidligere i dag *flire* Hun har jo nesten samme hairdo som Kitty (mamma'n til Eric i That 70's Show) jo! Heldigvis var både hairdo og outfit en del av en gjesterolle i "Eli Stone" ;o)

/cammie

Dagens Outfit:



Skjorte og genser fra Ane Mone, skjørt fra Armani Collezioni, skinnjakke fra Tara, overknees fra Gina Tricot, heels fra Striipe, klokke fra DKNY, armbånd fra Dogeared + torgfunn og veske fra Marc by Marc Jacobs.

/cammie

Dagens gloss

Dagens gloss er Chanel gloss nummer 11, en herlig litt gammelrosa farge som står perfekt til de nylakkerte tærne og fingrene mine.

/Kari

Ny neglelakk: I Only Drink Champagne


På lørdag kom det pakke med noen OPI neglelakker, og denne var en av dem. Jeg må jo bare innrømme at det var navnet som fenget meg veldig (skumle disse OPI-navnene - er så mange bra *flire*). En god neglelakk med alle OPI's kvaliteter (god pensel, tørker raskt) og med en fin shimmering champagnefarge (som kanskje ikke passer akkurat min stil så bra, men lekker er den definitivt).

/cammie

søndag 20. juli 2008

Elloskupp


Okey - ikke verdens mest ekslusive tips. Men, dog et godt tips. Jeg skaffet meg denne tunikaen i vår (i to farger for å være sikker) og har ikke angret et sekund. Det er noen av de plaggene jeg har brukt utrolig mye i vår og sommer. Når jeg nå kom over den på supertilbud til 39,- kroner så kan jeg jo ikke annet enn å tipse dere om den. Den er tynn og behagelig og faller pent. Selv jeg med fordeler som i blant slett ikke føles som en fordel (les: store pupper *flire* ) så er det faktisk godt med plass til fordelene i overdelen.
/Kari

Akkurat nå:


Jeg får inntrykk av at det er den o' store egenpleiedagen i dag, og for meg er det intet unntak. Øyenbrynene får en etterlengtet fargings, og tåneglene har fått fjernet gammel neglelakk og fått seg et bad og litt krem. Fingerneglene er i ferd med å teste en ny neglelakk i ca dette sekund. Det trengs absolutt en shinings for å gå en ny uke i møte etter en skikkelig jobbehelg både inne og ute.

/cammie

Hverdagsluksus


Sommer, sol og hagearbeid utført barfot gir følgende resultat i glossykaris del av galaksen. Etter en herlig dag med hagearbeid både hjemme hos meg selv og hjemme hos en venninne, sitter jeg nå med bena i fotbad, og fingrene på tastaturet og endelig finner jeg etterlengtet tid til å blogge litt. En deilig avsluttning på feriens første del. I morgen venter jobben og jeg kjenner at jeg trenger å stålsette meg bittelitt.


I tillegg til tastaturet greier fingrene mine å lete seg frem til et herlig glass hvitvin. En hvitvin jeg forresten ble introdusert for så sent som i går. Merket er Leitz, det er en herlig frisk hvitvin som seilte rett inn på topp 10 lista mi. Jeg sitter å kjenner etter på om den kanskje til og med skal få topplasseringen.



Sommerens ferietur endte opp med to forfriskende nyinnkjøp, en fotpleiepakke fra Scholl og et sett med neglelakk fra Dior. Neglelakken er testet ut på fingrene allerede og får virkelig ståkarakter. Den var utrolig lett å legge og tørket fort, til tross for at jeg la på et rikelig lag allerede på førstestrøket. Perlemor (nr 156) helt ytterst til høyre er valgt til fingrene og neglene på tærne skal, etter fotbadet, få seg et strøk med den som ligger nest ytterst til venstre, er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle fargen, litt gammelrosa med perlemor.


/Kari

Sommerens anbefaling: Bacardi Razz

Sommerens anbefaling fra glossykari: Bacardi Razz blandet på følgende måte:

1 stort glass fylt med knust is

4 cl baccardi razz

saften av 1/2 lime

Fyll opp med Sprite

Stired, not shaken *knegg* og pynt til slutt med noen frosne bær, jeg har for anledningen valgt frosne villbringebær og frosne blåbær. Dette er en fabelaktig forfriskende sommerdrink som passer ypperlig på verandaen. Dette ble ble testet ut i går kveld. *flire*

/Kari

Dagens outfit:



Topp, jeansshorts og skjerf fra hm, cardigan fra lindex, overknees fra Gina Tricot, veske fra Marc by Marc Jacobs og støvler fra Roots.

/cammie

Vesken med det rare i

Vesken min (som så mange andres - heldigvis ... *knegg* )fylles til stadighet helt til randen. Etter årets ferietur buler nå vesken min så mye at jeg har problemer med å få med meg det jeg trenger. Her kommer resultatet av dagens opprydding:

Lomme nummer 1:
Gammel mobiltelefon - klar for kassering
To par solbriller - et par kuledivabriller og et par bøyde og ranglete fra HM som jeg liksom aldri greier å kvitte meg med
Lancome Starglos
En lighter
En kodelås til kofferten
En binders
Et nesten tomt brett med allergimedisin
Kortleser
En pakke Curamed
Nøkkelknippe med diverse nøkler
Pin – håndballmerke, og det er ikke jeg som spiller håndball...
9 klinkekuler - igjen, ikke en av mine interesser, men et bevis på at jeg fungerer som sherpa for min herlige (?!) 10 åring
Litt smårusk og rask - polpulært kalt for søppel *knegg*

Lomme nummer 2:
Lipglosspungen – også min åpen, noe som betyr at ikke alle lipglossene var hjemme.
En pakke sigaretter
Chanel lipgloss
Lipsyl
Kryssordpenn (og nei, jeg løser ikke kryssord *knegg* )
En vanlig penn
En prøve på et eller annet Kanebo serum som jeg har glemt navnet på, men som er svindyrt og som jeg burde prøve *flire*
1 lilla Baggu og 1 rosa Baggu

Lomme nummer 2:
Ny mobiltelefon - Hurra endelig innkjøpt, men grunnen til at jeg ikke får lagt inn bilde i bloggen av veskeinnholdet, har problemer med noen innstillinger.
Lommebok
Snickerspapir *rødme*
Maybeline lipgloss
Resept fra legevakten i Sandefjord (ferieminne *flire*)
Hvit shimmer neglelakk fra HM
To penner – hvorav den ene ødelagt…
Serviett - type diplomis
Bilettene fra fergen – Strømstad/Sandefjord
En sprettball
Post-it med navn på alternative mobiltelefoner for innkjøp
Svenske mynter – 35 kroner
Nøkkelkortet til hotellrommet fra det siste hotellet vi bodde på
To stykk Panodil Zapp
To drops av ukjent type
Blank negelakk
Blistex splash
Førerkort
Frikort
Billett fra fergen - Sandefjord/Strømstad

Det er utrolig hva som har fått plass, dessverre får jeg ikke lagt inn bilde, for det er ganske imponerende med tanke på hvor liten vesken min egentlig er.

/Kari

Doll Flats:



Disse supersøte dukkeskoene skulle jeg nok klart å rydde plass til i skogarderoben. Herlige!

/cammie

Hverdagsluksus!



Om det ikke er så veldig stas å vaske sengetøy, så er det i allefall herlig å legge seg i nyvasket sengetøy som har fått en omgang med vaske- og skyllemiddel fra Durance med en svak duft av lavendel - anbefales (selv om prisen er litt stiv)!

Hodeplagg til høsten?



(foto: www.chanel.com)

Hva med en ullcaps fra Chanel for å varme hodet i høst og vinter? Prisen er jeg usikker på, men noe sier meg at den ikke er passende for min lommebok i allefall ;o)