lørdag 30. august 2008

Serien om Nynne!


I "nyhuset" så lar bredbånd og tv via fiber vente på seg (det skulle egentlig komme 8.august), og siden vi har kjørt både tv-antenne og parabolantenne på dynga så er det ikke mye å se på. Og som en trøst for at blant annet Greys har startet opp igjen, så tok jeg cdon.com sin rabattkupong på kr 50,- som et hint om at det var på tide for meg å bestille serien om Nynne. Cdon.com var som vanlig lynraske med leveringen så allerede i dag kunne dvd'ene hentes inn fra postkassen. Skal nok få sett noen episoder i helgen ja...

/cammie

fredag 29. august 2008

Ny parfyme på ønskelista



Jeg har vært og sjekket ut en ny parfyme. Thierry Mugler har tydeligvis dufter som jeg faller for. Har brukt Ailien, og nå har jeg forelsket meg i duften innocent, vet ikke helt notene i den, men den lukter veldig godt!Skal snart på Tax free tur så jeg håper å få kjøpt den da!!

Klem Anni

torsdag 28. august 2008

Leather-look-a-like til tøffe gutter:



På barneavdelingen på Lindex har de for øyeblikket kule sorte jakker i imitert skinn til kr 399,-. Jeg falt pladask og måtte ha med meg to stykker hjem *flire*

/cammie

Torsdag:


Torsdag og høsten første dag med støvletter. Kanskje fremdeles litt tidlig, men pytt-pytt - jeg fyste på å teste disse støvlettene til de rutete buksene ;o)

Outfit: pappas skinnjakke, genser fra hm, bukse fra ellos, skinnstøvletter fra et eller annet sted og høyt elsket favoritt veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Plutselig barne- og mannefri i ettermiddag!


Mannen og eldstemann skal på kino og se Star Wars, og minstemann ville veldig gjerne besøke mormor, og mormor tok imot med åpne armer. Det lukter shopping i nabobyen for undertegnede ;o) Shoppingnettet på bildet er fra Dogeared og fåes blant annet hos nelly til kr 149,-. Tuddelu!

/cammie

Brillefint for småtasser:



For noen uker siden var cammiefamilien på en liten svipptur til det o store utland (les: Sverige), og i tax-free butikken på båten hadde de barnesolbriller fra Ray Ban. Jeg har lenge vært på jakt etter barnesolbriller til gutter som er litt mer klassiske/kulere enn spiderman-plastikken fra hm, eller Kidsbans selv om de er aldri så praktiske (ingen av ungene mine vil ha dem på seg uansett). I allefall så hadde vi det moro med solbrilleprøving på båten, og eldstemann passet perfekt i et par aviators, mens minstemann fornøyd plasserte et par wayfarers over nesen. Det var nesten så jeg falt for fristelsen og investerte en snau tusenlapp, men fornuften innhentet meg, og før jeg rakk å angre på det igjen så var tax-free'n stengt... Jaja, kanskje en annen gang... ;o)

/cammie

onsdag 27. august 2008

Dagens:



En småsløv dagens knipset på kontoret før jeg dro hjem i dag... blazer fra lindex, t-shirt fra Bitten (by Sarah Jessica Parker), jeans fra hm og rosa converse på føttene. Armbåndet er fra Dogeared og i hjørnet skimtes mag bag fra Marc by Marc Jacobs.
Nå tror jeg at jeg skal legge meg på sengen og bla igjennom et par magasiner som jeg kjøpte før helgen, men ikke har rukket å se på.

/cammie

Koffert igjen:



Det er mye å gjøre både på jobb og på hjemmefronten om dagen og jeg begynner å kjenne meg litt sliten. Kunne veldig gjerne tenkt meg å reise vekk et par dager for å hente meg litt inn igjen, og det er kanskje derfor jeg drømmer litt ekstra om kofferter om dagen *flire* Denne i hvit "krokodille" fra Alexander McQueen for Samsonite Black Label hadde jeg gjerne tatt med meg på en liten svipptur et eller annet sted i helgen, og ikke minst til London i oktober. Men, det var denne prisen da... $ 900 for denne og det er fremdeles litt i overkant for en koffert - selv med lav dollarkurs ;o)

/cammie

tirsdag 26. august 2008

Småsnadder fra Chanel:



En liten svipp innom websiden til Chanel resulterer alltid i litt sikling. Tenk å kunne hatt disse klassiske godsakene i garderoben *drømmer*

/cammie

mandag 25. august 2008

Lekkert fra Chloé:


Her en dag mamma'n min var innom lurte hun på om jeg hadde en litt stor veske å låne henne til en tur hun skal på. Jeg hadde ikke hatt noe imot å kunne dratt frem denne fra skapet og lånt henne *flire* Lekre saken kommer altså fra Chloé og koster rett over kr 10.000,- hos net-a-porter.com.

/cammie