lørdag 19. januar 2008

Forberedelser London


Om 10 dager reiser jeg på en liten svipptur til London, og erfaringsmessig er det greit å ha noen ønsker/planer gjennomtenkt på forhånd sånn at jeg ikke blir virrende hvileløst rundt og impulsshoppe *flire*. Har bursdag i neste måned så har fått tilbud om å få tildelt et par bursdagsgaver i kontanter før jeg reiser og har selvsagt ikke takket nei til det *gleder meg*

Lipgloss i vinden!

Lørdag og jeg har vært ute i naturen (light-utgaven av natur *flire*) med ungene og fått litt frisk luft i dag. Syntes derfor det var greit å glosse litt diskret, så glossen som håret mitt "blåste seg fast i" var Eau de Star glossen fra Thierry Mugler. Den har en litt anderledes (seig?) konsistens men jeg liker den veldig godt ja.

Inspirasjon: røde lepper


♥ Nars - Manhunt
♥ Chanel Hydrabase - Rouge Orage
♥ Rouge Dior - Red Icon

fredag 18. januar 2008

Fredagsglam


Fredag igjen og en dag som er satt av til det lille ekstra i hverdagen. For min del betyr det blant annet å kle seg litt penere på jobb en ellers i uken. Dagens antrekk ble sorte skinnstøvletter, anthrasite overknees (h&m), sorte strømpebukser (h&m), sort enkel kjole (h&m - sikkert nesten 10 år gammel - en skikkelig klassiker altså), lang sort cardigan fra lindex og et gammelt sort/hvitprikkete silketørkle i halsen. Trench'en er fra Vero Moda og en trofast følgesvenn i den milde vinteren vi har, og vesken er my beloved Calvin Klein. Dagens duft er "The One" fra Dolce&Gabbana, og på leppene falt valget på "volage" fra Chanel - Chanel har jo noe glamorøst over seg, så det kunne ikke bli noe annet i dag ;o) Vurderer å gå til anskaffelse av en rød lebestift (det er noe glamorøst over det også synes jeg), men må nok innom et parfymeri for å finne akkurat den rette rødfargen, så kanskje jeg skal ha det på to-do-listen min for shopping i London i slutten av måneden.

Fashion against AIDS H&M

Bilder fra H&M

31.januar kl 10:00 slipper H&M Fashion against AIDS kolleksjonen i nettbutikken. Jeg er ganske fysen på de tre toppene over her (to av dem til meg, en til hubby), og skal satse på å ta lunchpausen min akkurat da, så kanskje jeg får snappet et par av dem ;o) Den i midten er designet av Katharine Hammnet som også har mange kule t-shirts med slogans på websiden sin.

torsdag 17. januar 2008

Stars & Stripes og Star Gloss!


Det er jammen meg Star Gloss i fargen Starlight på mine lepper i dag også *flire* Er antrukket i sorte skinnstøvletter med høye heler, sorte smale jeans fra h&m, sort og hvitstripete singlet med en lang sort cardigan utenpå. Et sølvskjerf er snurret noen ganger rundt halsen og i ørene henger det sølvstjerner fra Glitter, og da føltes altså Star Gloss som det eneste riktige valget for leppene. Tror det er noe med at jeg ser det skjerfet og den glossen som et par ;o) På vei hjem fra jobb har jeg fått på min sorte trench og canvasnett fra ecoBags med teksten "I am not some old plastic bag".

Helt ordinært

Kjenner du den følelsen, den helt ordinære følelsen av en helt ordinær vanlig hverdag? Dagen startet med å konstatere at snøen har lavet ned, våt og tung. Jeg husket ganske kjapt det jeg ikke husket i går, nemlig at alt av skotøy skriker etter innpregnering. Og at jeg IKKE parkerte i garasjen, men ute på den store åpne parkeringsplassen.

Det er ikke så lett å ta valget mellom ufiks valg av skotøy eller muligheten til å være tørr på bena hele dagen. Valget i dag var av det fornuftige slaget, jeg valgte noe så ordinært som tørr på bena. :sukk: Alle disse vanskelige valgene. :knegg:

Antrekket som ble valgt for dagen ble da en smule påvirket av at jeg alledere hadde konstatert at det kun var pusekattene mine (les: selskinnsko) som var brukbare i dag. Så antrukket i helt ordinære, men dog nesten helt nye, jeans, en hvit singlett med en cerise v-genser over. Litt friskhet kan man vel velge på en helt ordinær dag, ikke sant?

Valget av lipgloss var enkelt, det meste jeg har av lipgloss har burgunder eller brunt som undertone, men den cerise genseren er kun venner med Star Gloss fra Lancome. Vips - så var ikke dagen fullt så ordninær lenger. Det er vel ingen som føler seg ordninær med leppene pyntet med Star Gloss?

Konklusjonen blir vel at ingen dag blir helt ordinær bare du har litt lipgloss som matcher.

onsdag 16. januar 2008

Nye sko


Her om dagen kom endelig sølvskoene jeg shoppet på ebay rett etter jul i posten. De var helt perfekte i størrelsen og goooode å ha på foten - kommer nok til å bli brukt mye *fornøyd*

Dagens gloss

En litt tung/trøtt dag i dag, og casual antrukket i sort lammeullsgenser fra h&m, ck jeans og blingy Birkenstocks (by Heidi Klum). Til leppene falt valget på Sparkling Lip Gloss for å få litt mer shine i dagen. Nå skal jeg mixe meg en kjapp kopp med Nescafe Cafe Vanilla og spise litt frokost/lunch før jeg tar fatt på resten av arbeidsdagen :o)

cammie tester lee stafford poker straight shampoo og balsam

Jepp, det gjør jeg. Burde ha kjøpt Sebastian Body Double for lenge siden, men har småflørtet litt med andre typer for å få en pause og for å se om det var noe annet der ute som håret mitt kunne like (og som kanskje var litt rimligere enn Sebastian). Fikk tips om at lee stafford Poker Straight kanskje kunne være noe for meg, så tuslet innom Vita og kjøpte herlige knall råååsa småflasker til kr 29,- per stk for å teste, og det har jeg gjort i litt over en uke nå.

Førsteinntrykket av shampoo'en er at den lukter mann! Nå er jeg riktignok kjent for å være var for lukter og synes at i overkant mange dufter har en maskulin greie over seg, f.eks har jeg uttalt at tøymykneren Comfort Sommerfrisk lukter mann, så ta det med en klype salt ;o)

Balsamen derimot, den lukter himmelsk - friskt og godt! Shampoen skummer overraskende lite, selv på runde nummer to men det er mulig at jeg er preget av at jeg har kommet meg igjennom en flaske med råååsa Elvital før denne - og den skummer i allfall... VELDIG! Jeg er ingen stor fan av skumming, det var bare det at jeg reagerte litt på tilnærmet totalt fravær av det... Nu vel; håret blir rent og pent, men jeg er ikke så fornøyd med resultatet likevel. Føler at det blir hengende veldig rett ned, og håret mitt er i grunn rett og flatt nok som det er så det jeg ønsker meg er volum. Hva gjør jeg da med en shampoo som heter Poker Straight lurer du på? Det lurer jeg også på *flire* Sier seg jo på en måte selv at det ikke er noen volumshampo akkurat, så konklusjonen må faktisk bli at dette er helt kurante produkter som gjør akkurat det de lover at de skal gjøre. De har herlig emballasje som både er synlig og "enkel" på en gang - me likes - emballasjen altså *flire* Shampoen og balsamen skal jeg bare bruke frem til et nytt "forskningsprosjekt" dukker opp i postkassen om noen dager ;o)

tirsdag 15. januar 2008

Inspirasjon: barneklær


Har vært i nettbutikken nok200 og snoket litt etter vårklær til mine to gutter. Der så jeg atter en gang den fantastiske jeansjakken med fuskepels fra Guess, og måtte bare sette sammen en liten samling av noe av det flotte jentetøyet de har der inne med utgangspunkt i den. Jakke, topp og kjole er fra Guess, glitterjeans fra Levi's og sko fra Converse (og alt hadde de i størrelsen til din lille prinsesse Anni, men hun er vel mer rosa av seg *flire* )

Hvor er min neglefil???

*oh the drama* Et eller annet sted mellom hjemme/barnehagen/jobben så oppsto det en neglesituasjon som gjorde det nødvendig for meg å pusse over litt. Jeg kommer på kontoret og strekker meg mot penneholderen for å ta ut min ca tusen år gamle Timor metallfil (som jeg leeeenge har tenkt å byte ut med en glassfil med noen lekre swarowskikrystaller eller noe på), men den er ikke der *sjokk* Jeg er HELT sikker på at den var der i går, så i nattens mulm og mørke må noen ha vært og stjålet den *skummel musikk* Jaja - neglesituasjonen ble løst ved hjelp av min fantastiske supergadget MissAKit, og jeg får vel ta det som et hint om at det er på tide med en ny kontorfil...

søndag 13. januar 2008

Rolig søndag

Har hatt meg en laaaaang god dusj i dag, og skrubbet kroppen med en jordbærskrubb fra Skrubberiet i Trondheim - den er nesten til å spise opp, så tusen takk til GlossyKari som introduserte meg til den for noen år siden Glossen som fikk komme på leppene og være med en liten tur ut i frisk luft i dag er Chanel "Volage".