fredag 31. oktober 2008

T G I F

Endelig fredag, og Halloween i tillegg gitt. Det blir i midlertid ikke store Halloweenfeiringen på meg i år, siden det kræsjer med jubileumsfesten på jobben. Etter arbeidstid blir det altså full fart for å hente unger, innom Meny å kjøpe godis til egne unger og til de som eventuelt kommer på døren. Så blir det å få ungene i sine kostymer før jeg selv hopper i dusjen og gjør meg festklar :o)

Håper alle har og får en super fredag og Halloween!

/cammie

Husk konkurransen da!

-01
Det har kommet noen mail, men innboksen min har plass til fler ;o) Så send en mail til lipglosscammie(a)gmail.com med teksten jeg vil vinne eller hva du skulle føle for innen 23:59 på fredag (i dag), og du er med i trekningen om en bandana fra marc by marc jacobs (ny og ubrukt) :o)

/cammie

torsdag 30. oktober 2008

Inspirasjon: Halloween

-01

I morgen er det halloween, og jeg kunne gjerne stilt på jobben i disse klærne: jeans fra True Religion, halloween t-shirt, blazer fra hm, orange skjerf fra hm mann, patent mag bag fra marc by marc jacobs, armbånd fra Hermes og sko fra Stella McCartney.

/cammie

Torsdag:

-01

Torsdag og her i byen betyr det at butikkene er lenger oppe enn halv fem og fem. Det har jeg benyttet meg at for å levere tilbake de kjolene jeg har kjøpt i løpet av uken *flire* og shoppe litt tilbehør. Den desperate kjolejakten endte forresten i en pappeske med selskapstøy og der fant jeg en kjole jeg kan bruke på festen i morgen *ler*

Outfit: jeans, lue og skjerf fra hm, hubbys t-shirt, ankelstøvletter i lakk fra Chicas, "kjerringjakke" med sølv og gulltråder fra Kirsten Krog, klokke og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

onsdag 29. oktober 2008

cammie prøver seg på smokey eyes a la Beauty Bible

-01

-01

Jeg har sett på snutter på youtube og det jeg har lært er at det er flere forskjellige måter å gjøre dette på og jeg sitter igjen litt småforvirret. For dagens test endte jeg opp med å grave frem Vendelas Beauty Bible for å se etter om det sto noe om smokey eyes der. Det gjorde det, og med den foran meg inntok jeg badet og kastet meg over pensler og øyenskygger. Resultatet ble ikke veldig intenst, men det er kanskje bedre å ta det gradvis den veien en å gå ut altfor hardt ;o)

Jeg har brukt Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow fra Chanel i fargene "69 black star" og "70 platine", en litt "myk" sort eyeliner (le crayon yeux fra Chanel) og Diorshow Iconic mascara.

Først la jeg foundation på øyelokket, og påførte den hvitishe øyenskyggen med kost (eyeshadow blending brush nr 17 fra Chanel) fra under brynene og helt ned. Påførte så en litt tykk og slurvete eyelinerstrek ved vippekanten, før jeg tok den sortishe øyenskyggen på resten av øyeeplet og duset utover/oppover med applikatoren. Påførte så eyeliner langs vippekanten - en del oppe og litt forsiktig nede, og til slutt et lag mascara på vippene.

Jeg har aldri vært noe særlig til å bruke øyensminke annet enn mascara og eyeliner, så jeg er faktisk ganske fornøyd med mitt første seriøse forsøk på å få til dette. Regner med at jeg får testet ut en metode eller tre til før fredag, og håper at jeg ender opp med en passelig decent party make-up.

Når det gjelder bildene så er det absolutt ikke noe forsøk på å fortelle noen hvordan det skal gjøres - bare en bildeserie/huskelapp på hvordan jeg gjorde det denne gangen og hvordan det ble ;o)

/cammie

Onsdag:

-01
I dag kom jammen meg den første snøen, og den kom selvsagt like overraskende som alltid. Jeg trodde at jeg skulle legge om til vinterdekk nå i kveld mens hubby er avgårde, men etter å ha båret opp dekkene fra kjelleren, funnet frem jekk og det ene med det andre så må jeg innse at jeg mangler rå styrke. Skulle tro jeg hadde kiloene på plass *flire* men selv ved å stå på den skrudingsen så leet ikke mutterene på seg *grrrr* Så da får jeg krysse fingrene for at hubby ikke blir for sen og at han får løsnet mutterene... Han skal forresten kjøpe med seg sitroner til albuene mine også - hvis han husker det da ;o)

Outfit: jeans, singlet, topp, skjerf og lue fra hm, skinnjakke arvet etter pappa, fingervanter fra Primark, armbånd fra Lindex, sko fra Converse, veske og klokke fra marc by marc jacobs.

/cammie

Tips for tørre albuer?

-01

Jeg har lagt meg til en dårlig kveldsvane med å ligge på magen på sofaen med laptopen foran meg og hodet støttet i en arm eller to. Dvs at albuene mine må bære vekten av hodet mitt som er fult av ganske mange rare tanker og ergo ganske tungt *flire* På fredag er det altså fest, og sånn det ser ut nå så blir det en ermeløs kjole på meg. Og jeg ser til min skrekk at albuene mine ikke bare er tørre, men til og med litt sprukket - og det er jo lite lekkert! Hvordan fikser jeg dette da? Sitroner? Rosebud? Scholl? Hjelp! Jeg trenger hotte *flire* albuer før fredag kl 19:00 så kom med tips vær så snill :o)

/cammie

Gult er kult!

-01
Übersøt hårbøyle fra marc by marc jacobs! Definitivt en fargeklatt jeg kunne pyntet manken med i høst og vinter - og til våren og sommeren ;o) Fåes hos NetAPorter til rett under kr 600,-.

/cammie

Søt topp fra H&M

-01


På hm i dag så fant jeg denne søte toppen (60 % bomull, 35 % polyamid og 5 % angora). Tror den kan bli en småtøff kontrast til de grå slitte favorittjeansene fra hm med ankelstøvletter eller Converse til. Også ble det endelig en liten dose paljetter på meg også ;o) *fornøyd*

/cammie

tirsdag 28. oktober 2008

Tirsdag!

-01

Rett etter jobben i dag ble det bytur for å fortsette jakten på en kjole til fredagen... En litt deprimerende jakt egentlig siden det er tilnærmet håpløst å finne noe som sitter okay på min kropp og som det er litt fest over. I tillegg så er det tydligvis litt for tidlig for at julekjolene har kommet i butikk... Nu vel - jeg fant i allefall et skjørt og en topp som back-up så får vi se hva det blir til...

Outfit: jeans fra hm, lang singlet fra Gina Tricot, tee fra Cubus, skinnjakke fra Tara, ankelstøvletter fra Chicas (dna), armbånd fra Lindex, klokke og veske fra Marc by Marc Jacobs.

/cammie

Smokey Eyes?

-01
Sesongen for pyntede festligheter er rett rundt hjørnet, og jeg synes at det er på tide at jeg lærer meg å lage sotede øyne. Jeg har prøvd en gang for mange år siden, og det var så mislykket at jeg skrinla hele prosjektet. Og det var vel først nå når jeg så en lekker palett fra Chanel i et magasin at jeg fikk inspirasjonen igjen. Så når jeg var ute for å kikke etter kjole i dag så stakk jeg også innom Esthetique. De var desverre utsolgt for paletten, men hun klarte da å finne frem det jeg trengte likevel ;o) Jeg fikk en rask innføring om hvordan smokey eyes kunne gjøres på en enkel måte, så nå er det bare å stikke foran speilet og teste hva jeg er god for *flire*

/cammie

Lekker cape!

-01
Jeg fikk øye på denne lekre capen fra Cream hos Ladiesroom.no. Ull, polyester og viscose til kr 799,-. Jeg får litt assosiasjoner til Carrie i SATC med denne her (gamle sykepleieruniformskapper fra krigen går forresten som varmt hvetebrød på ebay og jeg mistenker en viss Carrie for å være årsaken til det også). Jeg ble i allefall veldig fysen på denne, men må nok stoppe opp og tenke litt på bruksvennligheten før jeg kaster meg over den - for det er det jeg har mest lyst til akkurat nå *flire*

/cammie

Husk konkurransen!

-01
Send mail til lipglosscammie(a)gmail.com med teksten "jeg vil vinne" eller lignende :o)

/cammie

Inspirasjon: casual hverdag

-01
I dag skulle jeg ønske jeg hadde følgende saker i garderoben, og fri fra jobben. Da skulle jeg dratt ut på jakt etter fredagens antrekk - er fremdeles veeeeldig usikker på den kjolen jeg kjøpte i går (kanskje jeg ber om litt hjelp senere).

MC boots'ene som jeg siklet på i London - fra Kurt Geiger, clutch fra Mulberry, silkeskjerf fra Hermes, Boyfriend Blazer og jeans fra Topshop, Copenhagen tee fra Marc by Marc Jacobs og neglelakk fra Chanel.

/cammie

mandag 27. oktober 2008

Dagens shopping

-01
I dag ble det en liten tur til byen for å se etter kjole til en jobbfest på lørdag. Fant en kjole på Vivikes som jeg ikke helt vet om jeg skal beholde eller ikke, men om jeg ikke finner noen bedre så blir det vel den. Ellers slang jeg automatisk innom hm og der hadde de en lue i akkurat den stilen jeg har vært på jakt etter (tenk litt i retning Burberry Porsum). 80 % angora 20 % polyamid og en prislapp på kr 59,-

/cammie

Konkurranse!

-01

Det enkle er ofte det beste, så for å være med i trekningen om bandanaen fra Marc by Marc Jacobs sender du en mail til lipglosscammie(a)gmail.com med teksten "Jeg vil vinne" eller hva du skulle føle for innen kl 23:59 på fredag. Jeg trekker en vinner opp av hatten i løpet av lørdagen :o)

/cammie

cammie tester: YSL French Manucure 2 pens kit

-01
Fransk manikyr kit'et til YSL har stått på ønskelisten en god stund, og i forrige uke slo jeg til og kjøpte det. Jeg tok en lyntest uten å klargøre neglene først, og selv om det ble det beste resultatet jeg har fått noen gang så holdt det dårlig (men som sagt - godt utpå dagen og med null grunnarbeid). Før den skikkelige testen fant jeg derfor frem neglelakkfjerner og underlakk fra Ciate. Når underlakken var tørr så fant jeg frem den kjekke hvite "tusjen" og tegnet på det hvite. Fra første testing hadde jeg merket meg at dette tørket lynraskt, så jeg var nok litt utålmodig med å legge over det rosa. Tipper jeg ventet rundt 5 minutter, og resultatet ble at de fine hvite markerte "kantene" ble dratt litt utover. Jeg kan imidlertid ikke skjønne at dette skal skje dersom en gir det hele litt mer tid, og da vil jeg si at dette absolutt er en enkel måte å få til en bra fransk manikyr på. Den hvite tusjen bør imidlertid tas på "sidelengs" og ikke sånn som man intuitivt ville tegnet med en vanlig tusj.

/cammie

Dagens:

-01

Fremdeles mandag, og nå er det stille i huset. Mannen er ute og ungene sover, så da blir det egentid på meg. Blir vel å ligge her med pc'n og kanskje åpne det siste magasinet jeg kjøpte i London og som jeg ikke har rukket å se på ennå.

Outfit: jeans fra Uniqlo, skjerf fra barneavdelingen på Lindex, genser fra hm, cardigan fra Marie Philippe, armbånd fra Lindex og Bjørklund, klokke og veske fra marc by marc jacobs og Converse på føttene. Fingerneglene er Barcelona-fra-Chanel-røde og på leppene har jeg The Balms Cherry my Cola - har blitt veldig glad i den.

/cammie

Ny uke - nye muligheter

-01
Ny uke, og overgangen til normaltid tror jeg var det beste som kunne hende meg akkurat nå. Blide uthvilte unger, og blid og uthvilt meg selv - en god start på dagen :o)

Vi bor jo fremdeles i et oppussingskaos uten klesskap og diverse, og i helgen ramlet jeg over dette bomkjøpet fra tidlig i våres. Det er en bandana fra Marc by Marc Jacobs, og jeg vet ikke i hvilken verden jeg trodde at jeg kom til å bruke rødt, blått og hvitt. Jeg skjønte det jo allerede når det kom i posten, så derfor ligger det like ubrukt og like pent brettet som det ankom cammiehjemmet. Vel, i helgen slo det meg at det kan jo kanskje gjøre mer nytte for seg et annet sted, enn sammenbrettet hjemme hos meg. Så jeg tror at jeg i løpet av kvelden skal dra igang en konkurranse med dette som premie - so stay tuned ;o)

/cammie

søndag 26. oktober 2008

Daisy!

-01
Daisy fra Marc Jacobs er en duft jeg har falt hodestups for, og her en kveld når jeg surfet på ebay så gjorde jeg en gledelig oppdagelse; det finnes Daisy duftlys! Så kan dere jo gjette en gang om det er duftlys på vei hjem til meg eller ikke *flire*

/cammie

Søndag!

-01

Søndag og endelig en dag som er litt roligere på vindfronten. Mannen er flink og rydder på uthuset (som er neste sommers oppussingsprosjekt) og der fant han blant annet en gammel trampoline jeg hadde en gang i tiden. Og jeg måtte jo prøve den sånn for old times' sake ;o)

Outfit: genser fra Batistini, skinnjakke arvet av pappa, leggings fra Gina Tricot, skjerf med hodeskaller fra barneavdelingen på Lindex, leggvarmere fra Calvin Klein Jeans, fingervanter fra Primark, aviators fra Brillemann og Converse på føttene.

/cammie

Weekendbag til han

-01
Hubby er tilbake fra helgens hyttetur, og pakket for helgen hadde han (dvs kanskje mest jeg for han *flire*) gjort i denne weekendbagen fra hm. Jeg fikk øye på den på herreavdelingen til hm på sensommeren og synes den var veldig tøff. Prisen var kun 299,- og det var først da jeg skjønte at det ikke var ekte skinn. Den ser veldig skikkelig ut, og kvaliteten har så langt vært veldig bra - et godt budsjettalternativ som absolutt kan anbefales!

/cammie

cammie tester: Diorshow Iconic mascara

-01

Dior kom med en ny mascara tidligere i høst, og forrige helg fikk jeg endelig kjøpt den. Nå har jeg fra før vært veldig fornøyd med Diorshow og Diorshow Blackout, så jeg følte det som ganske safe å investere i denne. Jeg ble ikke skuffet for den deler vippene fint, gir dem en liten bøy og forlenger. Som dere ser på el naturel bildet så er jeg ikke spesielt vippevelsignet fra naturens side, så jeg trenger all den hjelpen jeg kan få *flire* Jeg er altså veldig fornøyd og kommer nok til å kjøpe denne igjen - i allefall hvis det ikke har dukket opp noe nytt jeg bare må teste innen den tid ;o)

/cammie

2 uker til farsdag!

-01

Om to uker er det farsdag (alltid andre søndag i november), og siden jeg gjerne shopper på nett så er det på tide å trå til verket. Jeg vet at det er mange delte meninger om farsdag (og morsdag og alle andre dager handelstanden drar inn penger på), men siden jeg mer enn gjerne vil ha gaver på "mine" dager, så er det jo på sin plass å markere farsdagen også ;o) Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra nelly.com, også får jeg høre med mine to unge lovende hva de synes faren skal få. Noe er jo ganske stivt i pris, men det lusker jo en julaften i ikke så altfor fjern fremtid også, og å shoppe i god tid gir bedre mulighet for gjennomtenkte gaver til alle ;o)

Favorittene jeg har plukket ut er; en kul skinnjakke fra Ljung, t-shirt fra nellys egen kolleksjon, jeans fra Dr.Denim, boxere fra Calvin Klein, et par "slitte" Converse, Post Shave Healer fra Clinique og en klokke fra Jet Set.

/cammie