lørdag 23. februar 2008

Dagens outfit - happy family lørdag


Lørdag og bytur med familien, så dagens outfit avbildes med minstemann som en all time high accessorie *flire*

Hans antrekk består av:

♥ hjemmestrikket djevellue i sort og sølv
♥ sort parkas med hette fra h&m
♥ sorte myke bukser fra h&m
♥ sorte vintersko fra ecco
♥ Ringslyngen er ZoloWear "Summer Solstice" (og er egentlig en badeslynge men den er så fiiiiin (og matcher mine hvite solbriller) så den fikk være med på bytur i dag selv om den egentlig hører hjemme med sommer og strand)

Mitt antrekk:

♥ sort blazer fra claire.dk
♥ sort topp fra h&m
♥ jeans fra Calvin Klein
♥ skinnstøvletter fra Roots
♥ skjerf fra Kappahl
♥ veske fra Calvin Klein
♥ solbriller fra Dolce&Gabanna
♥ klokke fra Dolce&Gabanna
♥ strassarmbånd fra ?
♥ Gloss for dagen: Chanel levres scintillantes i fargen "volage"

Testing!

Lypsylglossen testes på cafebesøk med niese og svigerinne m fl. Det var en av de to som dro den opp av vesken (er ikke helt sikker på hvem av dem den tilhørte *flire*) og jeg kunne jo ikke si nei til tilbudet om å prøve - spesielt ikke etter at det ble kommentert at den "stakk" litt på leppene. Jeg testet altså, og glansen så jeg jo på de andre at var fin og "stikkingen" må nok ha vært en anelse mentholatum eller noe sånt. Tror absolutt denne er verdt sin pris på kr 49,- Tuben minner forøvrig litt om en fra YSL ;o)

Dagens fangst:


Leppestift fra Lancome (Color Fever Lip Color - No. 120 Red en Vogue) - tror denne har ganske mye mer riktig rødfarge enn russian red fra Mac. Kostet kr 240,- hos Esthetique og ville kostet meg under kr 120,- på strawberrynet, men det var vel verdt noen kroner å ikke gå for enda et rød-leppestift-bomkjøp... ;o)


Skjerf i viscose fra Kappahl - det har fine sølvtråder også som ikke kommer noe særlig frem på bildet ♥

fredag 22. februar 2008

Daisy by Marc Jacobs


Var innom Esthetique i dag, og fikk endelig somlet meg til å spørre om et papir med litt Daisy på. Duften appellerte så mye til meg at jeg på vei ut snudde og spurte om å få en liten dusj på håndleddet også. "A sweet and whimsical fragrance… as fresh and charming as a daisy" - en herlig duft som jeg veldig gjerne kunne tenke meg.

Toppnote: villjordbær, fiolblader og rød grapefrukt.

Hjertenote: fiol, jasmin og gardenia.

Basenote: musk, vanilje og hvitt tre.

Og glad i dippedutter som jeg er, så hadde jeg virkelig ikke sagt nei til en Daisy ring med parfyme i ♥ De hadde den ikke inne på Esthetique, men hun jeg handlet med trodde at de kom til å få den inn. Hvis ikke så får jeg titte mot ebay, der selges den allerede som ekstremt limited osv...

Shopping under kjøpestoppen?!?


Jeg var skikkelig shoppefysen etter jobb i dag, og fant ut at gavekort en har fått i bursdagsgave må vel være lov å bruke *plystre* Mannen var hjemme med ungene, mens jeg koste meg på byens kjøpesenter i en liten time...

Helena Rubinstein Mascara mm på Strawberrynet


Ramlet over dette settet til en super bra pris på strawberrynet. Det inneholder surrealist mascara, magic consealer (3 ml), pinsett og en applikator. Prisen er ca kr 150,- (uten lojalitetsrabatt) og det er BILLIG! Det er denne mascaraen jeg har på i dag faktisk (og jeg ELSKER designet på den - lekkert og stilrent!) :o) Hadde det ikke vært for den berømmelige kjøpestoppen så kunne jeg fort kommet til å klikke dette hjem ja - selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for å kjøpe Diorshow igjen neste gang jeg trenger mascara og at jeg allerede har en pinsett som jeg elsker *flire*

Nydelig kjeks i lipglossen


Anni kunne by på nydelig kjeks i dag, både design og smak traff meg rett i hjertet

Glamour Fredag


Hallo!
I dag er det glamour fredag på jobben, og jeg har i dag følgende antrekk :
sorte strømper fra H&M, Sort strikket kjole fra B-Young med langermet grå genser under fra H&M, sorte støvletter og lipgloss fra Chanel nr 167 levres scintillantes. Sølv kjede fra kappAhl! Føler meg ganske så fin! Veldig lurt med glamour fredag på jobb! Parfyme hører med og det er min nye favoritt Ailien fra Thierry Mugler som er på meg i dag!!! Ha en fin helg alle sammen! Klem anni.

Glam Friday

med rocka negler...

torsdag 21. februar 2008

Lesestund!

I kveld har jeg fått litt tid for meg selv til å ligge på sofaen og bla litt i nyeste Elle ♥ Det kom seg i hus midt i kjøpestoppen kamuflert som bursdagsgave fra eldstemann, og yngstemann sponset Cosmo - for noen flotte unger jeg har *flire*

Lipgloss på super'n fra Lypsyl?!!


Var og handlet mat i dag, og nærmet meg kassen for å betale da jeg så det stod " Nyhet - Lipgloss ". Dette måtte bare sjekkes. Lipgloss i matbutikken! Jeg tok så lipglossen i skue. Meget skeptisk må jeg innrømme, men da var det gjort når jeg stod der med den nydelige lille rosa tuben med gull på i mine hender. Den var jo så søt! Lukter godt også. Når jeg kom hjem tok jeg den på leppene, og den er bare himmelsk! Og sånn som den skinner da. Denne må dere bare prøve.

Pris kr 49.-

Pina Colada

Har endelig fått rotert litt på hvilke glosser som ligger i sminkepungen, så i dag er det Pina Colada shot-o-gloss fra Urban Decay som er på leppene. I tillegg til å gi en fin medium glans både lukter og smaker den skikkelig godt - perfekt hvis man er litt fysen *flire*


Ellers en ganske casual dag med jeans fra ck, topp fra zara, birkenstocks på føttene og klokke fra Dolce&Gabanna.

onsdag 20. februar 2008

Dagens - onsdag


I dag vår det tåke, litt vått på bakken og yr i luften, og hva annet kunne det bety enn en gyllen anledning til å innvie mine nye gummistøvler :o) På leppene skulle jeg hatt noe knallrødt som kontrast i det grå været, men siden jeg fremdeles mangler rød leppestift i rette rødfargen for meg så ble det kan-ikke-bli-feil Thierry Mugler gloss i stedet. Dagens duft er Allure Sensuelle fra Chanel som jeg overraskende fikk en prøve på i posten i forrige uke. Tror faktisk det kan være en fin kveldsduft til meg...

♥ langermet enkel topp h&m
♥ jeans & modell Sqin h&m
♥ sølvskjerf h&m
♥ kjede fra TopShop
♥ belte Friis Company
♥ sko inne Calvin Klein
♥ gummistøvler Roots
♥ trenchcoat fra Vero Moda

Miljøvennlige handlenett - envirosax


Må bare slå et slag for herlige envirosax handlenett! De er romslige, fine og kan legges sammen til å bli skikkelig små, sånn at de tar liten plass i vesken og er enkle å alltid ha tilgjengelige :o) I Norge selges de hos Dotedot og Lotusbarn som jeg vet om. De som er på bildene mine er #1 og #5 i serien Monochromatic.

åttitallscammie:


Gårsdagens outfit ble en skikkelig åttitallsgreie som jeg prøver å fortrenge. Legger den ut sånn at det ikke skal gjenta seg i allefall *flire*
♠ kjole/topp fra fashion against aids h&m
♠ langermet topp fra h&m
♠ opprullede jeans fra uniqlo
♠ røde pumps fra coconel
Og med et sånt antrekk så måtte glossen bli diskret så det var Thierry Mugler som ble the gloss of the day ☻

tirsdag 19. februar 2008

Dagens gloss

Sitter her med Id.Bare esentuals sin wearable nude på leppene mine. Har ikke vært så glossete eller glamourøs i det siste, men nå har jeg fått noen magasiner av cammie som jeg kan lese meg opp på og få litt inspirasjon, kanskje. klem Anni!

YSL elle parfyme og lipgloss charm


Når jeg var innom Esthetique på lørdag, så fikk jeg øye på denne herlige lille saken. Det er en limited edition fra YSL med parfymen elle i fast form i den ene og lipgloss i en herlig knallrosa i den andre. Søt sak som sikkert kan brukes som armbånd, eller som vil gjøre seg fint som pynt på en veske eller lignende. Prisen var kr 349,- der jeg så på den i allefall :)

mandag 18. februar 2008

Mandagsglossing


Stuper herved inn i en ny uke, med diorsmykket rundt halsen og glossen fra det på leppene :)

søndag 17. februar 2008

Gummistøvler i bursdagsgave ♥


Jeg tror mannen var lei all støvelpratet mitt, for jeg fikk blant annet støvler i bursdagsgave. Han valgte de han syntes var finest, siden jeg bare skulle titte på og prøve alt mulig rart (han har jo vært så "heldig" å være med på et par av mine spane-runder *flire*). Det var jo de som satt desidert best på foten min, og en liten detalj som jeg ikke hadde lagt merke til når jeg så på dem i butikken er at de har en "diamant" oppe ved spennen - me like *nikker* Det er altså støvler fra Roots, og jeg må jo si at den litt lakk-effekten de har er perfekt til kantebåndet på paraplyen min ♥ Så, om bare ikke min trenchcoat i sort lakk hadde vært for liten for tiden så skulle jeg ønsket meg at det ville regne hele resten av februar *flire*

Bursdagsantrekk


♥ nytt hvitt skjørt fra lene-v
♥ strømpebukse fra Falke
♥ sort enkel topp fra h&m
♥ sort trench coat fra Vero Moda
♥ hvite solbriller fra D&G
♥ veske fra Calvin Klein
♥ utesko: skinnstøvletter fra Roots
♥ innesko: Bling Birkenstocks Heidi Klum

Dagens Gloss:


Det begynner å bli en skikkelig gjenganger, men glossen som fikk æren av å være den O store bursdagsglossen var altså Chanel i fargen "volage". Med fare for å gjenta meg selv så er jeg veldig glad i både konsistensen og fargen :o)

Louis Vuitton Heart Coin Purse



Har hørt rykter om at denne snasne lille saken og en søster i sølv er å se i et av de glossy magasinene som er i handelen nå (what would I know - jeg har jo kjøpestopp *oh the drama*). Hadde ikke sagt nei takk til en slik i sølv, men med en prislapp på £190 så ville jeg nok ikke hatt noen penger igjen å ha i den *flire* Så jeg får nok bare fortsette å nyte min lille pengepung i hvit lakk fra Marc Jacobs i stedet.

Bildet er fra louisvuitton.com.

cammie tester Helena Rubinstein Spectacular Foundation


Fikk som nevnt i forrige innlegg en prøve på Helena Rubinstein Spectacular 12-hour extra wear and comfort foundation anti-dull complexion (SPF 10) i fargen 23 biscuit på Esthetique i går. Jeg bruker generelt ikke foundation til hverdags, og de siste årene har det vært Dermalogicas Sheer Tint Moisture (SPF 15) som har vært favoritten når jeg skal ha noe "dekkende" i ansiktet. Sistnevnte har også litt farge i tillegg til å være et produkt min ømfintlige hud tåler godt. Men likte veldig godt både konsistens og hvordan denne prøven la seg på huden så jeg skal i allefall bruke opp prøven, og ser ikke bort ifra at jeg kommer til å kjøpe den hvis huden min tåler den - so far so good altså ♥

Happy Birthday 2 Me!

Da var det tid for atter en gang å bli et år eldre. Skal starte dagen nå med en god lang dusj, og etterpå teste en make-up krem som jeg fikk prøve på i går når jeg var innom Esthetique og kjøpte gave til noen andre som snart fyller år.