lørdag 25. oktober 2008

Elleville Dager!

-01

Jada, ikke bare var det flyttesalg hos dna i byen min, men jammen var det Elleville Dager på kjøpesenteret i nabobyen, så etter å ha rådført meg med 5-åringen så fikk disse skoene følge med oss hjem i går. Kunstmateriale er det så vi får se hvor lenge de lever - de var imidlertid satt ned til kr 299,- og det synes jeg absolutt de var verdt ;o) I like shiny things *flire*

/cammie

Dagens x 3

-01
Siden jeg er alene med ungene i helgen så har de fleste happenings vært på deres premisser. Så i dag har vi vært og sett Mamma Mø på kino og i parken og lekt oss i vinden. Kinoturen var 2 1/2 åringens første, og som jeg mistenkte så var han helt klar for kino nå (han sitter tross alt som trollbundet og ser hele E.T. hjemme i sofaen *flire*). Når jeg er ute på farten med dem på happenings som dette så får jeg stadig vekk kommentarer på hvor kult de er kledd, og sånt varmer jo et klesbevisst mammahjerte *ler*

Outfit minsten: langermet t-shirt fra hm, strikket genser med krave fra Primark, jeans fra Levi's, wanna-be-skinnjakke fra Lindex, lue fra Mexx og sko fra Converse.

Outfit eldstemann: langermet t-shirt fra hm, hettejakke fra Hard Rock Cafe London, jeans og wanna-be-skinnjakke fra Lindex, lue fra Mexx og sko fra Converse.

Min outfit: genser fra Batistini, jeans fra Cheap Monday, blazer fra Lindex, skjerf fra Primark, ankelstøvletter i kunstskinn fra Chicas (dna), armbånd fra Eden (Bjørklund), klokke og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Mega Mock Croc - veske fra Primark

-01


Det var ikke bare en veske fra marc som fikk bli med hjem fra London. Som jeg vel har nevnt noen ganger så hadde jeg min første tur innom Primark og der ble jeg forelsket i denne store saken. Spørsmålet var jo hvordan jeg skulle få den med hjem uten at den tok opp all bagasjeplassen, men løsningen var selvsagt å bruke den til håndbagasjen - den kom akkurat innenfor størrelseskravet ;o) Jeg har vel ikke følelsen av at kvaliteten er den aller beste, men hva kan man egentlig vente seg for den latterlige prisen av £10.00? Når det gjelder Primark så har jeg ennå ikke fått plassert dem helt, men har fått inntrykk av at det er type Sparkjøp som har endret litt profil og nå er delvis akseptert som et sted å kjøpe rimelig high street fashion. Correct me if anyone think I'm wrong ;o)

/cammie

Bloggkoll

Følg min blogg med bloggkoll

Jeg har endelig sjekket ut bloggkoll og absolutt oppdaget nytten av det, og da føltes det jo naturlig å sjekke ut detaljene rundt egen blogg også ;o) Nå som det er gjort skal jeg inn og finne alle mine favorittblogger og legge dem til :o)

/cammie

Tid for klokkestilling!

-01
Klokken 03:00 i natt skal klokken stilles tilbake til 02:00. Jeg synes herreklokker kan være skikkelig tøft til den rette outfiten, og hadde mer enn gjerne stilt tilbake denne fra Dolce & Gabbana om jeg bare hadde hatt den i mitt eie ;o)

/cammie

Comme des Garcons for H&M - "som guttene" for han

-01
(foto: www.hm.com)

Comme des Garcons (som altså betyr "som guttene") kolleksjonen for H&M har også herreplagg. Blant annet noen tøffe dresser og i tillegg noen prikkete skjorter jeg kan styre meg for. Favorittene som jeg gjerne hadde sett min kjære i er de jeg har plukket ut over her :o)

/cammie

Comme des Garcons for H&M

-01

-01
(foto: www.hm.com)

Nå kan man endelig ta kolleksjonen i nærmere øyensyn på hm sine websider. Jeg har tatt en rask titt, og det er faktisk mer jeg kunne tenke meg enn jeg i utgangspunktet hadde trodd. En hel outfit blir nok litt to much for meg, men det er mange av plaggene jeg gjerne hadde brukt i kombinasjon med andre klær. Spesielt tiltalte disse sakene meg - mange sorte jakker og jeg hadde gjerne tatt alle sammen ;o) Noen butikk kommer jeg meg ikke til, men kanskje jeg sitter klar ved laptop'en når klærne slippes på web'en...?

/cammie

Hva med noen sukkersøte accessories på en lørdag?

-01

Ralph Laurens datter Dylan er det som står bak Dylan's Candy Store. I tillegg til ekte godis så er det accessories, litt klær og baderomssnadder å få kjøpt - spesielt synes jeg sukkerscrub med kokos høres yummy ut :o)

/cammie

fredag 24. oktober 2008

Fredagskveld

-01
Det ble tur til nabobyen med ørlittegrann shopping og en lang og koselig tur på McDonalds. Fordelen med å komme seg avgårde litt sent er at familiekaoset er over, og en kan konsentrere seg om et glossy magasin til milkshaken mens de eneste ungene som herjer i "lekelandet" er mine egne ;o)

Outfit minsten: trøye fra hm, genser fra mexx, skinnimitasjonsjakke fra Lindex, jeans fra Levi's og sko fra Converse. (sort på nesen og med fregner siden han var bamsefar i barnehagen i dag ;o) )

Outfit eldstemann: langermet trøye og jeans fra hm, t-shirt ("my face looks like this when I'm ignoring you") og boblis med strikkede ermer fra Primark og Converse på føttene.

Min outfit: jeans fra hm, t-shirt fra hm man (mannen sin), cardigan fra Uniqlo, skjerf fra Selected Homme, sko fra Converse, klokke og patent mag bag fra marc by marc jacobs.

/cammie

Gårsdagens skofangst

-01
Det som befant seg oppi gårsdagens dna-pose, var disse skoene. Jeg har altså endt opp med enda et par Converse, men fremdeles har jeg klart å motstå fristelsen å mismatche disse som jeg i april fryktet at jeg kunne komme til å finne på *flire* Det var halv pris og de sto der på tilbudsbordet i min størrelse så da må det vel ha vært meningen? Og senest kvelden før tittet jeg på hvite på ebay i forbindelse med at jeg bestilte nye røde til eldstemann. Ankelstøvlettene var noe jeg syntes jeg trengte, og når de var satt ned fra 899,- til 499,- så var det jo bare å slå til på dem også - jeg var faktisk på jakt etter et par i London, men så var jeg innom Kurt Geiger og der fant jeg et par mc-boots-aktige sko som jeg likte, og da endte det med at jeg gikk og tenkte på dem i stedet for å se etter flere ankelboots *flire*

Conversene er forøvrig nå impregnert, og jeg skal ta dem med på sin første tur ut. Det viste seg at mannen skulle på hyttetur i helgen (han hadde glemt det), så da blir jeg og ungene alene. Så da drar vi en tur til nabobyen og McDonalds der tenker jeg - og hvis jeg ikke husker feil så har de Thomas Sabo i gullsmeden der ;o)

/cammie

T.G.I.F.



Da viser kalenderen fredag, og det skal bli deilig! Forrige helg forsvant jo i full fart i London, så denne helgen er jeg glad at så langt er tom for planer. En ting jeg veldig gjerne kunne tenkt meg å gjøre er å starte på et charmsarmbånd fra Thomas Sabo. De har så mange fantastiske charms å velge i! Og et armbånd som man kan sette sammen på denne måten kan fort bli et personlig smykke med symboler for diverse hendelser i livet som man kan ha som en slags "minnebok". Jepp, jeg tror nok det blir Sabo på årets julegaveønskeliste ;o)

/cammie

Inspirasjon: Casual Fredag



Disse sakene skulle jeg gjerne hatt i garderoben og dratt ut for lufting på en casual fredag :o)

T-shirt fra Junk Food, jeans fra Cheap Monday, tweedjakke fra LaRedoute, skjerf fra Day Birger et Mikkelsen, clutch i lakk fra Michael Kors og sko fra Converse.

/cammie

torsdag 23. oktober 2008

Skobutikk med flyttesalg!



Og helt tilfeldig ramle over en skobutikk med flyttesalg er bevis på at også dager med regnvær og vind kan bli ganske bra *flire*

/cammie

Windy!

-01


Full fart i dag, og jeg rakk faktisk innom mamma'n min med en Londongave + litt lynshopping før jeg nå er en rask tur innom hjemme. Skal på personalmøte kl 19:00 så fyker straks avgårde igjen. Dagens outfitbilde ble derfor tatt i full fart ute i vinden men det byr jeg da på *flire*

Outfit: leggings og lang blondesinglet fra Gina Tricot, ullgenser fra Batistini, merkeløse lakkstøvletter, klokke og lakkveske fra marc by marc jacobs.

/cammie

onsdag 22. oktober 2008

Windowshopping:



Hos Høyer i nabobyen hadde de denne lekre genserkjolen i vinduet. Jeg er ikke helt sikker, men tror den er fra By Malene Birger, og den ser i allefall ut som en skikkelig godbit; litt sånn angorapusete, men ikke for mye. Nice - very nice!

/cammie

Black Patent Mag Bag fra Marc by Marc Jacobs


Her kommer forsøk på noen bilder av min nye mag bag i sort lakk. Som jeg har nevnt tidligere så falt jeg pladask når jeg så denne på Selfridges, og etter å ha tenkt på den i litt over et døgn så endte det med at jeg dro tilbake og kjøpte den før vi dro hjem på søndag. Jeg tenkte opprinnelig at jeg skulle tenke litt på den, og at jeg jo faktisk skal til London igjen allerede i januar (jeg er super-tante og har invitert med min ene niese på 13 år på shoppingtur), men så ble det til at jeg kjøpte den nå da. Jeg angrer ikke, for jeg hadde nok kommet til å ha den i tankene konstant. Noen kan vel lure på hva jeg skal med to nesten like vesker, men jeg må si at jeg synes mag bag er så perfekt til mitt bruk at jeg absolutt kan forsvare å ha to *flire* Og de har faktisk et ganske forskjellig uttrykk siden den ene er i lakk og den andre vanlig glatt smørmykt skinn ;o)

/cammie

Onsdag!


I dag kom oppgjøret for huset vi har solgt på konto, og det syntes vi var verdt en aldri så liten markering. Etter jobb tok vi derfor med guttene på en leketøysbutikk og etterpå dro vi ut og spiste middag på Big Horn i nabobyen.

Outfit: jeans fra hm, Breast Cancer Awareness tee fra Hard Rock Cafe, blazer fra Lindex, skjerf fra Selected Homme, sko Converse, veske og klokke fra marc by marc jacobs.

På kvelden ble blazeren byttet ut med cardigan fra Uniqlo, Conversene med et par støvletter av ukjent merke i sort lakk, og min gode "gamle" mag bag i sort skinn ble byttet ut med den nye mag bag i sort lakk som dermed fikk sin første luftetur i dag.

/cammie

Mer av Londonshoppingen:



Beautybase på Whitley kjøpesenter i Bayswater hadde min lenge etterlengtede sorte utgave av Daisy. Klokken har jeg jo siklet på en stund, og den hadde de som jeg håpet på Selfridges. Der fant jeg også en kul lommebok/nøkkelholder som var perfect match med min (ene *flire*) mag bag. God service var det også, for hun pakket ut alle hun hadde for at jeg kunne finne den som hadde likest skinn som vesken min - sånt liker vi :o)

/cammie

Dior Holliday 2008


OH. MY. GOD! Dette pudderet fra Dior - sjekk beholderen da! Må ha den - bare MÅ ha den ♥ ♥ ♥ Kommer i butikk i begynnelsen av november :o)

/cammie

tirsdag 21. oktober 2008

Pakke fra Cover Brands:


Vel hjemme fra London ventet det en pakke fra Cover Brands på meg i posten. Her for en tid tilbake ble jeg tilbudt å teste en lipgloss fra merket The Balm, og det sa jeg selvsagt ikke nei til ;o) Jeg valgte meg Plump Your Pucker i fargen Cherry my Cola og førsteinntrykket er meget bra! Den lukter helt fantastisk (litt som Cherry Coke egentlig, men med litt større andel kirsebær enn cola), og har en helt perfekt konsistens - ikke for klissete og ikke for tørr. Den gir en lett kribling i leppene etter påføring, og gir litt skinnende (uten å være for skinnende) farge. Jeg tester den altså for første gang i dag, men inntrykket mitt så langt er også at den sitter lenge på leppene. Nå har jeg bare hatt den på i to timer, men den føles fremdeles som nypåført og det er det ikke alle glosser som ville gjort på dette tidspunket :o)

/cammie

Kule t-shirts fra Zara Man



På herreavdelingen til Zara fant jeg disse t-skjortene som jeg bare måtte kjøpe med til min kjære. Det var forøvrig mange knalltøffe t-shirts til gutta der, så jeg kunne lett kjøpt med meg 7-8. Får vel nesten si heldigvis for lommeboken til at de var ganske utplukket på størrelser *flire*

/cammie

Dagens:


Full fart på jobben i dag, og etterpå var det lynraskt bort til barnehagen for å være med på årets FORUT-aksjon. Det er skolestarterne som selger kaker, saft, pølser og leker til inntekt for saken, og med en stolt kar som har vært med på å skrive prislapper og trent på å selge så var det på sin plass med litt handling også ;o)

Outfit: jeans og herrecardigan fra Uniqlo, topp fra hm, skjerf fra Primark, sko fra Din Sko, veske og klokke fra marc by marc jacobs og brosje fra Dorothy Perkins.

/cammie

Tramp, tramp, tramp på en ... sebra?


Dorothy Perkins har alltid masse accessories som er vel verdt å ta en titt på, og når jeg var innom for å snoke (fant meg forøvrig en småkul brosje der) så kom jeg over disse sålene. Jeg kunne jo ikke annet enn å kjøpe dem - de passer sikkert supert oppi et par Converse *flire*

/cammie

Dermalogica Climate Control Lip Treatment


Før helgen var jeg innom en hudpleier og fikk vokset og farget øyenbrynene mine. Når jeg skulle betale så jeg at de hadde denne lille søte stiften stående i hyllen. Etter det jeg forsto på damen som solgte meg den så er det den ordinære Climate Control som bare har kommet i en liten snerten leppevennlig utgave i tillegg. Jeg har i alle fall brukt den masse i helgen og er veldig fornøyd - en ny liten venn for tørre lepper :o)

/cammie

mandag 20. oktober 2008

Hverdagen igjen...



Da var det tilbake til hverdagen og jobb igjen etter en herlig helg i London. Været viste seg fra en skikkelig høstside, og det er vel ikke annet enn naturlig i disse dager...

Outfit: boyfriend cardigan fra Uniqlo (kjøpt til min kjære, men han ville ikke ha den - noe jeg egentlig mistenkte *flire*), t-shirt fra Gina Tricot, jeans fra hm, ballerinas i lakk fra Din Sko, klokke og veske fra marc by marc jacobs + egendesignet handlenett fra spreadshirt.

/cammie

søndag 19. oktober 2008

Skal, skal ikke? Skal!


Og jammen ble det en rask og målrettet tur innom Selfridges igjen... juhu! Og kofferten kunne faktisk ikke blitt fullere enn det den ble med that last addition *flire*

/cammie

Søndag!


Søndag og hjemreisedag. Det ble en liten tur for å se Big Ben, før weekend'ens siste tur på Oxford Street *flire* Mid Season Sale mange steder, og Mexx-butikken hadde opptil 70 % rabatt plakater i vinduene, så vi måtte inn og titte. Endte opp med litt klær til guttene derfra også, selv om noe av det ikke var på salg en gang *flire* Også var det jo noe som opptok veldig mye av tankene mine, type skal skal ikke... - to be continued ;o)

Outfit: ullgenser fra Dressmann, jeans fra Uniqlo, singlet fra Gina Tricot, skjerf fra Selected Homme, blazer og armbånd fra Lindex, klokke og veske fra marc by marc jacobs + Mega Mock Croc bag fra Primark som håndbagasje og Converse på føttene.

/cammie

Å pakke en koffert...


...er ikke alltid like enkelt *flire* Her er det bare å gå på med full kroppstyngde for å få komprimert mest mulig - kanskje det kan bli plass til litt søndagsshopping i kofferten også?

/cammie

Londons Kuleste Cab:


Jeg var ikke sen med å få kameraet opp av lommen når en av mine venninner spottet denne black cab'en der vi sto utenfor puben og fikk litt mer eller mindre frisk luft ;o)

/cammie

Lørdagskveld


London, gode venninner, god mat, champagne, lykkelig shoppingsliten - need I say more?

/cammie