lørdag 29. desember 2007

The Black Book of Style av Nina Garcia

Husker ikke en gang hvorfor jeg var inne på amazon.com i kveld, men det hele endte i allefall med at denne dukker opp hos meg en gang i mellom 14.januar og 20.februar i følge amazon. Den er sort og rosa og i følge anmeldelsene av den så er den i tillegg til å være full av diverse tips og råd skrevet med humor også; "Toes spilling out of a pair of strappy, sexy sandals is a very painful sight. I do not wince out of sympathy for your feet. I side with the shoes." Forfatteren er moteredaktør (fashion director) i Elle Magazine og jeg gleder meg til å krype opp i sofaen med en kopp te og lese når den en dag kommer i posten.

Vendela liker Chanel Levres Scintillantes

Vendelas Beauty Bible lå under juletreet i år (thank you anni!), og i dag har jeg endelig fått lest litt i den. Hoppet rett på hva Vendela sier om lipgloss, og fant ut at hun faktisk har Chanel Levres Scintillantes som en av sine favoritter - det har jeg også!
Har en i fargen Galactic som jeg er veeeeldig glad i, men det blir stadig mindre igjen i den, og en ny må kjøpes inn. Er litt usikker på om jeg skal gå for den samme eller om jeg skal gå for Astral som også ser skikkelig råååsa lekker ut.... Har definitivt fått en "thing" for rosa gloss etter å ha vært avholds på rosa-fronten en stund ;o)

Shopping på Esthetique


Tidligere i uken var jeg en lynrask tur innom Estehetique for å kjøpe et must som alle snakker om, men som jeg enda ikke hadde prøvd; tryllepennen fra YSL - Touche Eclat. Egentlig så shopper jeg helst på nett for jeg liker å gjøre gode kjøp, men shopper gjerne produkter for første gang i parfymerier for å vite hva jeg får og hvilke farger som er riktige for meg. Det var ca 5 minutter før stengetid og jeg hadde begge ungene på slep, så kom litt småstresset inn og så at det var en mann (!) bak disken. Lot inntrykket synke og så jo at han hadde perfekt hud, og gjennomtenkt antrukket - var som tatt ut av en annonse i siste ELLE MANN kom jeg på, så bestemte meg raskt for at han var til å stole på på make-up fronten ;o) Han kunne fortelle at de hadde noen rester igjen fra jul og derfor et veldig billig gavesett hvor Touche Eclat i den fargenyansen jeg burde ha var med, og hvis jeg trengte ny mascara så var det i allefall ikke noe å lure på. Jeg slo til og vandret lykkelig ut med gavesettet "Superb Eyes" som altså inneholdt Touche Eclat, Luxurious Mascara, en liten Long-Lasting Eye Pencil og en liten flaske med Instant Eye Makeup Remover. Har ikke hatt noen YSL produkter på mange år, så spent på å få testet alle disse.

Oh Strawberrynet - what are you doing to me?!?


♥ dåååååååner ♥
På strawberrynet har de nå Dior Princess Ring - sommeren 2005 sin must have Dior duppeditt. Jeg har den ikke fra før, og har sååå lyst på - perfekt ny veskepynt hadde den vært *nikker* Litt overkill å gå med den på fingeren tror jeg... Vel,vel - man kan ikke kjøpe alt man har lyst på sier mamma'n min alltid så den får vel bli der den er for min del i allefall. Har vært i byen og brukt og litt flere julegavepenger i dag jeg nemlig...


Biotherm Glossy Mini

Supertilbud på disse hos Strawberrynet, og jeg benyttet meg altså av sjansen rett før jul. Det kom en mail fra dem med sånn det kan kanskje muligens hende at vi kan klare å få denne frem til jul *flire*. Jeg fikk dem altså i går, og har nå testet første-gloss-ut. Det er den rosa som har nummer 120, og jeg likte veldig godt både farge og konsistens. Den er litt tykk og kremete uten å være klissen og sånt liker vi ;o)

Estee Lauder Projectionist Mascara

Fikk blant annet denne i julegave av min mor og den falt umiddelbart i smak! Perfekt for mine ikke så altfor lange vipper. Kosten delte vippene supert og la på ørlittegrann lengde - veldig fornøyd og kan nok komme til å få denne som ny favoritt ja, men må se litt hvordan den oppfører seg over tid først.


Lippgloss i julegave



Måtte bare vise frem det lekre skrinet jeg fikk til jul av min mamma som en liten ekstra gave.
Det kommer ikke så bra frem, men det glittrer så fint i det sorte stoffet med strass lås. Inni ligger det 5 lippglosser som du ser på bildet.
Fargene kommer ikke så fint frem, men de går fra lys rosa til brun pluss en i gull som høres helt forferdelig ut, men den er faktisk fin den og:)




Pakke i posten



Her kan du se hva som kom i postkassen min fra ei nissejente i nabo by'n. Gjett om jeg ble glad da!Sminkepung i gull med engler på!! Tror nok at denne "nisse-jenta" vet hva jeg liker ja.Det ligger allerede noen glosser nedi, og noen nye kommer vel snart til:) Syntes mini glossene fra Biotherm så spennende ut, så her venter vi på en tilbakemelding.




fredag 28. desember 2007

Lipgloss jenter liker rosa sprudlevann!

De jeg vurderer for å sprudle meg inn i det nye året er disse;

Marques de Monistrol Cava Gran Reserva Rosé - min favoritt fra i sommer

Jacob's Creek Sparkling Rosé - har ikke smakt den men fargen ser utrolig delikat ut, og den har fått god kritikk hos aperitif.no :o)

Gancia Rosso - denne fikk jeg i julegave

Lipgloss Girls tar steget vekk fra VG-nett

2008 er året da Lipgloss Girls forlater vg-nett, og starter med blanke sider hos blogger.com

http://www.vgb.no/24675/

Vi har hatt en fin tid på vg-nett, men føler at tiden er moden for et mer avgrenset område hvor vi kan blogge i vei om all beauty og gloss i livene våre uten å blande oss inn i/stikke oss ut fra andre debatter.

Glossy Girls 4 Ever!

*fniiiiiis*