lørdag 20. september 2008

Good Morning!


Skjønnhetssøvnen er overstått, og papirbitene i håret skjuler forhåpentligvis de vakreste krøller *flire* Håper i allefall jeg klarer å få en decent bryllupsgjestsveis ut av det ;o) Noen detaljer er jeg som vanlig ute med i siste liten, så det spørs om jeg desverre må en rask liten tur til byen med disse papirbitene håret. Jaja, trer på en stor lue eller knyter over et tørkle så overlever jeg nok det også *flire*

/cammie

fredag 19. september 2008

SATC - The Movie


De første ryktene jeg hørte var at den skulle komme på dvd i november, så når jeg så den availiable for preorder i en mail fra amazon.co.uk på onsdag så ilte jeg inn for å sjekke nærmere. Og release i UK er faktisk førstkommende mandag den 22., så da var jeg ikke sen med å forhåndsbestille, og hvis posten samarbeider så burde jeg ha den senest fredag *weeee* Etterpå sjekket jeg release i Norge og det viser seg at den er flyttet frem til 22.oktober :o)

En annen ting jeg fikk med meg i min releasedato søken er at det i beste Star Wars stil (altså vi tar det siste først også går vi tilbake og lager begynnelsen etterpå) er på gang to bøker om Carries tenåringsliv - "The Carrie Diaries". Den første boken skal komme i 2010, og selv om det blir mye og kan føles litt som "melking av suksessen" så er jeg nok klar for mer Carrie ;o)

/cammie

Se min kjole...




...eller i allefall litt av den *flire* I morgen er det altså bryllupet til en god venninne, og nå er kjolen prøvd og litt tilbehør funnet frem. Mannen og jeg er "litt" uenige om hvorvidt en liten finstrikket jakke/bolero, med litt lange puffermer med sløyfe på, er egnet som kjoletilbehør eller ikke. Jeg mener at det er en kul kontrast til kjolen (som nesten subber i bakken) og lakksko og lakkclutch, mens min kjære mener at det er en total kræsj og at jeg bør ha bare sjal i kirken også (han mener jo at jeg er vant til å lide for skjønnheten *flire*)... Nu vel, jeg mener selvsagt at jeg har bedre smak en han så vi får nå se hva det blir til ;o)

Nå skal jeg finne frem en pakke med Rageaze Twist & Curl Wraps og knyte opp håret mitt før jeg legger meg for å få skjønnhetssøvnen min.

/cammie

Bok: The One Hundred


Nina Garcia (som også har skrevet the little black book of style som jeg likte veldig godt) kommer nå med denne hvite lille boken som heter "The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own". Den omhandler rett og slett klesplagg, sko, smykker osv som denne damen mener er "et must" i garderobe og smykkeskrin. Klesplagg og tilbehør som aldri kan bli feil. Forrige bok var skrevet med en humoristisk snert i språket og det regner jeg med at denne er også. Jeg venter i alle fall ikke på å høre hva andre synes, men har allerede forhåndsbestilt den fra amazon.co.uk hvor den kommer 1.oktober. Gleder meg stort til å lese den :o)

/cammie

Vanter fra Lindex


Her en ettermiddag når jeg var i byen stresset jeg forbi disse vantene fra Lindex. Jeg falt pladask og ser de for meg både til en grovstrikket cardigan, skinnjakke og blazer utover høsten. Husker ikke prisen, men det var i allfall ikke over kr 60,-

/cammie

Fredag - on the wild side?



Fredag føltes som en fin dag å innvie nye strømpebukser på, og som følt, så gjort ;o) Og til de av mine venner som nå blir bekymret for at jeg skal tilbake til sent nittitall med gjennomsiktig leopardtopp og sorte lakkbukser så kan jeg i tillegg til dårlige vibber betrygge dere med at toppen er altfor liten og buksene som ville vært altfor trange uansett er døde. Så pust rolig; det blir ikke mer leopard enn dette *flire*

Outfit: kjole og genser fra hm, leopardstrømpebukser fra Gina Tricot, skinnstøvletter fra Roots og armbånd fra Marc Jacobs.

/cammie

Craving:



Jeg VIL - jeg vil jeg vil jeg vil - ha denne klokken fra Marc by Marc Jacobs!

/cammie

torsdag 18. september 2008

YSL Pop Stick Blush



Navnet på denne blush'en hadde jeg notert meg i filofaxen for lang tid tilbake, sikkert fordi den fikk god omtale i et eller annet magasin. Jeg spurte i allefall etter den på Estehetique i går og selv om det ikke var det nyeste barnet i parfymerifamilien så hadde hun faktisk en liggende i YSL- skuffen. Jeg har testet den i dag og er veldig fornøyd; fin farge når godterilook'en blander seg, lett å påføre (med fingerene) og fargen sitter godt (garanterer bare for når man har foundation under) Og en annen ting som er morsomt med å handle live i stedet for på nett er prøvene man får med; jeg fikk med tester på en foundation fra Chanel og to parfymer :o)

/cammie

Todays Outfit:


Veldig fornøyd i dag, for i ettermiddag har vi vært hos megler og skrevet under kontrakten på hussalget - veldig fornøyd!

Outfit: jeans og sko fra hm, topp med blondedetaljer fra Lindex, skinnjakke fra Tara, armbånd fra lindex og dogeared + veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

onsdag 17. september 2008

Egentid på badet:


Med bryllupsfest på lørdagsagendaen var det på tide å gjøre en egeninnsats på ansiktsfronten; rensing og mer rensing, exfolieringsmaske, spraying og full pakke, i tillegg til napping og farging av øyenbryn. Deilig med litt egentid på badet etter at ungene er i seng, og ekstra bra blir det med et duftlys som lukter som nyvasket tøy (clean cotton fra Yankee Candles) - da føles det som om dagen har vært effektiv på hjemmefronten også *flire*

/cammie

Dagens


I dag kom jeg meg på jobb (guttene ble plassert hos mormor siden de ikke var helt i form ennå) og fikk inviet den nye genseren min. Nå tror jeg at jeg skal spørre mannen som også er syk om tillatelse til å snike meg unna en liten time sånn at jeg kan avlegge Estehetique et besøk.

Outfit: sort genser og grå bukse fra hm, ankelstøvletter fra Gabor, skinnjakke i blazermodell fra Vila (gammel og god - sikkert 8-9 år gammel) og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Pakke i posten!


I går kom det pakke i posten, og inni den var denne herlige secondhand t-shirt'en fra little marc - akkurat passe til minstemann :)

/cammie

Jeg trenger litt farge i kinnene...



... og denne lille blush-saken fra Dior ser jo veldig søt ut! Men, strengt tatt er det jo det som er oppi jeg burde konsentrere meg om, men samme hvor mye jeg snoker på Strawberrynet så glemmer jeg ikke denne her... Kanskje jeg bare må ta meg en tur innom Esthetique og få litt veiledning uten at jeg ser emballasjen *flire* Og egentlig så trenger jeg den til jeg skal gjøre meg bryllupsfin på lørdagen, og det klarer nok selv ikke Strawberrynet å få til ;o)

/cammie

Dagens shopping - del II


På hm fant jeg, i tillegg til det jeg skulle ha til guttene, denne genseren. En enkel og pen "kontorgenser" i viskose med 3/4 ermer. Spesielt falt jeg for hvordan mansjettene var i et kontraststoff og gjorde den litt spesiell. Kanskje jeg innvier den allerede i morgen ;o)

/cammie

tirsdag 16. september 2008

Dagens shopping - del I


Jeg var en rask tur innom Gina Tricot i dag, og der rasket jeg i grunn med meg alt jeg trenger for å oppdatere min sorte garderobe med høstens must-mønster; blonder, ruter og leopard *flire* Hårbøylen var ikke veldig nøye gjennomtenkt, men hvem vet - kanskje jeg bruker den en dag ;o)

/cammie

Dagens:


Hjemmedag med mye styr så valget i dag falt på leggings, og når jeg tidlig i kveld måtte ut for å kjøpe luer og vanter til guttene så fikk jeg for meg at jeg skulle lufte mine gode gamle dr martens som i allefall er 13 år gamle.

Outfit: tights og lang singlet med blondekant fra gina tricot, skjerf fra hm, skinnjakken etter pappa, good old doc martens på føttene og i puselanken veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Inspirasjon: casual høst



I dag er jeg hjemme med syk minstemann, men jeg hadde mer enn gjerne tatt meg en liten høstshoppingtur til byen i et antrekk som dette i stedet ;o)

Jeans fra hm, tee fra luella, skinnjakke fra Mike & Chris, museloafers, veske og lue fra marc by marc jacobs og armbånd fra asos.

/cammie

Kjekt å ha: oppblåsbare boot shapers


Du vet den følelsen av ulykkelighet når du ser at støvlettene dine begynner å få en liten "knekk" og slitasjeskade nederst på skaftet fordi den ikke klarer å stå oppreist av seg selv? Og den dårlige samvittigheten du får over at du ikke har fylt dem med avispapir etter hvert bruk? Om du fremdeles er der så frykt ikke mere, svaret er oppblåsbare skotre (eller heter det skotrær i flertall? *flire*). For noen uker siden så klikket jeg hjem 8 par fra ebay, og jeg er storfornøyd. Det finnes også noen fancy med mønster som heter Booty Shapers, men selv er jeg mer en fornøyd nok med de som ser ut som om jeg har rappet støvlettene til (oppblåsbare) Barbara *flire*

/cammie

mandag 15. september 2008

Miss Marc Tote


Åhhh, denne og jeg kunne gått en fin høst i møte - hånd i hank *drømme*

/cammie

En skal aldri gå sulten på butikken osv...



... det ble i allefall med nok magasiner hjem fra middagshandleturen i dag *flire* Mannen er ute av huset i kveld, så da blir det nok en lesekveld på sofaen med selskap av stearinlys og en kopp te etter at guttene er i seng - herlig! Er spent på det nye magasinet "Du", og "Maison - vi pusser opp" føltes som det absolutt rette til å forhåpentligvis få litt inspirasjon til å komme videre i oppussingen.

/cammie

Mandagens


Det ble en brå start på uken i dag, men jeg rakk å kjøpe frokost og matpakker, levere guttene i barnehagen, knipse dagens outfit utenfor jobben og å komme meg på kontoret kun tre minutter for sent ;o)

Outfit: bukse fra ellos, topp fra hm, skinnjakken etter pappa, ankelstøvletter av ukjent merke, handlenett fra ecobags og bak det skjuler mag bag fra marc jacobs seg ;o)

/cammie

Vil ha!




Jeg er fremdeles svak for stjerner, og hadde mer enn gjerne prydet håndleddet med dette lekre armbåndet fra asos i høst.

/cammie

Dagens ønskeoutfit:



Hadde jeg hatt disse godsakene i skapet, så hadde jeg mer enn gjerne gått for dette som mandagens antrekk ;o)

Topp fra marc by marc jacobs, jeans fra Citizens of Humanity, ankelstøvletter i skinn fra Bianco, hatt i lakk fra By Malene Birger, veske (faridah shoulder bag) fra marc by marc jacobs og drømmearmbåndet fra Hermes.

/cammie

søndag 14. september 2008

I have things to shop!...




...så her er det bare å henge opp det gode gamle dørskiltet ;o)

/cammie

Perfekte boots for han


Min kjære trenger noe nytt fottøy til høsten, og da er jo nettet det første stedet jeg begynner å lete. Jeg fant disse supertøffe ankelbootsene fra Diesel "Hardlabor", men finner dem ikke et eneste sted som sender til Norge *grrrrr* Amazon.com har dem, og jeg vurderer å rote frem min gamle amerikanske Jet Carrier adresse for å få klikket dem hjem til han. Jeg mistenker nemlig at dette kanskje kan være fjorårets modell... Som Diesel selv sier når jeg prøvde å søke etter dem på diesel.com "We sense you are searching for something... Something beautiful...Something undefinable...Please try again..."

/cammie

Anna Sui spring 2009 - ja, tja og nei


(foto: www.instyle.com)

Da har jeg fått snust på Anna Sui sitt bidrag til våren 2009, og som forventet er det masse fra henne som ikke er min greie i det hele tatt. Kjolen til venstre her derimot likte jeg veldig godt (og bootsene hadde sin sjarm de også), den i midten er mitt tja, og tyrefekter-look'en er definitivt ikke min greie selv om fargene er riktige og jeg elsket skoene/sandalene *flire*

/cammie

Nye lakkstøvletter:


I forrige uke gikk "lukkemekanismen" på den ganske så ubrukte regnbuksen til minstemann i stykker, og med regnværet som har vært var det bare å dra ut på jakt etter en ny. Jeg fant ut at jeg skulle stikke innom Lindex hvor regnbuksen var kjøpt for å høre hva de sa, og på veien dit gikk jeg forbi en skobutikk med storutsalg. Jeg har tittet på disse støvlettene der før, men har syntes at kr 900,- har vært litt i overkant for et par støvletter jeg overhodet ikke trenger. Vel, på salget lyste det to par mot meg for kr 299,-, og det ene paret var min størrelse, men jeg var likevel flink jente og gikk forbi. På Lindex beklaget de at regnbuksen var ødelagt og at den nok hadde hatt en svakhet og ga meg en ny med største selvfølgelighet. Ergo så sparte jeg nesten kr 300,- på ny regnbukse til minsten og da var det jo helt naturlig at det ble nye støvletter på meg i stedet *flire*

/cammie

Dagens:


I dag har jeg og minstemann vært en liten tur på farten og truffet noen venninner med barn, og akkurat nå er det et gulv og litt parkett som venter på meg...

outfit: sort bukse fra hm, singlet fra gina tricot, cardigan fra marie phillipe, merkeløse ankelstøvletter i skinn og kanskje ikke overraskende favorittvesken - mag bag fra marc by marc jacobs ;o)

/cammie

Runde solbriller til våren?



(foto www.instyle.com)

Runde solbriller har sneket seg litt frem i motebildet i det siste, og når jeg nå har bladd igjennom bilder fra vår 2009 visningene til noen av mine favorittdesignere så er de å se hos flere av dem. Kanskje det er nå jeg skal starte jakten på mine gamle runde Ray Bans fra tidlig nittitall en gang sånn at jeg kan gå våren trygt i møte *flire*

/cammie

På tide med litt shopping på Strawberrynet



Akk og ve og grøss og gru; min storfavoritt Dior Addict High Shine i fargen "Casual Beige" har kun få milimeter igjen, så her er det bare å få bestilt mer i en fart. Ikke det at jeg ikke har andre leppesaker å pynte leppene med i mellomtiden, men nå er det nå en gang denne som gjelder for meg om dagen ;o) Også kunne jeg trengt en blush av noe slag... her har jeg ingen preferanser så tar gjerne imot tips om noen har en de er fornøyd med...

/cammie