lørdag 26. april 2008

"Bringing Home the Birkin" - boktips

Denne boken klikket jeg hjem fra amazon.com før småfuglene hadde våknet i går. Fant nyhetsbrev i mailboksen, og bestemte meg for å bestille den. I korte trekk så handler det om en fyr som kjøper haugevis av Hermes Birkin og selger videre på ebay til desperate damer. Ventelisten på en Birkin sies jo å være ca 2 år, i tillegg til at prisen for den billigste er nærmere 40.000,- blanke norske kroner. Boken er en sann historie, og forfatteren (Michael Tonello) har ikke akkurat det beste ryktet på the purse forum - en lang tråd med typisk forum action hvis noen kjeder seg på en lørdag *flire* Og hvis du ønsker mer lesestoff og en annen side av saken, så finner du Virtual Reality i Michael Tonellos blogg. Jeg har som sagt bestilt den, og gleder meg til å lese den når den en gang ankommer fra det o store utland ;o)

fredag 25. april 2008

Endelig fikk jeg shoppet litt!

Åh!Endelig fikk jeg shoppet litt. Dårlig bilde,men fikk kjøpt følgende til meg selv:

Jean Paul fritidsjakke

Lee Jeans

hvit bomulls capri bukse fra H&M

Hårstrikker fra H&M(Så slipper jeg å låne min datters i rosa nyanser)

Har hatt en fin dag med lunsj med kjæresten,han fikk også shoppet litt. Nye jeans,T shirts, jakke belte og sko! Det meste fra JC! Kjøpte også vårjakke til min datter og noen nye kule rosa vårluer. Nikko har fått puma joggesko, kule i hvit og blått, han var veldig fornøyd. De to yngste har også fått puma joggesko i rosa til Katta og sorte til Mikke.

Klem fra Anni.

TGIF!

Fy søren som jeg lengter til arbeidsdagen er ferdig og det er helg! I kveld skal jeg blant annet levere en del til loppemarked. Har ryddet med hard hånd siden vi skal flytte i løpet av sommeren, og blant annet så er det en bærepose med belter, en sort søppelsekk full av vesker og en med klær som går til loppis. Kjenner at jeg er ganske klar for å starte et nytt liv som minimalist *flire*

torsdag 24. april 2008

Det er vår om dagen ♥


Vår i luften, og i går var det kortermet bluse og peep toes som gjaldt ♥

Converse til guttene



Klikket hjem fra ebay de også gitt, og kom på posten forrige dagen ;o) Dvs, storebror fikk det ene paret med sorte på høsten i fjor, men når jeg satt og tittet på Converse til meg selv for noen uker siden så fikk han øye på et par røde som han ønsket seg så veldig (favorittfargen er rød). Og når en på 4 1/2 ser på deg med store øyne og lurer på om ikke vi kan kjøpe de på internett , så gjør jo klikkefingeren det den skal *flire* Og med på lasset ble det et par sorte til lillebror også gitt. Barneskoene er forresten stooore i størrelsen så om noen vurderer til sine egne så er mitt tips å gå 2 størrelser ned :o)

onsdag 23. april 2008

Vårlig onsdag

Åh, det er så herlig med vårværet! Det gjør virkelig noe med kropp og sjel selv om jeg bare sitter inne på kontoret og ser ut på det... Vårlig antrukket i dag, og toppet det med rosa lepper - Cosmopolitan fra Urban Decay :o)

tirsdag 22. april 2008

Inspirasjon: snart sommer


Det er skikkelig varmt og nydelig vårvær om dagen, og da er det fort gjort å tenke enda litt lenger frem; sommer og sol!

mandag 21. april 2008

Mandag

Sliten etter helgen (holder på å tømme et hus, og det er både slitsomt og trist og fult av minner) og forsov meg til og med i dag, så dagens på leppene er den som lå øverst i sminkepungen: Galactic fra Chanel.

søndag 20. april 2008

vårkos

Vår kos. Et lite cafe bord på min veranda, stelton kanne med god evergood kaffe og min rosa tivioli radio og kaffe kopp= vårkos for meg. klem fra Anni (som faktisk glemte lipgloss mens hun satt ute og slikket sol)