fredag 20. juni 2008

Fin-fine sandaler!


Disse skinnsandalene fra Top Shop hadde det ikke vært feil å ha i sommergarderoben. Dumt at det ikke er Top Shop i Norge, og når jeg skal til London i oktober så er nok sesongen for disse over *flire*

Ooops I did it again

Tidlig i våres så kjøpte jeg en smårutete sort/hvit skjorte på Lindex som jeg syntes var veldig søt. Når jeg var i byen et par uker senere så var akkurat den skjorten slått opp på digre plakater i vinduet på Lindex (og er det ennå). Og det er ikke akkurat det beste jeg vet å ha "plakatklær". Vel i går så gikk jeg forbi Interoptik og der hadde jammen mine relativt nye solbriller blitt "plakatbriller" siden sist... Jaja - jeg får vel bare lære meg å leve med det, og vite i mitt stille indre at jeg selv vet hva jeg liker og ikke lar meg styre av hva som er på plakater rundt omkring... ;o)

Fredag med leppepynt fra Versace

Glossen fra Versace kom for en tid tilbake, men i alt virvarret jeg omgir meg med om dagen så hadde jeg bare puttet den i vesken også glemt den. Fant den i går og tester den derfor i dag. Førsteinntrykket på konsistens og farge er bra, men den lukter litt spesielt akkurat ved påføring synes jeg. Uansett; en fin diskret farge som passer perfekt til hverdags :o)

torsdag 19. juni 2008

Nice shoes!

Disse kule skoene observerte jeg i et butikkvindu etter stengetid i dag; sjakkruter i sort og sølv med en liten kilehæl. Desverre er det slingbacks, noe som ikke ser så veldig smashing ut på meg som har et litt skjevt tråkk.

Dagens outfit

Fotografert i et prøverom: jeans fra uniqolo, singlet og skjerf fra hm, blazer fra Lindex, sko og veske fra marc by marc jacobs og paraply fra Fulton. På leppene: dior adict high shine i "trendy pink".

Me wants!!!




Fantastisk lekkert og stilrent design på over- og underlakken fra Ciaté - jeg MÅ. HA. BEGGE. De vil bare gjøre seg så utrolig bra på badehyllen *flire* Du finner dem hos asos.com og de har samme lekre design på de fargede lakkene også - me likes - really really likes *nikker* De har også masse annet snadder som jeg begynte å fyse på - fantastisk emballasje og det er jo noe jeg raskt faller for ;o)


Oppdatering: de har Ciaté hos hqhair også, og nå er plutselig speed coat og mistress (knallrød) snart på vei til meg



bilder fra www.asos.com

Me likes!


ghd styler "dark" i sort høyglans - überlekker ♥ ♥ ♥ På produktbeskrivelsen hos lookfantastic står det følgende: "Have you ever cried to get what you wanted or undressed someone with your eyes? If the answer is yes, then this Limited Edition ghd IV Dark Styler will represent your personality perfectly!"


Og er du ikke "grine-seg-til-typen", så finnes det blant annet en variant som heter "pure" - veldig lekker den også!

Stakkars mus i regnvær...

I dag er det skikkelig gummistøvelvær her, men siden gummistøvlene mine befinner seg i et annet hus enn det jeg gjorde i morges (ikke mer spennende enn den berømte flyttingen altså *flire*), så ble det mine dearly beloved museballerinas som måtte trå til.

onsdag 18. juni 2008

Angelina Jolie som parfyme?


Jeg hørte litt på radio i går, og der snappet jeg opp et rykte om at Angelina Jolie samarbeider med det franske parfymehuset Coty om en signaturduft. Hun ønsker visst stor innflytelse på hvordan duften skal være, og at den skal gjenspeile henne. Det er noe i meg som ikke helt liker disse signaturduftene som f.eks Sarah Jessica Parker og Gwen Stefani også har, men jeg kjenner at jeg er ganske spent på hvordan en eventuell fra Angelina Jolie vil bli ;o)

Bildet er fra people.com og er gammelt og godt - jeg digger Angelina og Zahara med matchende vesker fra Valentino *flire*

Ny webshop for gutta: look mantastic!

Nå har lookfantastic.com kommet med en egen manneshop: www.lookmantastic.com - ved første øyekast ser den passelig maskulin og innbydende ut, og jeg gleder meg til å browse den litt på vegne av mannen ;o)

tirsdag 17. juni 2008

Dagens

Jeg lever et hektisk og minimalistisk liv på flyttefot om dagen, så ikke den helt store variasjonen i antrekk, men her er i allefall dagens - dypt konsentrert om jobben ;o)

* briller fra marc jacobs
* sort blazer fra Lindex
* singlet fra hm
* avklipte knelange jeansshorts fra Lee
* sorte lave Converse
* på leppene - Cosmopolitan Shot o Gloss fra Urban Decay

mandag 16. juni 2008

Mandagslepper:

Blanke og avkjølte som tatt ut av en reklame for isbre eller noe sånt! Med andre ord; id's buxom lips i fargen "bambi" :o)