lørdag 13. september 2008

marc by marc jacobs - spring 2009 del II


(foto: www.instyle.com)

På damesiden til marc by marc jacobs fikk jeg umiddelbart tre favoritter; blazeren, kjolen og jakken - really really loveable!

/cammie

marc by marc jacobs - spring 2009 del I


(foto fra www.instyle.com)

Foruten at Marc Jacobs himself hadde en herlig outfit, så falt jeg veldig for disse to antrekkene på herresiden av marc by marc jacobs.

/cammie

Go all Night and Glow all Day


Icy Beauty har dette produktet, Play & Rewind, som omtrent hevder å utrette mirakler for "festhuden". Play skal påføres rett før du går og gir huden din en "healty look", mens Rewind er for dagen derpå og skal vekke opp og resynkronisere huden din. Jeg må jo si at jeg skjønner følelsen av å ha behov for dette, og det hadde nesten vært fristende å teste. Selges blant annet på HQhair.com til drøye kr 350,- uten frakt og mva.

Og forresten så minnet inntaket av gårsdagens vinflaske meg på hvorfor jeg egentlig drikker champagne til festlige anledninger; champagne = no hang over, så det så!

/cammie

Blake Lively





Tenkte jeg skulle sjekke instyle.com for å oppdatere meg på alt New York Fasion Week Spring 2009 stuff som jeg har gått glipp av, og det første som møter meg hos instyle er et bilde av Blake Lively i en nice-nicere-nicest kjole fra Michael Kors. Kjolen er å få kjøpt hos net-a-porter for kr 7000,- + noen hundrelapper. Enkelt tilbehør som sorte sko og en sort clutch gjør det hele oh so smakfult - me likes!

/cammie

Lørdag:


Rolig lørdag med et snev av hang-over faktisk, men ingen ting et par ibux ikke kunne fikse ;o) Har vært en liten tur utenfor døren og shoppet litt huslige saker; sparkel, tapet og tapetlim og ikke overraskende klarte jeg å få med meg noen små lekre lysglass også. Så også en lampe i sort og sølv som var TDF, så jeg får tenke ut hvor jeg kunne hatt den og ta med meg mannen dit en dag og krysse fingrene for at han liker den også *flire*

Outfit: jeans fra hm, hvit tee fra lee, blazer fra lindex, solbriller fra Ray Ban, sko fra Converse og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Nice boots!


Grått er jo helt riktig i høst, og med disse lekre støvlettene fra Marc Jacobs kunne jeg virkelig hyllet den grå trenden. De er stilrene, enkle og pene with a twist - elsker sløyfen! Prisen er i underkant av kr 6000,- hos mytheresa.com.

/cammie

fredag 12. september 2008

Dagens


En stund siden det har blitt noen dagens her nå, men nå kommer det en og som dere ser så er det fremdeles de samme jeansene og samme blazeren som er favoritter *flire*

Outfit: jeans og singlet fra hm, blazer fra lindex, merkeløse ankelstøvletter i skinn, klokke fra D&G og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

TGIF!


Endelig fredag og ikke bare fredag, men slutten på arbeidsdagen og en stressende uke på jobben også. Jeg har kommet godt i mål og gleder meg til å ta kvelden sammen med jentegjengen og en flaske vin. Nå er det bare en måned til vi drar til London så tipper det blir litt planlegging i kveld ;o)

/cammie

torsdag 11. september 2008

What FedEx brought me:


I skoesken som FedEx-mannen kom med i forrige uke skjulte det seg et par heels med åpen tå i sort lakk fra Calvin Klein. Jeg er veldig fornøyd med dem, og de blir nok fottøyet til bryllupet neste lørdag. Tror de blir veldig bra til kjolen hvis farge har overrasket de som allerede har sett den ;o)

/cammie

Vellykket mimrekveld!


Gårsdagens mimrekveld tør jeg påstå ble særdeles vellykket, og buksene slo ann hos mottakeren. Hun utbrøt "åh, fräsiga brallor" som var akkurat det noen svenske gutter ropte etter henne den gangen *flire* Ellers benyttet jeg selvsagt anledningen til å kjøpe en gassballong som vi pyntet opp på restaurantbordet med - jeg elsker gassballonger og benytter enhver anledning til å kjøpe en *flire* Og den kommende bruden ble som seg hør og bør utstyrt med en lekker liten tiara fra barneavdelingen på hm ;o)

/cammie

Dagens gloss:



På leppene i dag er det en gloss som minstemann har rotet frem i flyttekaoset... Fra BarryM (TopShop) og med en svak lukt av sjokolade... mmmh.

/cammie

onsdag 10. september 2008

Den perfekte gaven? *fniiis*


En venninne gifter seg neste helg, og i den anledning er vi fire jenter som inviterer henne med ut på pizza i kveld. Det hun ikke vet er at vi har litt småplaner ;o) Blant annet har vi planlagt en liten "pakkelek", og det er her buksen på bildet kommer inn i bildet. Vi var vel rundt 17 år og på dagstur til nabolandet. Jeg var iført slengbukser arvet fra min mor fra det glade 70-tall og min venninne hadde buksene på bildet over. Jeg er desverre ikke i stand til å huske om hun hadde lånt mine eller om hun hadde sitt eget lekre par, men jeg var i allefall på loftet her i barndomshjemmet går og klarte å grave frem mine. De skal hun ganske så snart få pent innpakket sammen med diverse annet småtteri som for meg er henne ;o)


/cammie

Gratis frakt hos nelly.com - 9. - 11. september


I dag og i morgen er det fremdeles mulighet til å få fri frakt hos nelly.com. Selv skulle jeg mer enn gjerne klikket hjem disse skoene.

/cammie

Missing Person?



Nå logget jeg inn på bloggen for første gang på lenge, og ser at jeg til og med er etterlyst - det var jo litt koselig :o) Grunnen til at det ikke har blitt noe blogging de siste dagene er at jeg rett og slett har druknet i andre ting, men nå skal bloggen få min oppmerksomhet igjen ;o)

Ha en super dag alle sammen! Selv har jeg gøye planer i kveld (kommer tilbake til dem), men først en travel dag på jobben...

/cammie