lørdag 5. juli 2008

Valgets kvaler:


Da har jeg og minstemann vært en tur på vinmonopolet, og der han var veldig klar på at han ville ha en flaske "Captain Morgan" *flire* så slet jeg litt mer med å velge champagne å by kveldens besøk på. Resultatet ble to favoritter og en jeg ikke har smakt før.

SALG SALG SALG


Salget er godt i gang flere steder nå, og for meg handler det litt om å jakte på klassiske tidløse plagg av god kvalitet. På net-a-porter er det blant annet mange av "den lille sorte" som er nedsatt nå. Omslagskjolen fra Diane von Furstenberg kunne vært en bra addition til hverdagsgarderoben - lett å kle både opp og ned. Ullkjolen fra Helmut Lang kan brukes med heels og diverse asessories på fest, men kan også fint brukes sammen med jeans som en god base på kalde vinterdager. Kjolen fra Vera Wang er nok ikke så anvendelig til hverdags, men en kjole som er lekker med det bitte lille ekstra samtidig som den er så enkel at den kan brukes flere ganger uten fare for den fryktede frasen "der er hun med den kjolen igjen" ;o)

Dagens: glamorøs fredag


Fredager prøver vi å holde litt glamorøse på jobben, og anni hadde tolket den oppgaven bra med en stilren fin kjole fra hm og sorte sandaler. Selv endte jeg opp med et antrekk jeg ikke ble særlig fornøyd med (det ble noe feil med shortsen), men jeg byr da på det likevel; gammel merkeløs jeansjakke fra en av kjedebutikkene, skjortetunika fra ane mone, cityshorts fra Lindex og peeptoes i lakk fra Bianco.

fredag 4. juli 2008

Sandaler i Cosmopolitan:




I siste Cosmo fulgte det med et par sandaler og jeg ble faktisk gledelig overrasket over dem! For det første så passet de mine str 39/40 og for det andre føltes de helt okay på foten :o)

T.G.I.F.



Endelig fredag og en stressende arbeidsuke nærmer seg heldigvis slutten! Helgen byr blant annet på besøk fra en glossende galakse far far away; Glossy Kari med familie tar turen innom oppussingsprosjektet "mitt" og en bombesikker ingrediens for lørdagskvelden er champagne (note to self: vinmonopolet!) + masse skravling. Og om værgudene vil; tre sorte lyslykter fra Broste ute i friluft med herlig sommerkveldstemperatur.

Atter en cardigan fra Lindex



For en ukes tid siden var jeg innom Lindex for å se etter noe barnetøy, og da fikk jeg øye på denne på vei gjennom dameavdelingen. Jeg er veldig glad i cardigans og elsker høykontrasten mellom sort og hvitt, så det var ikke vanskelig å la den få være med til kassen *flire* Jeg liker godt kvaliteten i denne (viskose og bomull), som er den samme som et par andre Lindex-cardigans jeg har. Erfaringsmessig synes jeg ikke det er noe å si på kvaliteten i forhold til prislappen på kr 299,- så lenge en vasker og tørker etter vaskeanvisningen (dvs 40 grader og ligg unna tørketrommelen *flire*). Vi kommer nok til å bli gode venner utover sensommeren denne og jeg ;o)

bilde fra www.lindex.se

torsdag 3. juli 2008

Dagens outfits:


Startet dagen på jobb med blazer fra Lindex, topp fra Gina Tricot, jeans fra Calvin Klein, sorte Converse på føttene, Mulberry Bayswater på underarmen og hatt fra Divided (hm) på hodet. Etter jobb kjente jeg varmen trykke og skiftet ut jeansene med en jeansshorts fra hm og Conversene med gladiatorsandalene fra Bianco.

En liten bunke magasiner:


Det har blitt lite tid til å slappe av med lesestoff i det siste, og det kom jeg til å nevne for mannen at jeg savnet litt. Dagen etter kom han jammen meg hjem med Costume, Cosmo og Elle Interiør (han fant ikke ordinært Elle sa han, men tenkte at interiør også var høyst aktuelt om dagen og det er det jo). Jeg synes det var veldig koselig av han, og velger å se bort ifra at det kan være en årsaksammenheng med "geværet" til Nintendo Wii'en som også var i posen *flire*

Salg hos asos:


Denne blazeren by Morgan (ja, jeg er visst litt opphengt i blazere *flire*) er på salg hos asos nå - halv pris og veldig fin! Kul til jeansshorts, jeans - ja som blazere flest; funker til veldig mye *nikker*

onsdag 2. juli 2008

Onsdagens outfit:


Det ble varmere enn jeg regnet med i dag, men siden aircondition'en på jobben arbeider intenst så var jeg likevel akkurat passe kledd. Blazer fra Lindex, skjortetunika fra Ane Mone, tights fra Gina Tricot, museballerinas fra Marc by Marc Jacobs, klokke fra DKNY og lakkclutch fra diana ferrari (på salg til en hundrings hos morris for et par uker siden)

Tate oversized tote:



Solen skinner og jeg skulle veldig gjerne fylt denne lekre fargeklatten fra marc by marc jacobs med et håndkle og noen magasiner og dratt på stranden i stedet for å sitte på kontoret. Jepp - bare å eie vesken ville faktisk lyst opp dagen min så mye at jeg ikke trengte å dra på stranden en gang *flire*

Dagens gloss:


Buxom Lips "bambi" fra bare escentuals. Frisk og iiisende med en smak av sjokoladekaffe eller noe sånt.

tirsdag 1. juli 2008

Lagersalg:



I dag har jeg vært på lagersalg og plukket med meg diverse klær fra Ane Mone. Selv om det fremdeles er sommer så sniker høsttankene seg på, og det er greit å shoppe basics som funker da også. Jeg tror faktisk jeg har blitt ganske flink til å handle på salg etter hvert - dvs at jeg ikke hopper på ting jeg tror jeg kommer til å bli glad i, men heller går for ting jeg vet funker for meg og vil bli brukt. Ingen anger vedrørende dagens fangst i allefall :o)

Ny rød neglelakk: Log on to Love


I vinter så tok jeg et raus og kastet alle gamle neglelakker fra tidenes morgen, så neglelakksamlingen har vært heller slunken siden da. Nå har planen hele tiden vært at den ikke skal bestå av noe særlig mer enn en håndfull forskjellige, men her for en liten tid tilbake falt jeg for fristelsen og bestilte et par fra OPI. Jeg har hørt mye bra om dem, så jeg var rett og slett nødt til å teste. Ikke overraskende falt jeg for en rød som hadde navnet "Log on to love", og jeg klikket også hjem søsteren som går mot noe litt ceriseaktig og heter "Met on the Internet" - navn som får en liten skapgeek til å falle pladask ;o) Alle godord jeg har hørt om OPI stemmer i allefall; bred kost som gjør påføringen veldig enkel (selv om en kan se at jeg har slurvet litt på bildet) og den tørker veldig raskt. Begge tomlene opp!

Dagens outfit:


skinnjakke fra Tara, omslagskjole og singlet fra hm, gladiatorsandaler fra Bianco, veske: Mulberry Bayswater og solbriller fra Versace.

ebay shopping!




Dette nettet stirret plutselig på meg fra ebay, og med min addiction to Coke så var det noen underliggende krefter i meg som bare styrte meg til å klikke "buy now". Tror nok det blir veldig bra til å bære matvarer i hjem fra butikken som en avveksling fra diverse andre handlenett jeg er i besittelse av - jeg har jo ingen røde *flire*

Lekre ankel boots til høsten!

Er en liten surfetur innom net-a-porter i lunchen, og ramlet over noen riktig så snasne ankelboots fra Christian Louboutin ♥ De heter Trottinette og jeg klarer ikke velge hvem av dem jeg synes er finest! Men, med en prislapp på £680.00 så slipper jeg å bekymre meg for det - det blir ingen av dem *flire*



Tirsdagslepper:

Lyset på jobbtoalettet i kombinasjon med min mobil gjør at jeg ser rimelig sjøsyk ut + som om jeg ikke har sovet på ca 10 døgn med de feteste skyggene under øynene. I tillegg ser det ut som om jeg har større knyttneve enn Hulken, men hey - alt dette byr jeg på *flire* På leppene i dag er i allefall en sommerfavoritt; Dior Addict High Shine i fargen "casual beige" - den kan absolutt anbefales til en nude look med sin passelig diskret beige farge med perfekt dose shine og ingen markant lukt.

mandag 30. juni 2008

Nice tee!





Denne morsomme t-skjorten hadde definitivt startet reisen hjem til meg i dette sekund om den bare hadde hatt sort bunnfarge. Jeg har gått på så mange "smeller" med å prøve noe fargerikt at nå sist bestemte jeg meg for bare å gå for sorte tees fordi det er kun det som blir brukt. Men super-herlig-morsom-søt var den i allefall! Den er fra Local Celebrity og fåes blant annet hos nelly.com (som nå endelig sender til Norge - det liker vi!!!).

Back to work:

men heldigvis bare for noen uker også er det litt ferie igjen. Dagens outfit er topp fra hm, blazer fra Lindex, avklipte jeans fra Cubus, gladiatorsandaler fra Bianco, "Barcelona Red" fra Chanel på tåneglene og modelco "Crystal Dawn" på leppene.

Og hvis alt går som det skal i dag, så får jeg den bærbare på nett i det nye huset så da blir det litt lettere å få blogget skikkelig innimellom oppussingen ;o)