lørdag 16. august 2008

Fit for fight!


De fleste boblene har boblet seg ut av kroppen og nå er jeg klar for å fortsette den hitils håpløse jakten etter et fint og blendahvitt salongbord ikledd t-shirt fra Bitten (Sarah Jessica Parker sin kleskolleksjon), jeans fra hm, blazer fra Lindex, solbriller fra Brillemann + veske og museballerinas fra Marc by Marc Jacobs.

/cammie

Natta!


Da var kvelden over, og jeg regner den som særdeles vellykket selv om cosmo'n på utestedet smakte litt feil og ergo ikke svarte helt til forventningene... For søt kanskje? Champagne i sort våtdrakt kan jeg derimot anbefale - veldig god!

/cammie

fredag 15. august 2008

Lanson Black Label, brut


Denne sorte "våtdrakten" fikk umiddelbart min oppmerksomhet inne på vinmonopolet. Jeg har ikke lagt merke til den før, så enten er den i nye klær, eller så er det høstfølelsen som gjorde at jeg klarte å se forbi den råååsa. I allefall så var det Champagne av typen Lanson Black Lable brut som fikk være med hjem fra polet i dag. Den rekker heldigvis litt tid i kjøleskapet før jeg fyker avgårde på jentekveld. Skal bare bestemme meg for fottøy nå så er jeg klar ;o)

/cammie

outfit twins *flire*



Det må ha vært noe i været i morges som gjorde at dette føltes som det riktige å kle på seg. Både Anni og jeg stilte i korte sorte kjoler og ankelstøvletter på jobb i dag - skulle nesten tro vi i beste fjortisstil hadde planlagt, men det har vi ikke - æresord *flire*

/cammie

T.G.I.F.



Første arbeidsuken etter ferien er straks over, og mannen plukker opp guttene i barnehagen i dag, sånn at jeg kan kjøre rett til byen og på vinmonopolet for å sikre meg noen leskende bobler til kveldens jentefest ♥

/cammie

Silkekjole fra LaRedoute:


I går kveld tittet jeg litt hos LaRedoute, og der så jeg denne fine kjolen i silke og blonder som jeg falt litt for. Med den tror jeg blondefysingen min kunne blitt tilfredsstilt, men jeg tør ikke sjanse på en sånn type kjole over nett for det har en tendens til alltid å bli feil... Det dukker vel opp mer i butikkene etterhvert så jeg får holde øynene åpne.

/cammie

Fredagens:



Skinnjakke fra Tara, kjole fra hm, pilotiser fra Brillemann *fnis* ankelstøvletter i skinn og vesken fra marc by marc jacobs.

torsdag 14. august 2008

Det er alltid en unskydning for å ønske seg et par nye sko:



Og i dag er unskyldningen at jeg har trukket min siste visdomstann og har vondt. Hvis jeg hadde fått disse tøffe Biker Boots'ene fra Jil Sanders så er jeg helt sikker på at smerten hadde forsvunnet umiddelbart *flire* Fåes hos mytheresa.com til ca kr 4700,-

/cammie

Outfit

Anni har tatt på seg dette en regnfull torsdag i August:

Mørke jeans fra JC
Grå ribbestrikk topp/genser fra HM
Skjerf fra Gina Tricot
sorte sko (som egentlig ikke egnet seg for regnvær)

Håret er litt bedre og lettere i dag, fikk nemlig satt kur i det i går kveld, deilig!

Klem
Anni

Regn og atter regn...



I dag var det bare å finne frem esken med yttertøy som ble tømt ut av entreskapet i gamlehuset, for nå har visst tiden for regnfrakk kommet... Dagens på vei til jobben outfit: jeans fra hm, støvler fra roots, regnfrakk fra ellos og veske fra Calvin Klein som er perfekt i regnvær siden den består av 85 % polyester og 15 % skinn (altså håndtakene og et par andre detaljer) *flire*. Innenfor regnfrakken skjuler det seg en sort topp fra hm og et skjerf fra indiska.

/cammie

onsdag 13. august 2008

Min leppefavoritt endelig hos Strawberrynet!


Disse leppesakene har vært min storfavoritt i sommer. Det finnes 18 forskjellige å velge mellom, og jeg har de tre over her. Nå har de endelig kommet på Strawberrynet og det ca en hundrelapp billigere enn i parfymeri. Kanskje jeg må feire det med bare eeeeeen til? *flire* Jeg synes de er en mellomting mellom gloss og leppestift, og som navnet sier har har de mye shine - anbefales!

/cammie

Blæh...


Møkkakveld... Jeg tror jeg skal prøve å gjøre den litt bedre ved å legge meg på sofaen i vår om ikke ferdigoppussede så nå i allefall fungerende stue, å se på noen gamle episoder av SATC. So Long!

/cammie

Dagens outfit:


I dag rappet jeg mannen sin t-shirt (fra hm sin fashion against AIDS kolleksjon) og kombinerte den med et par tights fra Gina Tricot, blazeren fra Lindex med oppbrettede ermer, ballerinas fra Din Sko og veske fra Marc by Marc Jacobs. Armbåndet er karmaarmbåndet fra Dogeared og klokken er fra Dolce & Gabbana. Og når jeg hentet guttene i barnehagen i dag så ropte eldstemann mot meg "mamma!!! Hvorfor har du på deg pappa sin t-skjorte?!?" - ehhh, fordi det virket som en god ide at the time? *flire*

/cammie

Fyser på: neglelakk




Neglelakken "Kaleidoscope" fra Chanel kan gjerne få pryde mine høstnegler. Tror jeg må en tur innom Esthetique en av dagene og se om jeg kan få sett den live :)

Oppdatert: kaleidoscope has entered the building ;o)

/cammie

Høstklar Katie



Nå ble det visst enda et Katie-bilde her, og jeg som ikke har noen spesielle følelser overfor henne i det hele tatt. Uansett, jeg så dette bildet hos elle uk for et par dager siden og har ikke helt klart å glemme det. Det er nok den helsorte look'en med innslag av en rutete topp i farger som jeg veldig gjerne kunne tenkt meg selv som gjorde at det festet seg sånn i hodet mitt. I skapet ligger jo den rutete buksen og venter, og med en rutete topp i ca samme fargeskala hadde jeg hatt høsten ruter godt i boks føler jeg. Og hvis noen begynte å bli bekymret så er det ingen overhengende fare for at jeg har tenkt å bruke de samtidig *flire*

/cammie

tirsdag 12. august 2008

Det finnes skjørt også!


I går lot jeg meg fascinere av jakken, og i dag oppdaget jeg at det finnes skjørt også! Jeg ville nok ikke brukt det sammen med jakken, men kanskje med sorte tette strømper, biker boots og noe sort på overkroppen *drømme*

/cammie

Har høsten kommet?



Lakkballerinas fra hm - kr 129,-

Ja takk!




Jeg hadde mer enn gjerne latt et par av disse få flytte inn i skosamlingen min - Rosie Rose Platform Sandal fra Topshop.

/cammie

Dagens outfit på jobb


I dag har jeg på meg følgende:

Smale jeans fra HM
knall rosa singlet fra Voice of Europe
Hvit topp over singlet
sølv kjede og ring
Hvite sko fra Vagabond

make up
mineral pudder fra isadora
dior show mascara
YSL solpudder
lipgloss fra chanel nr 25

Desverre "bad hair day" så små rotete på håret, huff!

klem Anni

Dagens outfit:


Jeg ser et glimt av solen ute og bestemte meg for å tviholde på sommeren selv om jeg er redd høsten kommer for fult nå: singlet og ballerinas fra hm, avklippet gammelt olaskjørt, cardigan fra Lindex, pilotbriller fra Brillemann, klokke fra Dolce & Gabbana og veske fra Marc by Marc Jacobs.

/cammie

mandag 11. august 2008

Litt lesestoff som henger igjen


Jeg har et par blader som jeg faktisk ikke har fått tid til å lese i ferien, så nå skal jeg i allefall ta meg tid til å bla raskt igjennom Cosmo før jeg legger meg. Også kan jeg forhåpentligvis kose meg med amerikanske Elle i morgen kveld.

/cammie

Atter en blazer:


Selv om jeg ikke bruker blå klær, så kunne jeg ikke unngå å titte lenge på denne blazeren. Så lenge at jeg faktisk tok den med meg inn i prøverommet og prøvde den på. I et par øyeblikk vurderte jeg å gå til anskaffelse av den, men så innhentet fornuften meg med påminnelse om at jeg ikke liker blått. Men fin-fin var den, og den finnes altså hos Gina Tricot - prisen glemte jeg desverre å sjekke...

/cammie

dagens outfit

Anni har hatt på seg følgende på jobben i dag:

Beige langermet kjole fra HM
Sorte litt tykke strømper
sorte små sko,(Litt sånn 50 talls arvet fra mammaen min!)

håret i hestehale og veldig enkel make up!(les mascara fra DIOR og sol pudder fra YSL)

Klem Anni

Herligste jakken!


Åh, denne jakken og jeg kunne blitt gooooode venner altså! Ser ser den definitivt for meg som potensielt "der kommer hun i den jakken nå igjen" *flire* Og med min garderobe som går hovedsaklig i sort så ville den passet til alt - vil ha vil ha!

/cammie

søndag 10. august 2008

Inspirasjon: Back To Work




Nå er sommerferien slutt, og i morgen er det tilbake på kontoret igjen. Jeg hadde mer enn gjerne stilt i dette antrekket: blazer fra marc by marc jacobs, tee fra K Karl Lagerfeldt, jeans fra seven for all mankind, Balacorta lakkballerinas fra Christian Louboutin og veske; Sac Muse Medium fra YSL.

/cammie

cammie tester: aco sun kissed glow bodylotion del I


Denne litt selvbrundende bodylotionen fra aco var på tilbud på apoteket, så den fikk være med hjem selv om jeg var der inne for noe helt annet. Prisen var rundt en femtilapp, og nå har jeg nettopp smurt den på for første gang. Førsteinntrykket er veldig bra; perfekt konsistens - ikke for tykk og ikke for tynn, lett å smøre ut og en herlig frisk duft. Veldig fornøyd så langt, så får vi se hvor fornøyd jeg er når fargen begynner å virke - mer om det når det har skjedd *flire*

/cammie

Fin jakke:


Denne jakken skulle jeg gjerne ryddet plass til i høstgarderoben min, men jeg tror desverre at det er mer en nok jakker av denne typen der allerede - selv om ingen av dem har sånne kontrastfargede kanter *oh the drama* Kr 399,- hos ellos/Josefssons.

/cammie