lørdag 27. september 2008

Lørdagskveld:


Minstemann sover og eldstemann og pappa'n er inne i de avsluttende minutter med kveldens Wii-spilling. Jeg har jobbet masse ute i dag, og lurer derfor på om ikke jeg skal legge meg på sofaen og se Sex & The City - The Movie som jeg fikk i posten fra amazon.co.uk på tirsdag, og kanskje unne meg et glass av noe musserende som dukket opp i kjelleren?

/cammie

Veske fra marc:


Min kjære prøver av og til å kritisere meg for å være en blind tilhenger av Marc Jacobs, så da vil jeg bare avkrefte det med å vise frem en veske fra marc by marc jacobs som jeg faktisk ikke hadde brukt om jeg hadde fått den gratis *flire* For de som skulle finne på å like den heter den Jelly Jaquard Grovee og fåes blant annet hos mytheresa.com for 375 euro ;o)

/cammie

Inspirasjon: casual lørdag


I dag er det full rulle med rydding i garasjene med mere, men i tankene mine er jeg på lørdagsshopping iført disse godsakene *flire*

Jeans og topp fra hm, kortermet blazer fra Elizabeth and James, veske fra Urban Outfitters, sko fra Topshop og hårbøyle fra marc by marc jacobs.

/cammie

fredag 26. september 2008

Endelig Fredag!


Da var det helg igjen, og denne har jeg ventet på. Ingen fastlagte planer for helgen annet enn å gripe litt fatt i hus og hjem - det trengs!

Outfit: jeans fra Cheap Monday, singlet fra hm, kort ullcardigan fra Lindex, trenchcoat fra simple wish, lakkstøvletter fra ? (det står "a bit of luxury for any day" inni dem), hårspenne fra Glitter, armbånd fra Betties Galleria, klokke fra DKNY og veske fra marc by marc jacobs.'

/cammie

Pakke fra Betties Galleria



Her om dagen ramlet det ned i postkassen en bestilling jeg hadde gjort hos Betties Galleria. To lekre armbånd var det, og det ene har jeg allerede tatt godt i bruk. Hos Betties Galleria får forresten nye kunder 10 % rabatt på hele orderen ved første gangs kjøp ved bruk av rabattkoden "NewCustomer", og det var den koden jeg benyttet meg av for å teste ut denne netbutikken.

/cammie

torsdag 25. september 2008

Torsdag!



Full fart i dag også, med litt oppussingsopplegg hjemme og personalmøte i tillegg til dagens innsats på kontoret.

Outfit: topp og blazer fra Lindex, jeans fra Cheap Monday, skjerf fra Selected Homme, sko fra Converse, armbånd fra Betties Galleria, klokke fra DKNY og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Hot farge!




Wow! for en farge! Min høyt elskede mag bag fra marc by marc jacobs finnes nå hos mytheresa.com i en heeeerlig variant av råååsa! Jeg føler uansett ikke at jeg trenger to av samme, og er heller ikke sikker på hvor lyst jeg har på en veske av denne typen i en sånn farge, men jeg sier det igjen... wow!

/cammie

onsdag 24. september 2008

Midtuke


I dag har det vært fult program med jobb, middag hos mamma'n min og foreldremøte i barnehagen, men nå er jeg endelig hjemme og skal straks ta kvelden i sofaen med siste Elle.

Outfit: topp og sko fra hm, blazer fra Lindex, jeans fra Calvin Klein, ullskjerf fra Selected Homme (jack & jones), klokke fra DKNY, armbånd fra Betties Galleria, solbriller fra Ray Ban og veske Mulberry Bayswater.

/cammie

Leopard fra Louboutin


Jeg vet at jeg har lovet no more leopard, men jeg skal si meg villig til å bytte ut strømpebuksene fra Gina Tricot med disse pumpsene fra Christian Louboutin. Jeg ser dem for meg med jeans og sort topp *nikker* Prisen er ca kr 4300,- hos Net A Porter, så jeg tenker det blir med fantasien jeg ;o)

/cammie

tirsdag 23. september 2008

Dagens:


Litt motlys og fotløs på dette bildet, men det er det eneste jeg har, for i postkassen ventet det nemlig en pakke fra amazon.co.uk når jeg kom hjem, så da glemte jeg alt om bildetaking *flire*

Outfit: jeans og singlet fra hm, blazer fra lindex, skjerf fra selected homme, pilotbriller fra Ray Ban, klokke fra DKNY og vesken er Bayswater fra Mulberry. Helt nederst befinner det seg et par sorte Converse ;o)

/cammie

Skjerf fra K Karl Lagerfeld


Jeg liker stort sett det meste fra K Karl Lagerfeld, og jeg hadde gjerne puttet alt som Net-A-Porter har inne fra denne linjen akkurat nå i skapet (okay, ikke overbegeistret for lilla, og kler ikke dobbeltspent men likevel *flire*) - og mer enn gjerne dette skjerfet

/cammie

mandag 22. september 2008

Snadder fra Topshop



Ikke fritt for at jeg har begynt å drømme litt om hva jeg kan titte etter når kursen går mot London i neste måned, så i kveld har jeg snoket på websiden til Topshop. Vi er 10 jenter som reiser, så selv om vi ikke har lagt opp til den ultimate shoppingturen så tenker jeg det blir nok shopping likevel ;o) Godsakene jeg gjerne tar i nærmere øyensyn er: Forest Photo Tee, handlenett med sløyfe, Sicily Frill Shoe Boot i grått, skjerf i sort og grått, hullete sorte jeans, skjørt i grått og sort med volanger (polyester men looking good) og ankelstøvletter med glidelås.

/cammie

Leggings fra Lindex



I forrige uke så ramlet jeg over disse leggingsene på Lindex. Jeg syntes de var litt småkule og plukket dem med meg. Og siden jeg i går begynte å fyse på å ta Bayswater'en på en luftetur i dag så følte jeg at disse leggingsene var perfekt følge; gulldetaljer på dem og gulldetaljer på vesken ;o) Ulempen med leggingsene er at de har typisk strømpebukseopplegg på "overdelen" med en strek foran og to streker bak, så om en skal bruke dem uten skjørt eller kjole (som jeg har gjort i dag) så bør genser/topp/cardigan gå på nedsiden av stumpen *flire*

/cammie

Til å spise opp!


En herlig sukkersøt råååsa lakk clutch fra marc by marc jacobs ♥ Finnes også i en nesten like sukkersøt gulfarge - £228 hos NAP.

Ny uke - nye (?) antrekk



Å få tid til å ta bilde på mandagsmorgen er en bragd i seg selv, så da får det bare være at jeg ser intenst ned i bakken *flire* Skoene jeg har på har dukket opp igjen nå i flyttingen og jeg tror siste gang jeg brukte dem var som vampyr på Halloweenfest i 1999, og allerede da var de minst 10 år gamle. De er i semsket skinn og made in Italy.

Outfit: cardigan og leggings med gullknapper nederst fra lindex, laaang singlet med blondekant fra gina tricot, skoene er altså vintage fra eget "lager" og vesken Mulberry Bayswater.

/cammie

søndag 21. september 2008

The Jumpsuit!


Jumpsuiten som vi så litt av i sommer er absolutt aktuell i høst også. Jeg synes de ser herlig casual, chic og småkule ut om de kombineres med det rette småclassy tilbehøret (dvs ikke plastposer fra Rema og joggesko - da snakker vi russedress look-a-like). Desverre tror jeg ikke dette er noe for min fasong og størrelse. Den på bildet er fra 3.1 Phillip Lim og fåes blant annet hos mytheresa.com.

/cammie

Inspirasjon:


Litt sikling hos NAP (net a porter) på en søndagskveld førte til drømmen om følgende antrekk: boyfriend blazer fra Smythe, skjorte fra D&G, pvc-leggings fra Les Chiffoniers, sko fra Christian Louboutin, veske fra See by Chloé og sist men ikke minst, min siste forelskelse; klokke fra marc by marc jacobs.

/cammie

Søndag...


Litt slapp og sløv etter gårsdagen, så dagens største fysiske innsats så langt har vært å få hjem guttene og å hente bilen. Nå skal jeg ut og få litt frisk luft, og så blir det vel sofa, laptop og litt blogging utover kvelden tenker jeg. Håper resten av familien er klare for junkfood til middag for det er jeg *flire*

outfit: jeans fra uniqlo, topp fra hm, blazer og vanter fra lindex, veske fra diana ferrari (ikke fått byttet over lommebok osv fra i går så det måtte bli den *flire*) solbriller fra ray ban og converse på føttene.

/cammie

Bryllupsoutfit


I går var det altså bryllup og stas, og jeg endte med å gå for tilbehøret jeg selv var mest komfortabel med. Outfitsbilder ble det egentlig dårlig med, da min største fokus lå på bruden og mine andre venninner (og våre menn som trofast var veskeholdere mens vi lekte papparazier og knipset brudepar og limmo med mere). Så først når klokken var passert midnatt og askepott for lengst burde vært hjemme (og vi i grunn var på vei ut av selskapslokalet) så kom jeg på å spørre min mann om å knipse et par. Han klaget på at jeg så full ut på alle bildene så da ble det visst med dette som muligens er knipset akkurat i det jeg kom på at jeg måtte jo ha med vesken min på bildet *flire*

Outfit: kjole fra ful-collection, cardigan i lammeull fra lindex, lange skinnhansker fra wedins, lakksko fra calvin klein, clutch i lakk fra diana ferrari (morris), hårbøyle fra acessorize og øredobber fra glitter.

/cammie