fredag 4. april 2008

Midseason Sale hos hm!



Salget er i gang på websidene, og jeg kunne ikke unngå å få med meg at cardiganen jeg siklet på her for noen måneder siden er på salg. Skal - skal ikke, og i såfall; hvilken farge? Hvitt er delikat, og en farge jeg stort sett trives godt i på sommeren. Grått er vinn eller forsvinn for meg - kommer ann på nyansen. Sort - den safe, ufeilbarlige, men samtidig sofistikert og lekker *oh the drama*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke kjøp denne med mindre du har tenkt å bare dra den frem fra skapet med laaaaange mellomrom.. Jeg kjøpte en i sort og sjelden har jeg sett noe som nupper seg så stygt så fort..
..men er du fremdeles interessert i en så henger det en velbrukt sort en til salgs for en slikk og ingenting i en Fretexbutikk på Østlandet;) Tihi..

Mulig jeg bare fikk et særdeles ubrukelig eksemplar, men herved er du advart (vedder 50 kr på at det er hakket for sent;)).

-Bella.

cammie sa...

Vet du hva - jeg var faktisk så fargeusikker at jeg ikke har gjort noe med det ennå *flire* Og med denne infoen fra deg så lar jeg det være - tusen takk for at du delte din erfaring :o)