lørdag 5. januar 2008

Nye støvletter!

På fredag fikk jeg endelig kjøpt meg nye støvletter! Var innom skoringen for å sjekke, men det var ikke salg på de jeg hadde sett på så da stresset jeg ikke med å få kjøpt dem. Ruslet innom en annen butikk som i hovedsak har masse lekre klær, og på en hylle der sto det faktisk noen italienske skinnstøvletter fra laura bellariva med 50 % rabatt. Det ene paret var akkurat den typen jeg ønsket meg, og jammen var det akkurat min størrelse som sto igjen der - skjebnen?!? Tror nok det *flire* Jeg stakk forten oppi og de hadde perfekt passform til meg! Og siden det altså var salg så kom de "bare" på kr 1349,- Jeg har brukt dem i går og i dag og er veldig-veldig fornøyd med dem. De var gode å gå i selv etter at jeg hadde satt til livs nesten en flaske med champis også *ler* + at de funket fint på litt glatt bakke med snø i dag.

fredag 4. januar 2008

Champagne!

Herlig Veuve Cliequot Ponsardin Sec!

Glossy Friday!

I dag er det i.d. bare escentuals "sheer cherry" som pryder cammieleppene. En gloss som jeg stadig vekk glemmer hvor godt jeg egentlig liker. På bildet har den selskap av min løøøvli sminkepung i sort og gull og et make-up speil eldstemann plukket ut til meg på Lindex i sommer :o)

Cosmopolitan!

1 1/2 oz. Citron Vodka

♥ 1/2 oz. Cointreau

♥ 1/4 oz. Fresh Lime Juice

♥ 1 oz. Cranberry Juice

Shake all ingredients with ice. Strain into a chilled cocktail glass. Garnish with an orange peel.

oppskrift fra www.kingcoctail.com

Fransk Manikyr on a budget

Kjøpte med meg et Depend Fransk Manikyr sett til kr 89.- hjem fra h&m rett før nyttår. Har testet det en gang, og tester det igjen nå i kveld. Første gangen fulgte jeg "oppskriften og la på baselakken først og satte på sjablongene etterpå - det resulterte i at baselakken noen steder fulgte med når jeg tok av sjablongklistremerkene igjen. Så nå i kveld har jeg lagt på den hvite tuppingen først, og basen etterpå og det fungerte bedre. Skal bare legge på overlakk også håper jeg at neglene ser freshe og fine ut til fredagskveldens happening med kollegaer ("julebord"). Synes settet virker greit nok og lakken er akkurat passe medgjørlig nå som det er "ferskt" i allefall. Er imidlertid spent på å se hvor lenge lakken holder seg. Det er ikke så mange ukene siden jeg faktisk rensket vekk alt som var av neglelakk i skapet og kastet det - det ble en full medium pose fra h&m, så nå trenger jeg å kjøpe inn litt nytt for å fylle opp hullet i baderomsskapet - jammen godt morgendagens planer involverer en tax-free butikk (og forhåpentligvis en cosmo eller kanskje en manhattan *flire*)

torsdag 3. januar 2008

Filofaxvalgets kvaler er løst!

Jeg ramlet over rosa 2-siders-uke-dagbok for 2008 for pocket filofax på ebay her forrige kvelden, og i kveld vant jeg auksjonen. Så da blir det altså min klassiske lille Filofax City som skal gjøre nytten i år også. Kjenner at jeg er tilfreds med valget og gleder meg til å planlegge på rosa sider. Ikke minst gleder jeg meg til å få et sted å skrive ned planene for 2008 sånn at jeg ikke plutselig står der samme dag og finner ut at det er juletrefest i barnehagen sånn som i dag *flire* Heldigvis var jeg decent kledd selv (grå penbukser, sort topp, sort lang cardigan og sorte pumps), og guttenes dresser og røde Polo skjorter var som ved et mirakel rene, så det ble da bra likevel.

Glossyanni

Hei!

Her er jeg! Jeg skal også forsøke meg som blogger sammen med cammie og mimmi på denne siden. Jeg er like opptatt som dem av glosser, glam og stæsj. Så det blir spennende!! På leppene i dag har jeg Chanel gloss levres scintillates nr 25 som jeg har fått i bursdagspresang av cammie! Deilig rosa farve og fin konsistens...

hei og hopp!

På leppene i dag:

Diskret glossing i dag også; Eau de Star glossen fra Thierry Mugler. Kjenner jeg er fysen på støvletter før en happening på fredags kveld, så vi får se om jeg rekker ut på lynshopping på fredag rett etter jobb. Hadde jo egentlig tenkt at jeg skulle få det til i dag, men så kom jeg plutselig på at det er juletrefest i barnehagen i ettermiddag og jeg må komme tidligere siden jeg er foreldrerepresentant, så da blir det ikke tid til shopping i kdag... blæh...

onsdag 2. januar 2008

Salg hos skoringen!

Jeg kjenner at jeg ikke klarer helt å holde sko utenfor denne bloggen (det er tross alt ca en like stor del av livet mitt som lipgloss *flire*), og når jeg så mail fra skoringen i dag med subject "SALG SALG SALG" og teksten "Stikk innom SKORINGEN, og bli het i kinnene – til tross for kulden! Nå er vi nemlig i full gang med å sette ned prisene på alle de griselekre merkevarene som du går rundt og drømmer om" Jeg har siklet litt på disse skinnstøvlettene fra B&Co, og nå lurer jeg på om jeg må prøve å ta meg en tur innom i morgen og sjekke om det er salg på de og om de har et par i min størrelse... Me like! Har nok av praktiske sorte støvletter med "bakkekontakt" siden jeg har små barn, så nå vil jeg litt opp i høyden igjen ;o)

Dagens gloss

Er snart i farten på vei til årets første arbeidsdag, og på leppene har jeg glossen fra Dior-smykket - en herlig litt skimrende rosafarge. Er jammen kledd i helsort i dag også, og rundt halsen henger faktisk smykket - når jeg først var så heldig å få det i julegave så får jeg jammen bruke det litt også. Så får vi se om det ikke ender opp som veskepynt etterhvert, men enn så lenge trives jeg faktisk med å ha det rundt halsen ;)

tirsdag 1. januar 2008

Utfordring: Hva har du i vesken din?

Det var det med nytt år og blanke ark da... Vesken min (særlig den store fra Calvin Klein) har en tendens til å bli opphopningsplass for alt mulig rart, og spesielt etter julens julegaveshopping fryktet jeg at dette kom til å bli ille. Så jeg snudde den opp ned og hoppet i det. Og det var faktisk ikke så ille som jeg fryktet...

♥ Natusan håndkrem (liker ikke helt hvor parfymert den lukter, men likte prisen *flire*)

♥ Lyseslukkerdings fra Biltema fremdeles i plasten (kjekt å ha i julen husker jeg at jeg tenkte)

♥ Rød dings med parfymerte plastposer

♥ Mobilen min

♥ Liten pose med litt smykker - blant annet jordbær anheng i sort og rødt

♥ Rød filofax (med 2008 kalender) som jeg ikke får bestemt meg om jeg skal bruke eller ikke (litt stor synes jeg)

♥ Sort filofax "city" i skinn som jeg er veldig glad i - tror nok det må bli den i år også ;)

♥ Skinnhanskene jeg fikk til jul

♥ Hello Kitty våtservietter fra h&m

♥ jobbnøkler med nøkkelring i strass C og en D&G ståldings

♥ Sort Miss-A-Kit

♥ en colakork

♥ en sort enkel hårstrikk fra h&m

♥ en tier

♥ en sort plastikkring med strasstener

♥ en make-up blyantspisser

♥ et plastikkarmbånd fra h&m

♥ 2 bind og en eske tamponger

♥ Dermalogica Multi Active Toner

♥ En parfymeprøve på Eau de Star av Thierry Mugler

♥ DiorKiss i fargen blueberry muffin

♥ Lancome stargloss

ModelCo Colorbox lip pencil

♥ Lip Gel fra Anna Sui - i eske faktisk

♥ Mobillader

♥ Lommebok

♥ liten sort sminkepung fra h&m med diverse innhold

♥ Den nye DKNY sminkepungen som også har fått litt innold

♥ Et handlenett fra EnviroSax

♥ En Pokemon som er eldstemann sin

♥ Kvitteringer fra Esthetique og Free Record Shop

♥ Inkalling til 4-årskontroll med eldstemann (den var 11.desember)

♥ Klistremerkene som eldstemann fikk i premie på 4-årskontrollen

♥ En post-it lapp med en webadresse og et ark med et festlig bilde av en kollega

♥ Skattekortet for 2008 og litt veskerusk

Ikke så ille dette, men hva har du i vesken din? Oppfordrer deg med dette til en opprydning, og legg gjerne inn innholdet i kommentarfeltet eller send en mail til lipglosscammie(a)gmail.com med eller uten bilde og jeg legger det ut her i bloggen.

Godt Nyttår!

Nytt år og nye muligheter! Jeg starter året ved å pryde mine lepper med Chanel Levres Scintilantes i fargen "galactic". Litt mer eller mindre diskret glittring i discofarger føler jeg er på sin plass når jeg nå går løs på juletrehøstingen. Det nye året har startet og for min egen del synes jeg juletreet har spilt ut sin rolle for denne gang... Sees igjen når 2008 går mot slutten kjære juletre og pynt *smask*

mandag 31. desember 2007

Årets gloss 2007 - cammie

Et nytt år ligger bare noen få timer frem i tid, og jeg vil ta en kjapp kåring av hvilken gloss som for meg er årets gloss. Et tett race, men jeg har kåret ModelCo's Lip Lights som vinneren, og det er nok litt pga gadget-faktoren med lys i lokket og speil på ene siden. At glossen også er veldig god trekker heller ikke ned. Glossen er mellomtykk og ikke klissen og den sitter på leppende overraskende lenge til gloss å være... Andre lipglosser jeg vil ta med som personlige favoritter rent konsistensmessig (altså uten tanke på fargen) i året som har gått er Chanel Levres Scintillantes, DiorKiss og glossene fra Bare Escentuals.

Dagens gloss


Er på jobb i dag for å få gjort unna litt før avslutningen på 2007 skal markeres som seg hør og bør. Diskret glossing med en helt klar gloss fra Thierry Mugler - Eau de Star (julestrømpeglossen min) nå på formiddagen så får vi se om ikke det blir mer glitter og stas i kveld ;o). Er forøvrig veldig fornøyd med denne glossen, den dufter svakt av parfymen med samme navn, og er litt "tykk" og ikke klissen - kan absolutt anbefales!

Gøyale lipglosser



















Ett par slippers med lippgloss!








Mhm. Dette er lipgloss med sjokolade smak. Den er sikkert fin til å ha med på jobben:)
















Denne burde vi i Lipgloss Girls ha.




Hvis du går inn på www.shopping.com finner du lipglosser i mange rare og fine varianter.

Øverst på mimmi's ønske liste.




Se hva jeg fant! Dette MÅ jeg bare ha. noe så lekkert. Stakkars de som er i nærheten av meg i nærmeste fremtid. Kommer til å drømme om dette dag og natt jeg.


Ny parfyme.




Var så heldig å få parfymen Pure Poison fra Dior av min yngste datter til jul. Har aldri prøvd denne, men den lukter alldeles nydelig. Så her har tulla mi vært flink:) Denne kommer til å bli en av mine favoritter.


Jeg tok et bilde av parfymene mine, men fikk ikke plass til alle. Jeg sliter så med å finne ny yndlings parfyme etter at jeg måtte slutte med den jeg hadde. Grrhh, så ergelig! Har fått sansen for den helt nye til YSL. Det er den høye cerise fargete som står helt bakerst på høyre side. Bytter nå på med denne og Pure Poison av Dior om dagene.

søndag 30. desember 2007

Dagens gloss...


En klar og solrik vinterdag, og jeg er ikke overraskende kledd i helsort. Har valgt å la øynene sparkle litt i dag og da er det viktig at ikke leppene glitrer om kapp med øynene (blir fort litt juletre og selv om juletrær absolutt er aktuelt i disse dager så er jeg ikke spesielt interessert i å se ut som et *flire* ). Jeg syntes det var en fin anledning til å teste den mørkeste av Biotherm glossene. Konsistensen er ikke overraskende lik den jeg prøvde i går, men den ga overraskende mye farge. Det vil si at det er viktig å ikke ta på for mye, og å treffe konturene helt. Mulig en primer og eventuelt en liner hadde vært på sin plass med denne glossen. Liker i allefall fargen og skal tørre å møte verden med den i dag.