lørdag 11. oktober 2008

I dagens post:


Ikke akkurat en pakke, men en mellomtykk rekomandert sending fra ticketservice.no. Og inni den var det togbilletter inn til Liverpool Street Station, 3-dagers billetter til London Underground og sist men ikke minst; 10 billetter til "We Will Rock You" - en musical jeg tror blir knallbra! Litt mer rocka enn de stykkene valgene har falt på ved tidligere Londonturer. Gleder meg stort - 6 dager igjen ;o)

/cammie

Artig veske fra marc jacobs:


Denne morsomme vesken (Serafima) som har en liten veske som pynt er kanskje litt to much for mange, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg synes selv. Men det jeg i allefall vet er at jeg elsker de to froskene *smask* Vesken er fra hovedlinjen og koster drøye kr 15000,- - fåes kun hos Net-A-Porter.com.

/cammie

Lørdag



Da har vi vært og handlet inn litt til helgen, og nå er det en tur til gamlehuset for blant annet å hente resten av lekene som står på programmet...

Outfit: t-shirt fra Bitten (by SJP), leggings fra gina tricot, cardigan fra marie phillippe, shades fra Brillemann, ankelstøvletter fra Gabor og veske fra marc by marc jacobs.

Outfit liten: jeans fra hm, jakke i leather-look-a-like og sort genser fra Lindex og sorte Converse på føttene. Og hvis noen synes de skimter et råååsa perlekjede så er det helt korrekt *flire*

/cammie

Lørdagens ønskeoutfit:


Disse sakene skulle jeg gjerne hatt i skapet mitt, og tatt på meg i dag og dratt på shopping og café i en av nabobyene.

Leggings i skinn fra Les Chiffoniers, søt cardigan fra Miu Miu, ankelstøvletter fra ellos, topp fra gina tricot, klokke og handlenett fra marc by marc jacobs.

/cammie

fredag 10. oktober 2008

Endelig fredag!


Fredagskvelden har såvidt startet, og jeg tror det blir litt kveldskos med et vennepar med barn. Dvs, mennene skal flytte de siste tunge tingene fra gamlehuset vårt, mens vi jentene fikser mat (noe som sannsynligvis betyr å koke pasta til ungene og bestille pizza til oss voksne *flire*)

Outfit: lang singlet fra gina tricot, ulltrøye fra janus, shiny leggings fra american aparell, blazer fra lindex, sko fra hm, armbånd fra lindex, klokke fra D&G, paraply fra -nille (?) og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Nyoppdaget nettbutikk: Cover Brands



Kanskje gammelt nytt for noen, men jeg har nettopp oppdaget nettbutikken coverbrands.no, og det var en hyggelig oppdagelse! I tillegg til gloss og diverse annet snadder fra BarryM (blant annet tilnærmet kultklassiker glitter penn for øyne - burde prøves hvis du liker litt glitter og stas!) så har de også flere merker og spennende saker! I tillegg til diverse glosser, ble jeg spesielt nysgjerrig på leppestift forsegleren Lipcote og noen duftlys. Og med gratis frakt i Norge så skal vi ikke se bort ifra at det klikkes hjem noe småsnadder i løpet av helgen ;o)

/cammie

torsdag 9. oktober 2008

Black Thursday

Outfit: genser, singlet og skjerf fra hm, blazer fra lindex, jeans fra cheap monday, veske og sko fra marc by marc jacobs.

/cammie

There are journeys that turn into legends


Sean Connery er nå å se i annonsekampanjen til Louis Vuitton fotografert avAnnie Leibovitz . Fyren har blitt 78 år gammel, men dæng han ser bra ut der han sitter på en brygge på en strand på Bahamas med en vanntett Keepall Bag. Hadde mer enn gjerne sittet der sammen med han og drukket en martini - shaken not stirred ;o)

/cammie

SATC inspirert belte på Lindex


I går var jeg blant annet en tur innom Lindex og der fikk jeg øye på dette beltet som umiddelbart fikk meg til å tenke på beltet som SJP døpte "Roger" og bruker masse i the movie. Jeg husker selvsagt ikke prisen, men stedet tatt i betraktning så stiller det nok i kategorien budsjett ;o)

/cammie

onsdag 8. oktober 2008

På Londonønskelisten:


Det blir mye Londonprat om dagen, men det er et hverdagsavbrekk jeg virkelig ser frem til nå, så vanskelig å ikke tenke på det ;o) Shopping blir det nok litt av på turen, og jeg har allerede noen ting til meg selv på ønskelisten; pinktober tee'en fra Hard Rock Cafe som jeg allerede har nevnt, og den sorte kasjmir cardiganen fra Uniqlo har jeg planer om å ta en nærmere titt på. Har også et håp om at Selfridges har øyeblikkets drømmeklokke sånn at jeg kan se den live (og kanskje kjøpe), og sist men ikke minst så nekter jeg å dra hjem uten en sort Daisy fra Marc Jacobs - den er jo "umulig" (ingen ting er jo umulig, men de har den ikke på Esthetique eller noen andre parfymerier jeg har sjekket. Et par tax-free'er har jeg fått venner til å sjekke ut, men har ikke hatt hell med meg der heller) å få tak i her hjemme...

/cammie

Onsdag


Regnet har plasket skikkelig ned i dag, og jeg bommet totalt på skovalget i morges gitt. Søte små ballerinas når det er høyvann på parkeringsplassen er ikke noe sjakktrekk...

Outfit: jeans fra Ane Mone, singlet og genser fra hm, blazer fra claire.dk, skjerf fra Selected homme, klokke fra DKNY, ballerinas fra Din Sko, handlenett og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Inspirasjon: turist i London



Slik som dette skulle jeg gjerne ruslet rundt i London og drukket Hot Chocolate Caramel med krem fra Starbucks. T-shirt, brosje og digitalkamera er alle spesial items fra marc by marc jacobs, vesken og skjerfet står også marc bak. Blazeren er fra Lindex, jeans fra Topshop og skoene er fra Converse.

/cammie

tirsdag 7. oktober 2008

Apropos Rosa Sløyfe:



Hilde med bloggen Hildes Himmelske Hverdag har startet en innsamling og den kan du støtte her. Husk at alle kroner teller og kan bidra til bekjempelsen av brystkreft!

/cammie

Rosa Oktober


Oktober er den store brystkreftmåneden, og jeg synes det er flott med alle tingene som dukker opp og støtter saken. T-shirt'en på bildet er fra Hard Rock Cafe, og jeg håper å få kjøpt med meg en sånn hjem fra London. Jeg har sett at blant annet Lindex har t-shirts også, også er det jo den "obligatoriske" sløyfen man får kjøpt rundt omkring :o)

/cammie

Londonforberedelser I:





Sko som er okay å gå i samtidig som de er et snev av decent looking er et must på Londontur, og der kommer et par Converse inn i bildet. Men før de i det hele tatt kan vurderes å måtte taes av i sikkerhetskontrollen så må de desinfiseres *flire* Så nå går de i vaskemaskinen med en god dose lavendelvaskemiddel, og jeg krysser fingrene for at de kommer ut av det rene og pene og duftende som en sommereng ;o)


/cammie

Tirsdag




I dag har det vært sånt høstvær som egentlig er litt koselig; litt sol og klart med en frisk høstluft som gir deg lyst til å legge ut på tur bare for å nyte den. Desverre har jeg måttet tilbringe dagen på kontoret i stedet.

Outfit: en av mannens gamle ullgensere, shiny leggings fra American Apparel, sko fra hm, solbriller fra Brillemann og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

Karl Lagerfeld Teddy Bear!




For en fasjonabel og chic liten skapning ♥ ♥ ♥ Det kjente leketøysmerket Steiff har i samarbeid med Karl Lagerfeld laget en skikkelig haute couture teddybjørn. Den er selvsagt laget i et begrenset opplag (2500), og koster £799 hos Selfridges i London. Selfridges står selvsagt på besøkslisten når jeg om en drøy uke tar turen over dammen, men vi får vel håpe at jeg kommer hjem uten denne fantastiske mykisen i bagasjen *flire*

/cammie

mandag 6. oktober 2008

Inspirasjon: tidløs hverdagsoutfit


For noen dager siden oppdaget jeg denne lekre nålen hos forever21, og jeg følte en umiddelbar connection mellom den og min Mulberry Bayswater veske. Jeg har aldri bestilt noe derfra før, og har egentlig lovet meg selv å ikke shoppe sånne ting før Londonturen, men denne fyser jeg skikkelig på! Prisen ($ 6.80) er det jo ingen ting å si på, men skal jeg bestille så må jeg jo kjøpe noe mer for å forsvare frakten osv *oh the drama*

Collage: jeans, blazer og støvletter fra hm, skjorte fra Uniqlo, nål fra Forever21 og vesken er Mulberry Bayswater.

/cammie

Søt liten sak:


Denne snertne vesken kan gjerne få bo sammen med resten av veskene mine. Og med en pris på kr 99,- hos Gina Tricot så er det jo faktisk gjennomførbart også ;o) Var innom en tur i full fart i dag for å se etter den, men ingen lykke. Krysser fingrene for at nettsiden er rykende fersk oppdatert sånn at den dukker opp i butikken snart *fingers crossed*

/cammie

Mandag igjen...


Jammen har mandagen fløyet raskt avgårde! Nå har det allerede rukket å bli mandagskveld og jeg har inntatt horisontalen på sofaen. Har blant annet litt nettshopping jeg må få gjort siden jeg er tom for noen Dermalogica produkter.

Outfit: jeans fra hm, t-shirt fra Calvin Klein, blazer fra Lindex, skjerf fra Selected Homme, armbånd fra Cubus, klokke fra DKNY, veske fra marc by marc jacobs og Converse på føttene.

/cammie

søndag 5. oktober 2008

Søndagens siste timer...



...og jeg tror jeg skal bruke dem til å sikle på klær og tilbehør i "The Devil Wears Prada", hvis ikke min kjære setter seg på bakbena. Av en eller annen grunn synes han at å se sånne filmer en gang er mer enn nok ;)

/cammie

Skaptømmingshelgen er overstått:



I helgen har mann og barn vært borte og jeg har brukt mye av tiden i gamlehuset for å tømme alle klesskapene. Benyttet samtidig sjansen til å foreta en skikkelig rensing så 11 halvfulle søppelsekker med klær har gått i UFF-kontaineren. Til og med noen av mine gamle favoritter har fått vandre videre, men den knallrosa dieselbuksen klarte jeg visst ikke å skille meg med (selv om jeg ikke en gang får den igjen *flire*)

/cammie

Lekkert design:


Jeg ramlet over denne parfymen ute på den store verdensveven - Mistress fra Jasper Conran- og utseendet gjorde meg absolutt nysgjerrig på innholdet. Jeg er jo en sucker for lekker emballasje, så denne må jeg nok prøve å finne ut mer om :)

/cammie