lørdag 12. januar 2008

Inspirasjon: Gult er kult!

Gult er en farge som kommer for fult til våren og sommeren, og jeg har derfor snust litt på hva som finnes der ute. Jeg er definitivt ikke interessert i noen gul make-over, men kanskje et par detaljer å adde til hverdagsgarderoben min? Jeg synes ballerinaskoene i gul lakk fra ellos var ganske søte og den oversizede clutchen likte jeg også godt. Den er fra Jimmy Choo og har en prislapp på £898,- ikke en aktuell pris på en gul fargeklatt for min del. Jeans'ene er type Sqin fra hm, og toppen er også fra hm. Lurer på om jeg skal gå (*flire*) for skoene, og se utover våren om det kan dukke opp noen lignende vesker til en litt annen pris ;o)

Bilder fra: http://www.ellos.no/ http://www.hm.com/ og http://www.net-a-porter.com/

Fredagsglam i alle galakser




Leppene er glosset med Star Gloss fra Lancome og champagnen er sprettet. Klar for en glamorøs avslutning på kvelden. Dagen i dag har vært en glamdag uten like takket være inspirasjon fra cammie allerede tidllig på morgenen. Så hva er vel bedre enn å avlsutte det hele med en aldri så liten champagneskål?




fredag 11. januar 2008

Fredagsglam

Skulle egentlig vært på en sammenkomst med noen venninner i kveld, men uten kvalifisert barnevakt så ble ikke det noe av. Glamorøs fredag avsluttes dermed foran pc'n med en miniflaske med Martini Asti, skravling med gode nettvenninner og sikling på vårmotene på http://www.net-a-porter.com/ og diverse andre nettsider :o) Og i en galaxy far far away sitter GlossyKari foran sin pc og skåler med meg *smask*

Glossy Friday!

Fredag, og den glossen jeg egentlig ville hatt på i dag ligger hjemme *oh the drama* Har derfor prøvd meg frem med litt forskjellig i dag, men blir aldri riktig fornøyd, og grunnen til det er vel rett og slett at jeg har my mind set on en spesiell. Har vært innom Chanel både Volage og Galactic + Thierry Mugler i dag, og tror jeg skal slå meg til ro med sistnevnte resten av dagen. Dvs til jeg kommer hjem til den andre ;o)

Glamorous Friday!

Et av mine nyttårsforsetter er å gjennomføre glamorøs fredag. Gjerne kjole eller skjørt på jobben, en dusj av en ekstra god parfyme, en kopp av favoritt teen, eller noe annet som gjør det til en litt spesiell hverdag. I morges hadde jeg egentlig mest lyst til å ta på meg et par jeans, men jeg valgte en sort enkel kjole i stedet og "toppet" den med sølvtights, sølvbelte i livet og en lang sort cardigan utenpå. Når jeg kom på jobb var jeg glad jeg hadde kommet meg i kjole, for det første jeg så var denne kurven med hvit after eight og mozart-kuler (mimmi som hadde den med) - tilnærmet perfekt frokost på en glamorøs fredag! Ideelt sett skulle jeg vel spist en lekker frokost først, men you can't have it all alltid ;o)

torsdag 10. januar 2008

GlossyKari

Heisann og hoppsann! GlossyKari sier hei fra sin galakse "far far away". Jeg er mer en middels gjennomsnittlig opptatt av gloss. Men, ikke alle i min galakse er like opptatt av dette temaet, så jeg har måtte søke likesinnede utenfor mitt normale territorie. Men, jeg jobber hardt og intenst og har da også greid å omvende en og annen (tidligere) fortapt sjel. Interesser ut over interessen for lipgloss kan nevnes: champagne (hvor favoritten er Moet & Chandon), smykker (både kjøpte og egenproduksjon) og shopping (men her er jeg en novise i sammenligning med cammie).

Akkurat nå sitter jeg her og nyter resultatet av en behandling med "cammies lip scrub" en herlig sukkerscrubb som gjør leppene myke og gode. Etter en slik behandling trenger ikke leppene så veldig mye, i allefall ikke for kveldsbruk hjemme, men en liten påføring av Cliniderm sin sparkling lip balm er ikke å forakte og nettopp hva jeg har gjort.

Hot Pink Glossing i dag!


Antrukket i sort med rååååsa tee og overknees i dag, så da måtte jeg opp i sminkepungen og finne en gloss som kunne passe. Valget sto mellom i.d. sheer cherry eller Biotherm nr 50, og valget falt på sistnevnte. Anni kom på et eller annet tidspunkt forbi kontoret mitt og lurte på om det var sheer cherry glossen eller om det kunne være noe annet jeg hadde på leppene. Hun har definitivt et øye for glossfarger i tillegg til nese for parfymer den godeste Anni ;o)

Hvordan glosser du?

Ja, det har vi tenkt litt på... Kvinner jeg har observert har en tendens til å smale ut/strekke ut leppene før påføring av leppesaker, mens det annet kjønn gjerne observeres med trutmunn mens den blå lypsylen fyker raskt over leppene og fort ned i lommen. Selv tror jeg at jeg gjør en mellomting, og det er selvsagt det som er "riktig" *flire* Men altså, utstrekking gjør at det kan legge seg i litt "klumper" når leppene "krøller seg på plass igjen", mens herrevarianten nok vil føre til en litt ujevn farge dersom det var fargede saker som ble påført. Og det optimale er nok å ikke gni leppene sammen etterpå, men der har jeg nok en tendens til å synde litt selv ja...

Dagens drikk

Min kjære kollega kom inn til meg med varmt vann, takk snille Ole! Og jeg fant fram to teposer som jeg kjøpte på cafeen jeg besøkte i går! Så nå koser jeg meg med English breakfast tea fra Revolution! Søte små pakninger, ikke sant? Måtte jo bare prøves! Og ja lipgloss girls drikker te også!!!.. Hilsen Anni!!

Dagens gloss

Fridagen min i går og jeg fikk tid til en liten bytur og cafebesøk! Ikke lett å se av bildet men det er Juicy Tube fra lancome som er på mine lepper! Farge kode 0 altså transparent bare med glans. Hadde glemt den helt bort, men plutselig var den der og minnet meg om at Lancome har en del bra glosser. Deilig med noen timer i byen og koste meg med cafe latte med hasselnøtt på cafe. (Kjæresten kom etterhvert og han unte seg chai te....) På leppene etterpå var det chanel gloss "confetti"........Hilsen Anni

onsdag 9. januar 2008

Weeee - Calvin Klein skjørtet har kommet!


Shoppet et Calvin Klein skjørt i sort silke for en slikk og ingenting på ebay for litt siden, og i dag kom det i posten. Litt stort, men ikke større enn at jeg fint kan bruke det. Her har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og hoppet oppi det og er klar for photoshoot - til og med merkelappen kom med på bildene gitt *flire*

Test: Hvilken sko er du!

Dette passet jo bare SÅ bra i dag da *flire*


logo
Hvilken sko er du?

Mitt resultat:
Stilettheler
du er bevist på hvordan du ser ut og jo dyrere stilen er jo bedre
Ta denne quizen på Start.no

Dagens

Helsort antrekk toppet med røde lakkpumps og rødt jordbærkjede i dag. Trodde ikke jeg kom til å bruke pumpsene mye, men har faktisk blitt glad i de som en knæsj detalj. Og ikke minst så har de blitt en snakkis på kontoret; "se, nå går cammie inn juleskoene igjen" *flire* Knalle sko = diskret gloss, og i dag falt valget på Eau de Star. Hmmh, trenger jeg en litt redish gloss for å bruke til disse skoene, nå som jeg har fått tilfredsstilt rosabehovet mitt tro...?

En dag i en glossers liv eller noe sånt...

Dagens utvalge gloss er Chanel Levres Scintillantes i fargen "Volage", og dagen har sett slik ut:

♥ kl 06:50 - nydusjede lepper får et tynt lag med carmex lip balm

♥ kl 07:53 - et lag med Chanel Levres Scintillantes i fargen "Volage"

♥ kl 09:37 - sjekking av glossen i et make-up speil, litt igjen men legger nytt lag med Volage

♥ kl 12:12 - lunch er spist og leppene sjekkes. Fremdeles litt skimmer igjen, men selvsagt legges det på nytt lag - har jo spist og drukket og trenger oppfreshing må vite.

♥ kl 12:14 - tenker at egentlig burde jeg funnet ut hvor mye gloss jeg bruker i løpet av en dag, og går til frankeringsmaskinen for å se om veiing av glossen og ny veiing et døgn etter kunne vært noe. Det eneste jeg finner ut er at den vil koste kr 9,30 å sende i posten - vekten viser ikke vekt med porto.... selvsagt...

♥ kl 14:55 - langt inn i en effektiv arbeidsverden hører jeg glossen rope på meg i det fjerne. Tar den frem fra vesken og legger på et nytt lag, selv om det selvsagt fremdeles var et snev igjen av den andre - selvsagt - vi snakker Chanel Levres Scintillantes her - en meget god gloss

♥ kl 16:10 - i bilen på vei mellom jobben og barnehagen fresher jeg litt opp på glossen, og føler meg fresh og klar for å hente ungene og å dra på butikken og handle etterpå.

♥ kl 18:57 - jeg har vært på toalettet og når jeg vasker hender ser jeg carmex-boksen ved siden av meg og tar på litt (etter at hendene er vasket selvsagt).

♥ kl 21:40 - nytt lag med gloss legges på og jeg er klar for sofaen og en date med Grey's & Co.

♥ 01:00 - forhåpentligvis sovende skjønnhetssøvnen med et relativt ferskt lag med carmex på leppene.

tirsdag 8. januar 2008

Peeling


Jeg trenger en ny peeling og lurer veldig på om jeg skal kjøpe denne fra Clarins. Har prøvd mange andre merker før, men ikke denne. Noen som vet noe om den? Eller som har en fantastisk bra peeling å anbefale? Kanskje jeg skal sjekke vendelas Beauty bible først og se hva hun anbefaler før jeg kjøper!!? Hilsen Anni

mandag 7. januar 2008

Kveldens lesestoff:

Dermalogica on the run - your skin is thirsty

For noen dager siden så fant jeg dette herlige settet på strawberrynet. Det inneholdt alle mine dermalogica favoritter i miniutgaver så jeg måtte bare ha det, og i går hentet jeg det på posten. Ultra Calming Cleanser er desverre bare i en engangspakning, men jeg har allerede en liten flaske som jeg pleier å fylle opp fra den store på, så da har jeg små utgaver som er supre å ha i vesken eller lignende. Settet koster en snau hundrelapp og inneholder følgende:

♥ Ultracalming Cleanser 2.5ml
♥ Multi-Active Toner 4ml
♥ MultiVitamin Power Firm 3ml
♥ Skin Smoothing Cream 7ml

Avstandsforelsket i Urban Decay!

Har tidligere vært inne på hqhair og sett på noen glosser fra Urban Decay. Falt veldig for de som heter Shoot-O-Gloss, og kommer i smaker som noen kjente drinker; pina colada, mai tai og sist men ikke minst; cosmopolitan. Som de selv sier; "All the fun of a cocktail without the calories or the hangover". Det lover jo bra, så to stk Cosmopolitan ankommer etter hvert gamlelandet *glede seg*. Og for de der ute som er veganere så er denne glossen også Marley Approved - way to go Urban Decay!

foto: www.urbandecay.com

På cammies lepper i dag...

Kanskje ikke så lett å se på et litt dårlig mobilbilde, men det er Chanel galactic som glitrer i et herlig fargespill på osten på rundstykket som snille søte Anni har smurt til meg - takk for maten snuppa *flire*

Til Anni Fra Cammie

Og denne lille søte gaven fikk jeg i presang av cammie etter årets julebord som jeg ikke fikk vært med på! Tusen takk! Mini lipgloss dingeldangel til å henge på veska eller mob!

Dagens gloss på Annis lepper

Dagens gloss er den fantastiske Sheer Cherry fra I.D by bare esentuals. Og den passer bare så fint på leppenne når du spiser Strawberry in Champagne....som jeg har fått av min gode kollega Cammie. Måtte bare ta bilde av disse sammen og jammen matcher de i fargene også...bare se!

søndag 6. januar 2008

Snø!

Nå har det kommet snø, så den fysiske utfordringen (?) i dag var måking av gårdsplassen. Med litt ny lipgloss på leppene, ny parfyme og en god og varm lue så går det selvsagt som en lek ;o) Dagens gloss ute i snøen var altså Chanel Levres Scintilantes i fargen Volage. Og nå skal jeg kose meg inne med fyr i ovnen, et Cosmo som jeg ennå ikke har fått lest (kommer vel nytt i morgen allerede), og et par Anthon Berg Strawberry in Champagne som jeg også plukket med meg fra tax-free'n ;o)

Tax-Free Shopping


På fredagskvelden var det altså tax-free shopping på programmet. Litt champagne-happy fikk jeg med meg parfymen jeg hadde planlagt (Dolce & Gabanna - The One) og en ny Chanel lipgloss. Rådførte meg med en mannlig kollega (som endte opp med tre tøffe casual skjorter etter velvillig overtalingshjelp fra meg *flire*) og han valgte en rosa. Som jeg når jeg kom hjem fant ut at er akkurat den samme som Anni fikk av meg i bursdagsgave *ler* Ellers ble det noen små lipglosser med sånn mobil-feste-dings og en carmex lip balm som jeg tror skal bli bra for eldstemanns litt vintersåre lepper.