torsdag 4. september 2008

Pakke-pakke-pakke!


Denne ventet på meg når jeg kom hjem fra jobben i dag - håper den inneholder de perfekte skoene til bryllupet vi skal i om to uker ;o)

/cammie

Outfits:



Tirsdag: jeans og topp fra hm, cardigan fra marie phillipe, merkeløse ankelstøvletter i skinn, pilotbriller fra ray ban, armbånd fra Dogeared og veske fra marc by marc jacobs.

Onsdag: jeans og topp fra hm, blazer fra lindex, sko fra Bianco, solbriller fra Ray Ban, veske og armbånd/cuff fra marc by marc jacobs.

/cammie

Today - halv pris på utvalgte varer hos hm:



Akkurat nå er det kampanje hos hm med halv pris på noen få utvalgte høstvarer. Selv synes jeg det var noen godbiter som var plukket ut, og på herresiden så har min mann allerede t-shirt'en i grått hengende hjemme i skapet ;o)

/cammie

Det siste handlenettet fra Bagladies:



Nå har det "hemmelige" nettet fra Bagladies.com.au endelig blitt sluppet på hjemmesiden deres. Jeg likte det veldig godt, men kanskje ikke godt nok til å ignorere det faktum at jeg allerede har ca to håndfuller med handlenett som jeg også liker veldig godt *flire* men hei, en vet jo aldri... Kanskje en dag jeg bare må likevel ;o)

/cammie

tirsdag 2. september 2008

Ny cardigan:


I forrige uke dro jeg jo på impulsshoppingtur til en naboby, og denne cardiganen var det eneste jeg fikk med meg til meg selv. Grovstrikket og litt lang, egentlig noe jeg har fyst på en stund, med untak av at denne er grå og ikke sort *flire* Den er fra Marie Phillipe (kjøpt hos Match) og er 70 % ull, så jeg håper at dette kan bli en godsak for høsten... Men, kanskje fremdeles litt på jakt etter en "klassiker" i sort...?

/cammie

mandag 1. september 2008

Litt høst...



Litt smågufsent (er det et ord? *flire*) og regnete høstvær, og jeg er "alene" hjemme. Mannen er ute og ungene sover søtt i sengene sine. Jeg koser meg i sofaen med laptop'en i fanget og Sex & Singelliv episoder på dvd. Stuen er opplyst av kun tv'n og 23 levende lys plassert på peisen, på bordet og i vinduet - herlig høstkveld!

Outfit: laaang singlet fra Gina Tricot, shiny tights fra American Apparel, blazer fra Lindex, aviators fra Ray Ban, veske og sko fra Marc by Marc Jacobs.

/cammie

Nice tee!


Herlig variant av miss marc! Hadde gjerne latt denne få være fargeklatten i høstgarderoben i år, til blazer, til skinnjakke, til en cardigan - eh ja, til det meste jeg liker å kle meg i altså *flire* Finnes hos mytheresa.com.

/cammie

søndag 31. august 2008

Søndag:


Dagen har bestått av litt rydding og en del sløving (satt oppe altfor lenge og så nynne-episoder) før det var feiring av mamma'n min sin bursdag utpå ettermiddagen.

outfit: kjole fra hm, skinnjakke fra tara, veske fra marc by marc jacobs og ballerinas fra din sko.

/cammie