lørdag 23. august 2008

Jeg trenger ny koffert...


...og jeg hadde nok ikke sagt nei dersom noen ville tilby meg en Pegase 50 i redish lakk fra Louis Vuitton *flire*. Men, siden jeg står for innkjøpet selv, så vil jeg heller velge en som gir meg penger igjen til å reise og å shoppe for ;o)

Min forrige weekend-tur koffert ble innkjøpt for 10 pund i en typisk souvernirbutikk i Bayswater i London i 2002 da jeg og min kjære hadde shoppet over evne og trengte mer bagasjeplass hjemover. Den har siden da vært med både han og meg på diverse turer, i tillegg til at den har fått være med et par venninner av meg på tur uten meg også . Godt brukt med andre ord, og levetiden har vært mye lenger enn forventet. Selve kofferten lever forøvrig ennå, men "trillestangen" er ødelagt, og den er viktig for meg. I midten av oktober reiser vi 10 jenter på weekend-tur til London, og da må ny koffert være klar til avgang. Jeg ser etter en som stikker seg litt ut, men som samtidig er "meg". Kanskje jeg skal våge å titte litt mot ebay nå i disse lave-dollar-tider?

/cammie

Lørdag:



Dagen i dag har jeg tilbrakt med vaskebøtte og klut i gamlehuset, og neglene mine som var så blanke og fine med "kaleidoscop" kan jeg ikke nå ferdes med i mørket en gang *oh the drama*. Så jeg blir nok pent nødt til å gå på med neglelakkfjerner før jeg tar kvelden.

outfit: jeans og 6-7 år gammel t-shirt fra hm, blazer fra lindex, armbånd fra Dogeared, klokke fra DKNY, pilotbriller fra Brillemann og sorte ballerinas fra Din Sko.

/cammie

fredag 22. august 2008

Dagens outfit:


Etter gårsdagens følelse av at ingen ting stemte, så turte jeg ikke å ta sjansen på skjørt eller kjole til fredagsglamor. Det ble derfor mer en casual friday med følgende antrekk: jeans, tynn genser og sko fra hm, skinnjakke fra Tara, klokke fra DKNY, karmaarmbåndet fra Dogeared og mag bag fra marc by marc jacobs.

/cammie

Fin cardigan:




Et av plaggene jeg virkelig ønsker meg i høst er en skikkelig cardigan; helsort, lang og uten noe særlig dikkedarer. Denne fra Tomas Maier i kasjmir hadde jeg gjerne latt tilfredsstille behovet mitt, men med en pris på over 800 britiske pund er den waaay past cardiganbudsjettet *flire*

/cammie

T.G.I.F.


Endelig fredag, og en ny helg i sikte! Ingen store planer, men fremdeles mer enn nok å gjøre i både det ene og det andre huset ("gamlehuset" har visning førstkommende mandag). Ellers er det grått og trist ute, så da ble det en liten kontrast til det med relativt rosa lepper i "trendy pink". Ønsker alle en super fredag og helg!

/cammie

Om å kjøpe seg litt bedre samvittighet:



Når jeg la inn bestilling på lookfantastic nå nettopp, så fikk jeg faktisk ved utsjekk valg om å donere en ørliten sum til trees4good for å bøte på miljøskaden forsendelsen av pakken min skaper (klikk på bildet for å få det litt større og forhåpentligvis lesbart). Jeg tenker på det innimellom at jeg skulle vært mye flinkere til å handle lokalt og kortreist, men det kræsjer jo litt med at jeg elsker å shoppe fra utlandet på nett så derfor blir det ofte flytur og full pakke med miljøutslipp for ting og tang som kommer i hus *litt dårlig samvittighet*

Jaja, det var dagens smådype herfra, nå er det leggetid - natta!

/cammie

Her skal det klikkes!


Nå orker jeg ikke å tulle mer med diverse shampoo og balsam som ikke gjør håret mitt slik jeg vil - det er rett og slett på tide å klikke hjem shampoo og balsam fra Sebastian Body Double! Det er de hårproduktene jeg har vært desidert mest fornøyd med av de jeg har prøvd opp igjennom. Og grunnen til at jeg ikke har klikket dem hjem igjen fra lookfantastic for flere måneder siden?!? Det er et slit å måtte bestille i to omganger for å slippe toll *oh the drama*

/cammie

torsdag 21. august 2008

Ny neglelakk: Kaleidoscop


Da har jeg nylakkede negler med innvielse av "kaleidoscope" fra Chanel. Jeg har lagt på underlakk og to lag med hovedlakk på bildet, og jeg kan med nød innrømme at det er litt bronse over den. Men, det er jo litt med øynene som ser også, og når mine øyne vil se sølv så ser de sølv *flire*

/cammie

Torsdag...


Noen dager er sånn at antrekket bare føles helt feil, og i dag har det vært en sånn dag. Jeg tror at mye av årsaken ligger i at antrekket ble for sommelig for mitt hode som nå har gått over i høst. Og de bleke-bleke bena mine gjorde vel ikke saken bedre *flire*. Nå er jeg endelig hjemme og kan få gjort noe med antrekket før jeg må tilbake på jobb og på personalmøte.

outfit: skjørt og blazer fra hm, singlet fra gina tricot, sandaler fra bianco, klokke fra D&G, pilotbriller fra brillemann og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

onsdag 20. august 2008

Mulberry Bayswater i Bronse:



I dag hadde mannen kjøpt meg seg siste nummer av Cosmo til meg, og der var det et bilde av denne Bayswateren foreslått matchet med Kaleidoscop neglelakken fra Chanel. Jeg holder fremdeles en knapp på at neglelakken er hovedsaklig sølv, men jeg ser den jo omtalt som grønnaktig bronse nesten over alt... Vel, over til vesken; herlig sak til nesten 800 pund hos mulberry.com. For min egen del sier jeg nei takk, jeg har nok med min egen veldig klassiske sorte Bayswater ;o)

/cammie

Outfits:



Mandag: jeans, singlet og skjerf fra hm, blazer fra Lindex, museballerinas og veske fra Marc by Marc Jacobs, klokke fra D&G og karmaarmbånd fra Dogeared.

Tirsdag: jeans og genser fra hm, skinnjakke fra Vila, skjerf fra indiska, skoletter fra Gabor og veske fra Marc by Marc Jacobs.

Onsdag: Skikkelig høstdag og perfekt premieredag for de rutete buksene fra ellos *flire*ellers; singlet fra hm, blazer fra Lindex, merkeløse ankelstøvletter, armbåndet fra Dogeared og klokke fra Dolce & Gabbana. Briller og veske er det marc som står for :)

/cammie

Chanel Høst 2008 - del II


Hovedgrunnen til at jeg var innom Esthetique i går var at jeg ville sjekke ut neglelakken "Kaleidoscope" fra Chanel. Og med det samme jeg var der inne så måtte jeg jo teste "Gold Fiction" og "Fantastic" også. På bildet har jeg på et veldig tynt lag, så fargene blir nok mer markante med to lag. "Kaleidoscope" falt i allefall i smak så den fikk bli med meg hjem, og da tror jeg at jeg skal sette strek for neglelakkshopping for i høst...

/cammie

Chanel Høst 2008 - del I




I går fikk jeg også endelig tatt turen innom Esthetique og snust litt på nyhetene fra Chanel. Og selv om jeg ikke er noen golden girl så klarer jeg ikke helt å glemme "Gold Fever" som altså er et shimmer i gull. Det kan brukes som highlighter eller legges litt tykt og brukes som øyenskygge, og jeg hadde så lyst til å kjøpe det! Men, jeg vet at jeg sikkert ikke kommer til å bruke det mer en et par-tre ganger før det bare blir liggende, så da er det bedre å putte de pengene (ca kr 350,-) på sparegrisen i stedet. Men, jeg fikk kjøpt meg noe annet fra høstnyhetene til Chanel da ;o)

/cammie

tirsdag 19. august 2008

Tweed'ish på Lindex


I dag fikk jeg invilget en times bytur, hovedsaklig for å levere tilbake en t-shirt jeg kjøpte på hm før helgen. Jeg tittet også raskt innom Lindex og der fikk jeg øye på denne jakken. De hadde den ikke i min størrelse, men jeg syntes den var litt kul så jeg tok med en i en str for liten inn i prøverommet for å prøve den. Og den falt i smak! Masse potensiale for å rocke opp et "kjerringplagg" i denne. Spørs om jeg må ringe nabobyene i morgen og høre om de har den inne i størrelse meg...
/cammie

Elle

Endelig fikk jeg bestemt meg for et abonnement på et magasin/blad! Har jo veldig vanskelig for å bestemme meg for ting, men plutselig hadde jeg bestilt et abonnement på Elle via nettet gitt! Jeg må jo innrømme at det var premien du fikk ved siden av som fristet og gjorde at valget ble veldig lett å ta!!! Thi Hi! Det var nemlig Guerlain solpudder! Og jeg trengte nytt! YSL sitt har jeg hatt kjempelenge og det er nesten ikke noe igjen og jeg var litt lei det, så jeg fortjente et nytt!! Og så gleder jeg meg til å ha noe å lese på utover høsten!

Klem Anni

Foundation


Åh!Endelig har jeg fått kjøpt meg ny foundation. Nå har jeg klipt opp og skrapa ut av tuben for å få ut siste rester.
Har prøvd mange forskjellige over mange år, og en jeg er veldig fornøyd med er faktisk Mary Kay sin lett dekkende foudation! Den passer min hud ypperlig, huden ser naturlig ut og den matter ned så man ikke blir blank! Har bare prøvd denne fra produktene deres foreløpig etter en demo for ca et år siden!

Klem Anni

mandag 18. august 2008

Baselakk fra Ciaté


Jeg må bare si at Ciaté virkelig har truffet meg midt i hjertet med navnene på neglelakkene sine. For noen dager siden fikk jeg hjem baselakken som har det herlige navnet Under Wear *flire* Den er forøvrig lett å påføre og tørker raskt, men jeg har ikke fått testet den som underlakk over tid ennå, så mer om holbarhet osv kommer ved en senere anledning.

/cammie

søndag 17. august 2008

Paljetter!



Hva er vel bedre enn å avslutte helgen med å sikle på et par skikkelig disco-sko? Mannen bak er kanskje ikke overraskende den godeste marc ;o)

Dagens outfit:


Tights og laaang singlet med blondekant fra Gina Tricot, blazer fra hm, sandaler fra Bianco, solbriller fra Versace og veske fra Marc by Marc Jacobs.