lørdag 2. august 2008

Bok: Sex and the City - The Movie



Denne boken kom jeg over på Amazon for noen uker siden, og impulsivt bestilte jeg den også. Det har jeg ikke angret på for dette var boken sin altså! Mange flotte bilder, litt om innspillingen, hovedstory'en i bilder, bilder med beskrivelse av antrekkene alle fire jentene har på seg i filmen, informasjon om at det sorte beltet Carrie bruker ved flere anledninger i filmen ble døpt "Roger" med mere - masse nyttig stoff som en bare MÅ få med seg med andre ord *flire* Neida, men definitivt en bok de som liker SATC kan kose seg med - I know I did and will do again :o)

/cammie

Ny genser:



Med litt grått og trist vær passet det fint å innvie genseren og clutchen som kom i hm-pakken i går. Det ble kombinert med avklippede jeans (tror jeg må klippe litt mer i dem) fra Cubus, sølvsandaler, pappas casioklokke og karmabracelet fra Dogeared.

/cammie

Lørdag!


Lørdagsmorgen (eller formiddag kalles det kanskje?), og det ser ut til at finværet har forlatt oss for denne gang. Ute regner det, og jeg sitter ved kjøkkenbordet og surfer... Fremdeles iført nattkjolen fra Dolce&Gabbana som kom i posten fra nelly.com i går, og ungene hopper i sengene - that's ferie *flire*

/cammie

Ny hos Topshop:



Denne lekre kjolen finnes hos Topshop og er nok helt riktig for sensommeren og høsten (f.eks sammen med ankelstøvletter og jeansjakke). Det er desverre ingen Topshop i Norge, men elle.no kunne i slutten av juni glede mange med ryktet om at det skal åpne en i Hegdehaugsveien i Oslo.

/cammie

Luksus eller budsjett?


Carrie sine Dior Extreme Platforms fra SATC the movie er vel omtalte, og det finnes noen sko der ute som uten tvil er inspirert av disse. Om du ikke føler for å gå for originalene, men er veldig lysten på et par i samme stil, så har asos.com endelig fått inn sin variant igjen.

/cammie

Kveldens Outfit:



Med ny kjole i posten og glamorøs fredag på kalenderen, så fant jeg det på sin plass og ta en testrun med den nye kjolen. Den funket fin-fint og kommer nok til å bli en kjolefavoritt resten av sommeren og godt inn i høsten :o)

/cammie

Gøy på landet!



Ikke nok med at jeg fant to pakker i den ganske så nye postkassen i dag, men jammen kom det en mellomstor rød bil opp i gården vår litt etterpå. Her på landet er det altså sånn service at postmannen kommer med pakkene på døren - me like! Pakken han kom med var hm-bestillingen min, og selv om det var mest til ungene så var det noen godsaker til undertegnede også; en omslagsskjole, en v-genser med 3/4 ermer, reptilclutchen og et par sko. Alt passet og gjorde meg shoppelykkelig, selv om jeg virkelig ikke kan huske å ha bestilt den genseren *flire*

/cammie

fredag 1. august 2008

Chloé Leather Wrap Boots


Chloé holder fast på snøringen i høst, og disse støvlettene tror jeg kunne vært supertøffe til det rette antrekket. For min egen del ser jeg dem for meg kombinert med en rett-over-kneet-lang sort omslagskjole (noe jeg håper den jeg har bestilt fra hm er), sorte strømpebukser og en sort litt stor og lang cardigan. Hos net-a-porter kan de bli dine for ca kr 7500,- - mine blir de desverre ikke til den prisen *flire*

/cammie

Fredag!


Bildet er tatt i supersol (hørte jeg noen si solformørkelse?!?) og fikk meg faktisk til å se enda blekere ut enn det jeg er *flire*. Hatt, bikini, topp og shorts fra hm og på føttene "vedleggssandalene" fra Cosmo.

/cammie

Pakker i posten!


Å komme hjem til en postkasse med litt småsnadder i er aldri feil. Pakken fra nelly.com er jeg spesielt spent på - jeg benyttet meg forøvrig av salget kombinert med en rabattkupong på kr 100,- fra cdon.com så det ble ingen upris akkurat :o)

/cammie

Posten har kommet:


Når jeg var i Kristiansand så tikket det inn en sms om at denne buksen (+ et par sko) lå og ventet på meg på hentestedet - det må jeg si var raskt ekspedert!

/cammie

Today I Was Wearing This:


Litt kleskrise i dag siden jeg glemte igjen en håndfull klesplagg hjemme, men det ble da klær på kroppen likevel. Skjørt og topp fra hm, sko fra bianco, veske fra marc by marc jacobs, armbånd fra dogeared + et torgfunn, klokken er pappas casio og solbrillene er fra Versace. Og i mangel på dyrisk tilbehør fant jeg meg en passende bil å posere foran *flire*

/feriecammie

onsdag 30. juli 2008


Hos MyTheresa.com er et par brannbilrøde museballerinas fra Marc by Marc Jacobs blandt nyhetene. Herlige og røde er de, men ansiktet og ørene er i denne utgaven malt på, og jeg må si at jeg da nok holder en knapp på de sorte jeg har med løse ører og "diamant"-øyne...

Even more mag bag:



Okay, jeg innser at det begynner å bli vel mye om min nyeste veske fra marc by marc jacobs, men jeg rett og slett elsker den. Dagens mag-bag-oppdagelse: skulderstroppen passer perfekt rundt håndtaket på vår doble Urban Jungle vogn *forelsket sukk*

/feriecammie

Den som venter på no' godt

Fire dager borte hjemmefra og så utrolig godt å komme hjem til hele 3 pakkelapper i posten. Gleder meg som en unge til å få hentet de ut i morgen.

/Kari

tirsdag 29. juli 2008

Inspirasjon: Wild Life II


Inspirasjon kan selvsagt også hentes fra det hestelignende dyret med den kule grafikken *flire* Shorts og singlet fremdeles fra hm, solbriller fra Dolce & Gabbana, kjede og ring fra Just Cavalli, sko fra Converse, belte fra asos og veske fra Lauren Merkin.

/cammie

Inspirasjon: Wild Life I




I morgen pakker vi de to små forventningsfulle i bilen og styrer mot Sørlandet og Dyreparken i Kristiansand. Jeg burde vel strengt tatt valgt meg et dyrisk tema for utflukten, f.eks. a la dette; shorts og singlet fra hm, fottøy fra Underground eller Converse, smykke fra Just Cavalli, veske og belte finnes på asos.com og mascara fra Helena Rubinstein.

/cammie

Høstens blonder:




(foto fra Pradas visning: www.style.com)

Blonder er et av stikkordene for høsten, og selv om jeg nok ikke kommer til å gå all the way a la Prada, så syntes jeg denne grå toppen fra hm var passe søt og opptøffbar. Og ikke minst et "høstplagg" som fint kan være med å skumme følten på sensommeren også. Kr 149,- i en hm-butikk nær deg.

/cammie

Ferietirsdag:


Strålende sol i dag også, så enn så lenge er det fjorårets bikini fra hm som er outfit'en :)

/cammie

mandag 28. juli 2008

Kveldens prosjekt:


Ikke bare har jeg dilla på sko, men jeg har også problemer med å kvitte meg med sko som ikke er ødelagte. Nå i forbindelse med flyttingen har jeg imidlertid bestemt meg for å være hard og prøve å kutte litt ned på skobestanden, så nå ligger noe jeg håper er godt over halvparten av alle jeg eier utover stuegulvet i "gamleleiligheten" i "nyhuset". Jeg tror jeg har en kveld med mye mimiring foran meg; jeg har allerede smilt litt av hvordan jeg småfull på vei fra en eller annen happening i Oslo en lørdagsnatt for mange (8-9) år siden satt nesten gråtende utefor Victoria Sko (tror jeg det het) og var ferskt og inderlig dypt forelsket i et par sorte Buffalos med knallrosa detaljer som sto i vinduet. Jeg nektet å gå videre, og det endte med at min kjære noterte seg butikknavn og ringte dem first thing mandag morning, og onsdagen hadde jeg dem i posten *flire* Jeg brukte dem masse, og de har til og med vært sammen med meg og ridd kamel i Egypt (matchet med en liten råååsa kjole) *mimre* Jaja, da har vi i allefall et par på kommer-aldri- til-å-bruke-igjen-men-kan-ikke-kvitte-meg-med-likevel-listen min... wish me luck - det trenger jeg nok!

/skocammie

Feriemandag:


Klar for en tur til Plantasjen for å se om de har noen hageblomster igjen: topp og shorts fra hm, sandaler fra Bianco og "mag bag" fra marc by marc jacobs.

/feriecammie

Noe for høstføttene?



Jeg er rett og slett litt usikker på om jeg likte dem eller ikke, men et blikkfang er de definitivt; Stud Trim Wellington Boots fra Burberry. Ca kr 2350,- hos net-a-porter.

/cammie

søndag 27. juli 2008

Søndag - fremdeles sommer og sol

Har stort sett vandret rundt i bikini i dag, men var en liten tur på Plantasjen og da var antrekket dette: skjorte fra Ane Mone, avklippede jeans fra cubus, veske fra Marc by Marc Jacobs og Birkenstocks signert Heidi Klum på føttene - feriesko *flire*


/cammie