lørdag 4. oktober 2008

Lørdag:


I dag har jeg vært en liten tur i byen og i gamlehuset og pakket litt ting og tang i esker. Hadde også første luftetur av vantene jeg kjøpte på torsdag - ikke utippet endte jeg da opp med å kjøpe de i sort i stedet for i grått *forutsigbar*

Outfit: kjole fra Gina Tricot, gammel olajakke fra Lindex, skjerf fra Selected Homme, strømpebukse fra Falke, skinnstøvletter fra ?, angoravanter fra hm, klokke fra DKNY, armbånd Eden et eller annet fra Bjørklund og good old mag bag fra marc by marc jacobs.

/cammie

Comme des Garcons for H&M


I høst er det Comme des Garcons som står for gjestekolleksjonen hos H&M. Comme des Garcons har ofte litt spesielle plagg, men fargene er i allefall helt i min gate *flire* Jeg har sett noen blider i magasiner og på nett, og er veldig spent på å se hele kolleksjonen og ikke minst hva prisene blir. Kolleksjonen kan sees på websiden til H&M fra 23.oktober og er i salg fra 13.november.


/cammie

fredag 3. oktober 2008

Hva med en liten brosje på jakkeslaget?


En av den tingene jeg vil se etter i London om to uker er en brosje eller to eller tre. Jeg ser lekre utgaver jeg liker både her og der på internett for tiden, og er litt bitter for at jeg ikke klarer å finne igjen en gammel (gullfisk i sort og gull) som jeg husker mamma hadde når jeg var yngre. Denne på bildet hadde jeg mer enn gjerne latt pryde en av mine blazere, men siden den er signert Chanel så er det nok bare å fortsette å drømme *flire*

/cammie

Sløv fredagskveld...


Mann og barn er ute av huset, og min lille kveldstur ut har bestått i å levere tilbake en film på video'n og en svipp innom Narvesen for å plukke med meg et par magasiner. Nå ligger jeg i sofaen med pc'n foran meg, tv'n på i bakgrunnen og mer en nok lesestoff for i kveld *fornøyd* Jeg håper formen er litt bedre i morgen, for da skal jeg ta en tur til gamlehuset og rydde ut av klesskapene - ikke lenge til de nye eierene skal inn nå.

Outfit: shiny leggings fra american apparel, skinnjakke og ullgenser etter pappa, skjerf fra barneavdelingen på hm, støvler fra Roots og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie


Her for noen dager siden så fant jeg mine gamle cowboy boots i kjelleren. Det var nesten så jeg fikk lyst til å ta vare på dem, men de var godt brukt og ganske så utgåtte (akkurat det skjedde tiiiiidlig på nittitallet) så de fikk vandre videre til skohimmelen eller noe sånt. Det som kanskje er litt skremmende er at jeg faktisk begynte å fyse litt på et nytt par *flire* Til jeans med bootcut og en plain t-shirt så er det jo tilnærmet en klassiker. Topshop har disse på bildet i sort og brunt, hvis ikke en vil gå for one of the real things fra Tony Lama ;o)

/cammie

Torsdagens...


Jeg er ikke helt i form om dagen, og det har gått litt utover bloggingen så her kommer torsdagens en smule sent...

Outfit: leggings fra Gina Tricot, t-shirt med knepping i halsen fra Levi's (overlevning på loftet her fra sent åttitall), blazer fra Lindex, skjerf fra Selected Homme (Jack & Jones), klokke fra D&G og ankelstøvletter i skinn fra ukjent merke.

/cammie

torsdag 2. oktober 2008

Dagens ønskeoutfit



H&M fra topp til tå!

ps: rabattnummer 8184 gir deg 20 % rabatt på hele sortimentet - gjelder frem til og med 13.oktober.

/cammie

onsdag 1. oktober 2008

Golden Shoes


...alla tittar på mig Där jag går i mina gyllne skor" sang Herreys på åttitallet. Gyllene er de og grantert et blikkfang disse ankelstøvlettene fra marc by marc jacobs. Ca kr 3700,- må du ut med for disse på net-a-porter.com.

/cammie

tirsdag 30. september 2008

Godsaker til puselankene fra H&M



Akkurat nå fyser jeg veldig på disse to sakene fra hm; skinnhanskene er superlekre med både glidelåsdetalj og en liten sløyfe som jo er helt riktig i høst. Prisen er heller ikke så avskrekkende, men jeg har aldri eid et par skinnhansker fra hm, så kvaliteten vet jeg ikke noe om. De søte vantene i angora med rose på, kunne jeg også tenkt meg å pryde hendene mine med i høst - kan være en fin og søt kontrast til en litt mer rocka look ;o)

/cammie

Utfordring: Merkevarer




Jeg har fått en utfordring fra Hanne, og den går ut på å fortelle hvilke varemerker som dominerer hverdagen din. Så her kommer mine:

KLÆR
Sko: ingen nevnt, ingen glemt ;o)
Sneakers: nike sprint sister i sort og sølv
Jeans: hm og calvin klein
T-shirt: Lindex eller hm
Undertøy: stort sett fra Chance og Lindex


ACCESSOARER
Veske: Favoritten er fra marc by marc jacobs
Lommebok: DKNY
Solbriller: Versace, Dolce & Gabbana og Ray Ban
Klokke: DKNY og Dolce & Gabbana er favoritter

TEKNIKK
Tv: Philips
Stereo: Sony
Mobiltelefon: Nokia
Mp3: mannen sin iPod
Data: liten bærbar fra Packard Bell ellers er resten av stallen bygget av mannen.


BADET
Tannkrem: Sensodyne
Såpe: Bliw til hendene og Cosmica Avecyd i dusjen
Parfyme: Daisy fra Marc Jacobs og Eternity fra Calvin Klein
Medisin: Ingen
Vitamin: Ingen *shame on me*
Hodepinetablett: Paracet og/eller Ibux

MAT OG DRIKKE
Mineralvann: Coca-Cola
Vin: Aller helst en frisk Champagne fra Lanson eller Veuve Cliequot Ponsardin Sec
Brød: Solsikkebrød fra Meny
Is: bringebær sorbet

HJEMME
Seng: sengeløse for øyeblikket! Soverommet er oppussingsprosjekt, sengen på loppis og vi sover for tiden alle fire i ungenes familiekøyeseng Tromsö fra IKEA
Sengetøy: sort, hvitt og grått fra Kid m.fl.
Espressomaskin: har ikke
Kjøleskap: sort kombiskap fra Asko

FREMKOMSTMIDDEL
Bil: en sort Toyota Avensis
Taxi: Vestfold Taxi
Sykkel: en knallgul Diamant Extreme fra de glade studiedager.

ØVRIG
Frisør: har litt frisørangst, så ingen fast
Bank: DnBNOR


Jeg utfordrer iselillja og Camilla :o)

Tirsdag!


I dag har høsten vist seg fra en av sine mindre sjarmerende sider når man må ferdes utenfor døren; skikkelig-kliss-vått-regnevær har det vært!

Outfit: lang blondesinglet og leggings fra gina tricot, genser fra hm, trench fra simple wish, skjerf fra indiska, armbånd fra lindex, klokke fra dolce & gabbana, paraply fra fulton, støvlettene er forholdsvis merkeløse og veske og handlenett er fra marc by marc jacobs.

/cammie

Koffertjakten er avsluttet!



Etter å ha drømt om kofferter fra Louis Vuitton, Guess og DKNY med flere så endte koffertjakten overraskende opp på Europris! Jeg var innom for å kjøpe stearinlys når den fanget min oppmerksomhet i øyenkroken -sort og blank og fin! Det var rett og slett love at first sight! Prisen var kun kr 399,- så den var jo ingen grunn til å ikke la denne kofferten få en sjanse i livet mitt. Så, om 17 dager legger vi ut på vår første reise sammen, og så blank som den er så tror jeg at jeg må ha med pusseskin for å opprettholde blankheten etter bagasjeutleveringen - jeg kan jo ikke gå rundt med en koffert full av fingermerker og andre merker *oh the drama*

/cammie

Mandag:


Mandagens outfit ble kommentert av flere, og felles for de alle var at de ikke var overbegeistret for skjorten *flire* Gode gamle skjorten (jeg tror vi snakker sent åttitall) som dukket opp i helgens opprydding, og som jeg fant ut at jeg måtte ta en testrun før dens skjebne skulle avgjøres... Vel - avstemmingen fra de rundt meg var enstemmig: kast den! *flire*

Outfit: skjorte vintage fra eget lager, blazer og armbånd fra Lindex, jeans fra Cheap Monday, ballerinas fra Din Sko og veske fra marc by marc jacobs.

/cammie

mandag 29. september 2008

Inspirasjon: Mandag, og høst!



Akkurat nå sitter jeg og ser ut på en lønnetre som nesten ikke har noen grønne blader igjen, bare en vakkert fargespill i brunt og orange... Det og temperaturen som snart er nærmere 0 enn +10 sier meg at nå har høsten for alvor gjort sitt inntog... Jeg hadde gjerne tatt på meg følgende antrekk og spasert til jobben i dag i den friske høstluften - vennligst se bort ifra skoenes hæler og det faktum at jeg måtte gått over en halv mil *flire*

Jeans og skjorte fra Balmain, blazer fra hm, lue og pulsvarmere fra herreavdelingen på hm, sko fra Roberto Cavalli, veske fra Lanvin, ring fra Urban Outfitters og klokke fra marc by marc jacobs.

/cammie