lørdag 17. mai 2008

Happy 17.mai med happy feet

Livet på høye hæler ble helt anderledes etter at jeg (dvs min mann egentlig - for han var ute på oppdrag for å kjøpe vanlige innleggssåler, og fikk mange valg av damen i skoforretningen) for en tid tilbake oppdaget disse "geleklumpene" til å putte foran i heels. Tottelottene og tåballene *fniiiis* får mykt og godt underlag og har det beste utgangspunkt for å klare en dag uten å bli slitne og vonde.

Ukens outfits:

Mandag: oppussingsdag

Tee fra Vero Moda, jeans fra Lindex, shades fra h&m og Converse på føttene.

Tirsdag: jobb

Topp og gul blomst fra h&m, jeans fra CK, blazer fra Claire.dk, ballerinas fra ellos, klokke fra DKNY og veske fra Marc by Marc Jacobs.

Onsdag: jobb

Topp marimekko h&m, blazer Claire.dk, jeans Calvin Klein (bootcut), merkeløse ankelstøvletter i skinn og veske MMJ.

Torsdag: jobb og shopping

Blazer med 3/4 ermer fra Steilmann, modifiserte cropped jeans fra CK, topp fra Gina Tricot, klokke DKNY, veske Mulberry Bayswater, og sorte peep-toes i skinn fra Din Sko.

Fredag: jobb og panikkshopping

Skinnjakke fra Tara, topp fra Lindex, bootcut jeans fra Calvin Klein, pumps fra Striipe, klokke fra Calvin Klein og veske Marc by Marc Jacobs.

17. mai bobler er i hus


Det ble faktisk mannen som sto for Champagneshoppingen, og han kjenner min svakhet for rosa og kom derfor hjem med "Lanson Rosé Label Brut Rosé" i en herlig råååsa "våtdrakt" *flire* Søtingen hadde jammen slengt med seg siste Cosmo også når han var innom for å kjøpe sigaretter :o). Gleder meg til å smake på champagnen i morgen, for denne har jeg ikke smakt før. Den er karakterisert med mye friskhet så jeg tipper den faller i smak ;o)

fredag 16. mai 2008

Apropos fottøy:


Himmelske gladiators i skinn fra Bianco! Virkelig gode på føttene, så de bare måtte bli med hjem. Trodde jo egentlig ikke at jeg ville være med på gladiatorkarusellen, men så feil kan man ta *flire*

Pumps fra Striipe:

I byen i går snublet jeg over disse pumpsene, og jeg følte at de bare måtte bli med meg hjem. De er av merket Striipe som jeg aldri har hørt om før, men jeg googlet dem og fant blant annet dette: "Striipe udspringer fra en stærk dansk vibe med international klasse og sigter mod at levere sko til de trendsættende modekamæleoner, der konstant kræver innovation og design med personlighed.". Jeg er i allefall veldig fornøyd med dem; både utseende og passform.


og ikke minst så er de perfect match med denne "beauty'en": ny veske fra Marc by Marc Jacobs - me løøøøøvs it! Bryllupsdagsgave fra min kjære det også, men den kom med en klausul om at jeg ikke skulle kjøpe flere vesker i år *flire*

*buhu* favoritt jeansene er døde...


Jeg har lenge vært klar over at det har gått mot slutten for mine favoritt par med Calvins, men jeg ante ikke at enden var riktig så nær. På torsdag kveld når jeg var på toalettet så tittet jeg ned og så rett igjennom buksen min *flire*

Bloggen har snart bursdag!

Kom til å tenke på det her om dagen, og den 29.mai er det faktisk et år siden Lipgloss Girls' blogg ble opprettet (da på vg-nett). Tror vi må dra i gang en konkurranse og drikke et glass champagne for å markere den o store dagen *flire*

T.G.I.F.

Fredag! Shoppingen i går var veldig vellykket, men mer om det i kveld når pc-sakene mine med paint shop er oppe og går igjen. Dagens på leppene: reprise fra i går igjen - den har definitivt seilt opp som en hverdagsfavoritt *nikker*

torsdag 15. mai 2008

All I want 4 summer:


Bare et kvarter igjen av arbeidsdagen nå, så skal jeg ta med meg "ønskelisten" og dra til byen. Hvem vet - kanskje jeg får oppfylt et ønske eller to ;o)

Dior på leppene i dag også:



High Shine i dag også gitt - still in luv ♥

My favorites!

Okay, kjendiser og kjendiser og jeg er egentlig ikke sånn veeeeldig opptatt av dem (utenom litt hva de har på seg kanskje *fniiis*), men mitt favorittpar i hele den store vide kjendisverden er Brad og Angelina. Jeg var "fan" av dem begge hver for seg, og i motsetning til Anni (som er mer Jennifer Aniston) så var det nesten a dream coming true for meg når de to fant hverandre *flire* Vel - det jeg skulle frem til er at Angelina nå har bekreftet at det ER tvillinger som skjuler seg i magen slik som så mange har spekulert i. Sånn, da fikk jeg det ut - back to work *flire*

De beste boblene til 17.mai:

Din Side har testet Champagne før den o store nasjonaldagen! Testen er kun basert på smak og det var Drappier Carte Blanche Brut som kom best ut med terningkast 5. Jeg har ikke smakt den før, men prisen på kr 235,- er det jo ikke noe å si på, så kanskje jeg skal teste denne til 17.mai. Har uansett en tur til byen og en sving innom polet på ettermiddagens program ;o)

(foto: dinside.no)

Breast Cancer Awareness:


Denne herlige trioen med lipgloss støtter en god sak, og er nå på salg hos HQ ♥

onsdag 14. mai 2008

*GAAAAAAH*

Masse pc-trøbbel i dag!!! Uten paint shop tilgjengelig er det bare en ting å gjøre - henge opp skiltet og trøsteshoppe! Bare denne reserve-pc'n jeg sitter på ikke tar kvelden den også... Lurer på om tiden er inne for at cammie dropper å være motstander av bærbar pc og går til anskaffelse av en.

Solbriller fra h&m


På lørdag var jeg innom h&m for å shoppe litt "gull" til den romerske kostymefesten på kvelden. Og mens jeg gikk der og snoket så fikk jeg øye på disse solbrillene. Oversized, men ikke i pris, så for kr 79,50 fikk de bli med meg hjem - de ble til og med godkjent av mannen :o)

Lip! Lip! Lip!


Herlig navn, og herlig transparent fuchsia for sommeren: Givenchys Lip! Lip! Lip! i fargen "sunrise Fucshia". Koster en drøy hundrings på jordbærnettet :o)

tirsdag 13. mai 2008

Dagens lepper:

Nyinnkjøpte Dior Addict High Shine i fargen Casual Beige (222) pryder leppene i dag. Fargen er perfekt til en nude look og har litt shimmer. Konsistensen er super og så langt er helhetsinntrykket veldig bra. Vil ikke overraske meg om det flytter inn en i en rosatone i sminkepungen også i løpet av sommeren ;o)

Sex and the City - verdenspremieren i London

Herlig gjensyn med damene i flere nettaviser osv i dag, og antrekkene må jo bare analyseres *flire* Jeg er på jobb nå, men må jo bare ta meg tid til å kommentere raskt på førsteinntrykket: nydelig kjole på Kristin Davis toppet med lekre Louboutins, og lekker Calvin Klein kjole på Cynthia Dixon. Kim Cattrall er flott, men kanskje ikke hennes beste? "Hatten" til SJP trenger jeg å fordøye litt *flire*, men ellers nydelig kjole og fargevalg og veldig Carrie :o) Nevnte jeg at jeg gleder meg til å se filmen?!?

mandag 12. mai 2008

Inspirasjon: hverdagsantrekk


Dette kunne jeg gjerne hatt på meg på jobb i morgen, men desverre finnes ingen av disse tingene i mine klesskap *hulk-hulk* Solbriller og blazer fra h&m, singlet fra See by Chloé, skinny jeans fra Marc by Marc Jacobs, sko fra Dior, veske fra Chloé, armbånd fra Forever21 og lip lacker fra Thierry Mugler.

Herlig med pinsehelg

Det gjør godt med en ekstra fridag, selv om resten av denne nok blir brukt til oppussing i huset vi skal flytte til. Likevel er det viktig med litt lyx og gloss og dagens er ModelCo Lip Lights i fargen "coral" :) Ha en super pinsemandag!