lørdag 8. mars 2008

Dagens gloss:

Lip Lights fra ModelCo i fargen coral... Gir glans og litt farge samtidig som den føles ganske nøytral :o)

torsdag 6. mars 2008

Torsdag...

Dagens på leppene er noe så enkelt som Dermica Leppepomade (på tilbud til kr 9 på apotek 1) og dagens eneste accessorie er klokken til min kjære snille pappa som døde fra meg på tirsdag...

mandag 3. mars 2008

Sex and the City - the movie!


Denne gleder jeg meg virkelig til å se! For noen få dager siden ble ny trailer lagt ut på filmens hjemmeside. Premieren i USA er 30. mai, mens her i gamlelandet er premieren ifølge Filmweb 25.juli (har også sett 6.juni nevnt et eller annet sted, så ikke helt sikker på hva som er korrekt). Det er uansett en fredag som definitivt må settes av til en jentehappening med innlagt filmpremiere. Om ikke småbyen min får premiere da, så kanskje en jentetur til hovedstaden er på sin plass ;o)

Dagens gloss


Har gravd frem denne igjen, og mikset den med ModelCo Lip Lights Crystal Dawn - perfekt sammenblanding for en ørliten oppglæmming av en ganske casual hverdagslook med jeans og striper :o)

søndag 2. mars 2008

Nynne

For et par-tre lørdager siden, så sto tv'n tilfeldigvis på nrk og jeg var tilfeldigvis der når filmen Nynne begynte. Det var en fornøyelig film om en shoppingglad/gal, småvimsete dame - lett underholdning som jeg likte veldig godt! Jeg mente å huske at hallomannen sa at dette var en veldig populær serie i Danmark, og jeg fikk det derfor ikke til å stemme at det var en film jeg så. Glemte egentlig litt bort hele Nynne igjen, men i går så jeg på Mammutsalget at det var en bok om henne også! Og nå i kveld fikk jeg somlet meg til å sjekke cdon.com, og der har de jammen meg boxed sett med hele serien til kr 269,- - kjenner det rykker i bestillingsfingeren, men får nøye meg med å "notere" den på ønskelisten inntil videre *flire*
Oppdatert: Nynne er i hus og er ferdig sett - festlig serie!

Røde Lepper med lekkert design!


Titter visst litt på røde leppestifter ennå, og må bare si at jeg falt pladask for designet på beholderen til både Givenchy sin Rouge Interdit Satin Lipstick (til venstre) og YSL sin Rouge Vibration Lipstick (til høyre).

På Ønskelisten:


Jeg klarer bare ikke å glemme denne herlige røde trenchcoataktige regnjakken jeg oppdaget hos ellos for en tid tilbake. En skikkelig fargeklatt på en grå regnværsdag

Oppdatert: denne har nå flyttet inn hjemme hos meg, og jeg er veldig fornøyd :o)

Dermalogica Solar Defense Full Spectrum Wipes SPF 15 på tilbud!


Superbillige solkremservietter (15 stk) til kun kr 78,- (uten lojalitetsrabatt). Veldig praktiske å ha liggende i vesken både til en selv og ungene når plutselige behov oppstår, og nå går vi jo solsesongen i møte. Kjente faktisk allerede i dag at solen tok litt i ansiket når jeg var utenfor døren en liten tur. Til sammenligning koster en tilsvarende pakke kr 288,- på minhud, så jeg bestiller en pakke as we speak :o)

Tilbud på Stawberrynet:


To rosa delikate saker til en fin-fin pris per stk; Estee Lauder Pure Color Cool Eye Frosting Pencil i farge #803 Cool Candy og Lancome Base Le Rouge Absolu SPF10 - farge #03 Diamant Rose. I kjøpestoppens ånd og etterdønninger så får jeg vel droppe øyeblyanten (men kanskje noe for deg anni?), men den andre saken med solfaktor og gode greier tror jeg rett og slett at jeg trenger *nikker*

Kjøpestoppen er over!


og dørskiltet mitt er på plass *flire*

Prøverom...

"...du lot meg stå alene i et prøverom" noen som husker den sangen med Ingrid Bjørnov? Jeg hadde selskap av disse tre plaggene i prøverommet på Gina Tricot i går. Den stripete tunika/kjolen kunne jeg veldig gjerne tenkt meg, men jeg måtte hatt den i ensfarget sort eller hvitt - tversoverstriper er IKKE for meg *flire* Den fancy kortermede cardigansaken var lekker, men ikke min stil tror jeg så den fikk også bli igjen i butikken.

Dr Brandt

Hei!

Det er ikke ofte jeg får blogget men prøver meg litt i dag! I posten denne uka fikk jeg en gledelig overraskelse fra Estetique! Jeg har vip kunde kort der og får avogtil sendt produkter hjem i en liten søt lilla eske. En slik eske lå i posten min denne uka med to prøve produkter fra Dr Brandt. en peeling og en fuktighets krem i serien Lineless. Jeg ble veldig begeistret!Peelingen var behagelig og huden så mye bedre ut etterpå. Kremen lukter veldig godt og der virket som min hud trengte en sånn type krem for den er etter 2 ganger dag og en natt påføring mye glattere og jeg synes den stråler mer! Veldig fint å få prøvd sånne produkter! Må nok innom parfymeriet å iallefall snakke litt om produktene! Noen som har erfaring med disse produktene fra Dr Brandt?

Klem Anni!